@Rytstuff
- 2024
- Mercedes
September 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Prachtig uitzicht op het (kleine) eilandje Île de Mont Saint Michel, wat je bij eb lopend kunt bereiken. Camping is veel huisjes, glampingtenten etc., maar ook veel mooie plaatsen voor tenten, caravans en campeerauto’s. Sanitair en wasmachines/droger (tegen betaling) aanwezig, evenals chemisch toilet dump en voldoende watertappunten. Wandelen en fietsen in de omgeving en via het kustpad en strand voor handen. Vrije keus in staanplaatsen.
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Alle voorzieningen, veel ruimte en gratis
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Een prima plaats, afgebakende ruime plekken. Betalen (per 24 uur) aan een zuil of bij de receptie van de camping. Alle voorzieningen, stroom apart betalen. Sani + water is buiten de poort en gratis. Winkeltje (lokale producten) + restaurant.
Juni 2026
is wel degelijk open, was maart nog te vroeg ?? voorzieningen open en een schitterend enorm ruim terrein. Er zijn maar 4 equippes rond de middag, vanavond misschien meer…….
Een foto toegevoegd aan een locatie · 4 maanden geleden

We verbleven hier twee nachten. €370 voor twee personen, inclusief 220V-aansluiting, sanitaire voorzieningen en douches op de camping. Een fijne camping, op 500 meter van het centrale kampeerterrein en het strand.
het is een prachtige locatie, maar………het duidelijk hoorbare (24 uurs) verkeer over de brug naar de Afsluitdijk is hinderlijk. visrestaurant ter plekke is op maandag en dinsdag gesloten.
prima plek, dank aan de gemeente !
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 1 jaar geleden

Dit is een idyllische locatie, aan het kanaal van de Loire. Staanplaats, wc, stroom en sanistation gratis. douches en wasmachine tegen betaling. Dorp en bakker op loopafstand. Vele fiets mogelijkheden. Restaurantje aan het water. 4 sterren omdat het water bij de sani niet werkte, maar eigenlijk 5 !