@RylanaRomee
Prima plek. Stroom, grijs water en toilet lozen mogelijk. Geen sanitair voorzieningen. Aanrader wanneer je met je kinderen wil gaan zwemmen bij Goch Ness, zwembad is op maandagen gesloten ;) en wie bramen wil plukken heeft hier een dag taak.
we stonden nagenoeg voor de ingang. waar overigens een toilet gebouw zit. Verder zijn er geen voorzieningen. qua camper plekken is het rustig. waar wij mochten staan, sta je wel langs de weg. er is ook vlak bij de ingang een bus halte dus daar krijg je ook wat van mee. net als van het treinspoor. maar voor wie een bezoek aan het park wil brengen en niet met reistijd wil zitten is dit wel echt een ideale plek.
in het parkje stond een podium. nergens iets aangegeven. met dank aan de regen viel dit in het water en was het op tijd rustig. de regen heeft ook de hangjeugd van de zaterdagavond weggejaagd. voldoende plekken, al is niet iedereen even sociaal hier. sommige parkeren over dwars en anderen vinden dat ze recht hebben op extra ruimte omdat er nog vrije plekken zijn. stroom aanwezig een een sanitair gebouw. nabijgelegen speeltuin is top voor kinderen
We zijn hier op doorreis per ‘toeval’ beland. Eén nacht werden er twee. De camperplaatsen zijn van grind en de meeste hebben een klei. stukje gras. Ze liggen aan de camping, tegenover een sanitair gebouw. Gebruik hiervan zit bij de prijs is. Er zijn voldoende speelgelegenheden op het park. zelfs naast het sanitair gebouw. ideaal voor mensen met kinderen. die van ons zijn 2 en 4. eigenaar is een aardige man. een fijne plek, voor herhaling vatbaar!