@SORBELTZ-370
Lid van Campercontact sinds 2020
Nosotros estuvimos muy bien acogidos por nuestro anfitrión Salvo. Het is mogelijk om te genieten van een verblijf in Montalbo. Andrea Camilleri de lama así ter ere kende amigo Manuel Vazquez Montalban. Otro Salvo.
El propietario encantador y con excelente don de gentes. De propietaria muy desagradable y antipática.
We zullen niet herhalen. Duur We waren niet op de hoogte van de mogelijkheid van Quick-stop. Betaal douches. Slechtste was. Gebruik geen schoonmaakmiddel, zeer schurend en slecht. (^ <> ^)
Uitstekende deal. Erg aardig. De dochter spreekt een beetje Spaans. Wasserij en diensten 10. We zullen herhalen.
Er zijn twee parkeergarages, we staan onderaan om te voorkomen dat we storen, en we slapen rustig! Het museum is erg interessant.
Vergeet niet de oude houten kerk te bezoeken. Het is een juweel, evenals de begraafplaats. We gingen parkeren in het commerciële gebied, want toen we daar waren, waren er veel muggen op de parkeerplaats achter de kerk. Heldere en luchtige gebieden zijn minder blootgesteld aan muggen, vermijd bosrijke en gesloten gebieden.
Deze parkeerplaats is alleen voor auto's, met grote toegangsproblemen voor campers. Ga twee kilometer verder en je zult ons gebied vinden. N 47º 18'42,5 '' O 0º 09'30,8 '' Voor het gemeentehuis. Laten we respectvol zijn als we hetzelfde willen.
Goede gemengde parkeergarage waar andere oude campers geparkeerd staan als een verblijf. Het stelde ons in staat om de stad te bezoeken met de bus 29. Je moet kaartjes kopen in het Europa-winkelcentrum. Slapend slapen we uitstekend in Trieste-Dolina. N 45 * 36'44 '' E 13 * 51'30 ''
Deze recentie bevat geen tekst.
Estuvimos en la inauguración del área. Het gebied es silenciosa y acogedora, met agua y luz a tu disposición. Buenos paseos a pie or en bike voor bidegorri of monte. Bezoek aan de Castro de Bolumburu en de las bodegas de txakolí. Recomendada.
Sitecode: 62086
Zeer comfortabel. Het is de beste site voor een bezoek aan Bilbao zowel met de trein als bus die aansluit op de metro. Is gelegen in het centrum van het dorp naast het sportveld in een rustige en veilige plaats. Je komt in Bilbao in 20 minuten met de bus, elke 30 minuten.
Niet langer gemengd parkeren, maar het is goed bereikbaar en Loulé een bezoek waard.
dos y aseos een atemporales ducha y esta puntuación? Nosotros nos fuimos.
Personal muy amable, estupenda hospitalidad, diseño muy atractivo y funcional om que los aseos Igual. El restaurante y El Lago hacen een bijzondere entorno. El precio y la distancia in Zagreb zijn de única contrapartida.
Loulé is een bezoek waard. De Wallen, kerken met tegels en de markt; en de omgeving
SORBELTZ370 28/8/12 goede badkamers. U staat op het gras.
SORBELTZ370 8/23/12 prijs-kwaliteit verhouding, uitstekend. Zeer tevreden met TCS campings, ontdekten we dat sommige 's nachts buiten de camping, perfect de auto mode hebben.
SORBELTZ370 20/8/12 gro0t en erg duur €48,90 per nacht/2 personen en auto
SORBELTZ370 19/8/12 zeer duur en u betaalt voor het hete water. We zullen niet terugkeren.
SORBELTZ370 8/10/12 AFSCHUWELIJK! Om te zien hoe ze het sanitair veranderen.
SORBELTZ370 06/17/16 Goede, rustige plaats.
Met kaartparkeren, toiletten geopend, voor de douches moet je nog een plastic kaart kopen. Tram 4 brengt u in het centrum in 20 minuten. De automaat heeft te veel stappen, ingewikkeld. Er is een nabijgelegen Carrefour met diesel in N 45.039120 E 7.652644 Piazzale Gabriele di Gorizia.
Sitecode: 19805
Ver van Turijn en geen loosfaciliteiten.
Het is erg duur. Voor die prijs konden ze gratis wifi geven, maar ook dat moeste we betalen. Buskaartjes voor lijn 80 die aansluit met m1, worden verkocht aan de bar van de camping. NKC reclame te vinden bij de receptie. Dieren in het gebied naast camping met afval. Veel geur.
SORBELTZ370 PRO: -Bus nummer 23 naar het centrum, Lidl hier naast, gratis wifi. CONTRA: - Naast autoweg, weinig douches en toiletten, weinig services, de buitensporige prijs
SORBELTZ370 12/6/16 is een zeer gemengde parking centrum en heel verlaten. Maakte ons geen goede indruk omdat er "vrienden van de vreemdeling" opknoping rond. De foto's 5 en 7 komen niet overeen met de plaats.
