@SFrei
- Citroen Pössel Campster
- 2024
September 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Zeer vriendelijke ontvangst. Gelegen precies tussen Budweiser en kasteel Hluboka. Beide liggen op 5 km fietsafstand. De sanitaire voorzieningen waren erg schoon en modern. Verder erg rustig.
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Een rustige camping, ideaal om de stad te verkennen. De sanitaire voorzieningen waren schoon.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Een zeer hartelijk welkom van de gastvrouw. Een erg rustige kampeerplek. Het openbaarvervoerstation ligt op ongeveer 200 meter afstand en je kunt tram 17 nemen, waarmee je in 15 minuten rechtstreeks in het centrum bent. De sanitaire voorzieningen waren erg schoon en voldoende voor het aantal gasten. We zouden zeker terugkomen.
Nieuwe, moderne stadscamping. Alles digitaal. Reserveren kan via e-mail of via de automaat op de camping. Toegang via een code die u per e-mail ontvangt. Het terrein is prachtig aangelegd. Helaas zijn er geen schaduwbomen. De toiletten zijn schoon. Als het terrein vol is, zijn er niet voldoende toiletten en wastafels. De locatie is uitstekend. Brugge is snel (ongeveer 17 minuten) te bereiken met de bus of via de goed aangelegde fietspaden.
Prachtig gelegen camping. Genoeg douches, maar helaas te weinig mensen om de afwas te doen. Verder is de camping goed gelegen en relatief rustig. De winkel heeft de basisbenodigdheden. € 74 voor een camper met twee personen voor twee nachten is te duur.