@SMKuiper
- 2021
een geweldige locatie, zeer vriendelijk ontvangen en ook het sanitair is prima in orde en heel schoon. De omgeving is prachtig, heel mooi fietsen tussen de boomgaarden. Wij komen graag nog eens terug!
Alles goed voorelkaar op deze camperplaats. Wij waren er op doorreis maar we zouden er zo nog een paar dagen blijven. In het plaatsje Horst hebben we lekker gegeten op een terras.
Een schitterende plek hadden we hier. Uitzicht op de kerktoren en de boomgaard. Gezellig ook op de binnenplaats van de hoeve waar we een drankje nuttigden. Het sanitair ietwat summier maar dat weegt niet op tegen al het andere. We hebben genoten.
De eerste keer in het seizoen op deze mooie plek. De ontvangst was zo vriendelijk, het sanitair brandschoon. Het stenen toiletgebouw gewoon charmant door de jaren 60 aankleding. We stonden op de mooiste plaats aan de rand met uitzicht op de landerijen en het bos. Éen en al natuur.
Een hele fijne plek bij aardige eigenaren. We mochten de voorzieningen van hun inpandige vakantiewoning gebruiken. Toen tijden het koken in de camper bleek dat het gas het niet deed, mochten we gebruik maken van de keuken in het huisje. We waren op doorreis en hebben daardoor de omgeving niet verkend.
Alle voorgaande reviews kloppen. Wat een fijne plek; rustig, keurige voorzieningen en voor de omgeving een goede prijs. Wij komen graag nog eens terug!
fantastische plek! vooraf gereserveerd, wat al een heel welkom gevoel gaf. eenmaal aangekomen een rondleiding gehad en een heerlijke maaltijd genuttigd in een echt Italiaanse omgeving. alsof we figureerden in een film. ook de camperplek was erg gezellig. leuk ingericht met in het midden leuke picknick banken. de volgende ochtend lekkere espresso gedronken en producten geshopt. leuk om op terug te kijken.
Prachtig gehad hier. Lekker zwembad, leuk gefietst naar het Gardameer en andere Italiaanse stadjes. een koelkast en vriezer voor gebruik en wasmachine voor €2. Wij zijn op de terugreis weer langs geweest!
mooie plek, vriendelijke ontvangst. we waren in het na seizoen en stonden er nog alleen. volgend seizoen zijn er ook voorzieningen gepland. Het is wel fijn als je sanitaire voorzieningen hebt. Hele leuke omgeving met het stadje Thorn als hoogtepunt.
Wat een fijne plek! zeer gastvrij en alle medewerking bij evt. vragen. Schoon sanitair. Mooie omgeving om te fietsen of een uitstapje naar Schiermonnikoog. Wat we ook erg leuk vonden was het fish en chips aanbod op een zonnige avond vanuit de eigen foodtruck. kortom: aanrader.
Keurige camping. Goede voorzieningen en schoon sanitair. Broodjesservice in de brasserie. Verder in de omgeving niet heel veel te beleven als je wilt fietsen.