Het is een echte parkeerplaats tussen het stadion en het Palazzo Te, die gratis bus biedt naar het centrum, Umberto I
SORBELTZ370 06.10.16 Parkeren € 8,40. Bus 30 retour € 1,30
Met bus # 68 elke twee uur naar het centrum benaderen. Wasserij, al aangeraakt.
06/05/16 SORBELTZ370 Zeer ruim en rustig. Geen verkeerslawaai 's nachts.
SORBELTZ370 3/6/16 het dorp verdient een bezoek en twee gebieden is goed voorbereid, er staan veel auto's.
Het sanitair is verouderd, maar ze zijn zeer schoon omdat ze regelmatig worden onderhouden. De voorzieningen zijn libks bij de ingang.
Aan het begin van het dorp kun je gratis parkeren aan beide zijden van de Avenida Humberto Delgado, maar achter de markt is minder geluid van de weg en er zijn openbare toiletten van de markt, met een constant onderhoud
Vriendelijke behandeling. Een beetje afgegen van dorp
Parkeren gratis in de el Largo de s. Francisco 51, 's nachts erg rustig zonder verkeerslawaai
We beschouwen dit als de beste camping van de Algarve. Op 200m van de amping is het treinstation van Conceicao om naar Lagos, Silves, Albufeira etc te gaan. Er is ook mogelijkheid de camper te wassen. Wat wil je nog meer?
We kwamen aan om 19.00 uur. Was afgesloten en niemand bij de receptie. We konden er niet in en moesten naar een andere plek. Er staat nergens iets van openingstijden. Een schande. Er zijn nog twee andere plaatsen in Silves.
Hier is waar dat ons werd verteld dat onze camper er 3 jaar heeft gestaan. Natuurlijk! met de vorige eigenaars. Goede computer controle door de receptie.
Privé parkeerplaats met toiletten en zon
De moeite waard om Casares te bezoeken, het bergland . Basic camperplaats en rustig
Als in Cordoba, goede prijs/kwaliteit verhouding. Grote plekken
Goede prijs/kwaliteit verhouding. Geen wifi, prima plekken. Concurrentie nodig.
7 / 8 / 16. Een goede plek langs de route D2020 met water. Erg druk. Er zijn meer van deze gebieden, om de 20 km.
8 / 8 / 16. Een erg dure camping, 25€ stageld, stroom en 2 personen. Ze vertellen je dat er wifi is, maar dit reikt niet verder dan de omgeving van de receptie.
Parking mixto puro y duro sin servicios. Iluminado y muy tranquilo. Hay otro en las mismas condiciones en el otro extremo Route Baccara/Rue du Bois d´Horrues N 50.591881 E 4.221313
SORBELTZ370 31/7/16 Muy buen emplazamiento junto al deportivo y a la estación de bus.nº 3 y 4 para el centro. NL: SORBELTZ370 31/7/16 zeer goede locatie bij de sportvelden en busnummer 3 en 4 naar het centraalstation van Groningen.
SORBELTZ370 27/7/16 Se accede muy fácilmente desde la autopista y tiene muy cerca el metro, pero son 20´en metro al centro.Duchas con gettons 0,80€ que se compran en recepción o en la tienda. Con lo que cobran, deberían estar incluidas en el precio.
Uitstekende camperlocatie midden in centrum.
Sólo tienes wifi en el entorno de recepción para lo cual han habilitado las mesas exteriores o la sala interior.Anfitriones y mantenimiento 10
Nadie te dice que a las 21pm se baja la barrera y ya no entra nadie más. Nadie te explica que necesitas un adaptador especial para la luz, por lo que nos quedamos sin luz, pagando lo mismo. Nadie sabe a qué hora dejan de jugar en el parque con el patín. Municipal no es necesariamente precariedad
Se merece la mayor puntuación. 10 a los confortables sanitarios. 10 por el mantenimiento y dedicación. 10 porque aunque no llega wifi a todo el perímetro, haya habilitado una terraza junto a recepción, en detrimento de su nº de parcelas y para satisfacción de sus clientes.!ZORIONAK¡
18/7/16. Geen gratis wifi, wanneer je 27,20€ voor de camper en 2 personen betaalt? Er is ook een gemeentelijke camping in de stad.
Toilet slecht onderhouden.
Door ons gewaarschuwd en door kameraden die vandaag bestolen waren, terwijl de bewoners zeiden dat dit nog nooit gebeurd is. We houden geen rekening met deze veilige parkeerplaats. Hetzelfde doen.
Tussen 8-9 komt een beheerder langs. 14 €. De slagboom sluit automatisch. BELANGRIJK Volendam en Monnickendam en Marken per fiets, bus of boot te bereiken. Parkeren in Volendam en Marken is erg moeilijk.
