@S-Cats
Lid van Campercontact sinds 2020
2020
September 2019. De enige camping hier. Probeer te reserveren. Alles is hier duur, maar je moet hier geweest zijn en het is de moeite waard. Uluru en Kata Tjuta zijn in het echt veel mooier dan op de foto's.
September 2019. Prima camping met goede voorzieningen. Van entertainment niets gemerkt. Verderop is het Battery Hill Mining Centre met rondleiding in de oude goudmijn de moeite waard.
Wij waren hier in september 2019. Prima camping. Een absolute must is de Yellow Waters River Cruise. Neem de eerste tour 's morgens vroeg. Een onvergetelijke ervaring. De ochtendtour eindigt met het ontbijtbuffet van het restaurant.
Wij waren hier in september 2019. De toegangsweg is onverhard, maar goed te doen. Pas op voor de Walibies. De camping heeft alle voorzieningen en een goed restaurant. Een wandeling langs het strand kun je net zo lang maken als je wilt. Alles is goed, maar het is ook een camping met veel vaste wintergasten.
Dit is een echte outback campground. Dicht bij het Visitors Centre, gebouwd met Corten staal, dus in de kleur van het landschap. Zeer ruime plekken.
22 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

7 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 6 jaar geleden

2019
Er zijn 2 plekken. Wij kozen ook die aan het meer, voorbij de botenverhuur. Geen voorzieningen, wel picknicktafels en vuurplaatsen. Prachtige rustige plek.
Geweldige locatie, voldoende voorzieningen en behulpzame eigenaar.