@SONORUS09
- Buscamper
Vandaag
Een locatie beoordeeld · ongeveer 3 uur geleden
Sitecode: 196547
Prettige camping met aardige en behulpzame eigenaren. Het sanitair is unisex, wordt bijzonder goed schoon gehouden. In de buurt is een goed restaurant. Aanbevolen!
Oktober 2026
Een locatie beoordeeld · 5 dagen geleden
Wat een geweldig fijne camping. Met een zeer vriendelijke gastvrouw, die zich verontschuldigde dat de schapen inmiddels (oktober) alle bloemen hadden opgegeten. Verder sluit ik mij aan bij alle positieve opmerkingen. En de wifi functioneert uitstekend.
Een locatie beoordeeld · 5 dagen geleden
Dit is een erg prettige, wat kleinere, plaats om één of enkele dagen te verblijven. Veel schaduwplaatsen en ook een open veld. Erg goed, nieuw en schoon(gehouden) sanitair. En het is een Alpaca-boerderij. Daarnaast enkele grote konijnen en papegaaitjes. Het bijbehorende restaurant heeft men uitgebreide kaart voor de hele dag. En bij de receptie is men erg vriendekijk en spreekt goed Engels. Complimenten! En het geluid van de weg: tja, dat is er
Augustus 2026
Juni 2026
Fijne campsite als je in Dover bent aangekomen of de volgende dag gaat vertrekken. Ik vond de prijs voor 1 persoon met hond in een VW campervan tamelijk prijzig: € 37! Daarom 4 sterren en geen 5. Vriendelijke en behulpzame beheerder en het sanitair is simpel maar erg goed schoon gehouden. . Naast de gravelplekken is er een heel mooi en schoon grasveld. En geen muziek: streng verboden!!!
April 2026
Wel een prachtige locatie vlakbij de stad. Helaas zijn sinds kort helemaal geen sanitaire faciliteiten meer. Alleen je afval kan je nog kwijt. Ik betaalde £ 15 voor 1 nacht.
Prettige camping, ook voor meerdere dagen. Goed en schoon sanitair, Er is ook wifi beschikbaar, maar is verder van het kantoortje snel zwakker. Ruime plaatsen.
Dit was in het najaar 2024 GEEN camperplek meer. Aan de N-zijde van de toevoerweg, schuin achter het museum, is een prima camperlocatie. Net zo goedkoop.
Goede ontvangst, keurige plekken, vaak voorzien van een schaduwdak. Keurig sanitair, stortplaats voor chemische wc, op de meeste plekken is een grijswate-afvoer! Restaurantjes op loopafstand aan het meertje. De camping ligt vlakbij de afrit van de doorgaande weg. Lekker gras voor de hond.. .... Complimenten! Ik betaalde wel € 27,- voor 1 persoon per nacht.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 1 jaar geleden