SORBELTZ 370 06/05/16 Het enige voordeel is dat het centraal gelegen is. Nadelen, vele kuilen, slechte toegang en zeer slechte uitgang.
SORBELTZ 370 - 06/04/16 Parkeren is dicht bij de liften voor een bezoek aan San Marino.
SORBELTZ 370 / 04.06.16 Wij voeren de coördinaten in van de parkeerplaats in de Via Roma 70 die niet langer campers accepteerd en ze stuurden ons weg. Te druk.
De entree renbaan heeft een hek met beperking van hoogte, maar wanhoop niet, je moet dit omzeilen en naar het gebied achter. Schone parkeerplaats en toiletten.
SORBELTZ 370 / 01.06.16 Te duur voor wat het levert.
SORBELTZ 370 29/05/16 Uitzonderlijk vriendelijke gastvrouw,geeft u alle ondersteuning bij uw bezoek aan Genua. OPPASSEN de doorrijhoogte onder spoorlijn is maximaal 3 meter.
Er zijn drie locaties in Sierra de Aracena. We zijn er op twee geweest en we vonden ze beiden niets. Slecht uitgerust. Ze liggen in de bergen met slechte toegang en zijn niet uitgerust voor campers.
De beheerders van de camping hebben goed hun best gedaan in algemeen onderhoud en schoonmaak. Er zijn nieuwe toiletten en douches. Het is wel duur om wifi te kopen: € 3.
De toegangsweg is slecht en vol kuilen.
Sitecode: 20779
De coördinaten brengen je naar een parkeerplaats in het dorp maar waar een hoogtelimiet is van 2,15 meter. Een goed alternatief is de parking aan het eind van de Avda. Duque de Arcos.
De meeste plekken zijn 7 meter, maar wifi kun je er niet "vangen". De 5 minuten voor de douche zijn voldoende
SORBELTZ370 22/04/16 Interesant idee om campers te wassen. Geniaal idee!
Sorbeltz 370 Visitamos Marchena el 18/4/16 y pasamos a ver el área. Es un aparcamiento mixto de tierra frente al Instituto de Enseñanza López arenas que se encuentra a la entrada del pueblo por la Se-5202 Tiene aseos.
We gebruikten deze camperplaats als een rustpunt dus toen we naar het zuiden gingen, zowel als toen we naar het noorden.
11/8/15 SORBELTZ370 El área esta muy bien entre el deportivo el río y el bidegorri, tiene aseos que permanecen cerrados durante la noche y abren a horario municipal. El pueblo y el castillo merecen una visita,y que hagais un alto en el camino.
08/02/15 oude, vervallen en verwaarloosde sanitaire Veel afval te verzamelen. Duur voor wat het biedt.
Nieuwe camperplaats.Goede plaatsen met schitterend uitzicht.
22/07/15 SORBELTZ370 is altijd onze eerste stop van huis, en gaan we naar Zwitserland of het Zwarte Woud, zoals Oostenrijk en de Elzas. Het is niet compleet, maar erg rustig.
Goede locatie
Uitstekende camping waar de plaatsen vlakbij het strand zijn, vriendelijk geprijsd, goede prijs-kwaliteitverhouding voor de faciliteiten.
1/8/15 SORBELTZ 370 No dejéis de visitar la ciudad por la noche y hacer un paseo en canoa.
18/05/15 370 SORBELTZ We waren hier zowel de heen- als de terugreis van onze reis door Italië, zowel dit jaar en als verleden jaar, gebied heeft niets, maar de camping ligt naast de deur. Dure boekjes moeten worden gemaakt om bepaalde kortingen te hebben, maar het is prima als je nodig hebt om terug te keren.
Naast de camperplaats is een sportcomplex, waar u voor weinig geld kunt verfrissen in het zwembad.
Sitecode: 19406
Zeer comfortabel, verwarmd zwembad, ideaal voor een bezoek aan Futuroscope.
Rustige camping. Geen wifi ondanks de inspanningen. Bushalte naar centrum. Zeer vriendelijk beheerders.
Beveiligd parkeren in het centrum. Een bezoek aan Monreale met de bus.
Zeker een bezoek waard. Maar net zoals in Taormina - Ragusa - Erice en vele dorpen hoog in de heuvels, is het raadzaam om de stadjes lopend te bezoeken en de camper te laten staan vanwege de kleine bochten en steile straatjes.
BASKENLAND 05/16/14 Zeer rustig, in de buurt van het centrum, waar je moet maken met veranderingen tot 10 munten te krijgen voor 1 euro. Het toiletten naast de deur op het park.
Sitecode: 20690
Erg rustig. Na de kronkelende weg SS 110.
Perfect voor campers. 05/06/14