@STF.
- 2026
- Citroën Arca Europa 551
- 1986
- Integraal
€12,50 per nacht Geen elektriciteit of drinkwater, maar een prachtig uitzicht op de zee en de kliffen, schitterende zonsondergangen en het stadscentrum ligt op 500 meter afstand. Ik raad het ten zeerste aan! 🤩
Sitecode: 101987
Een eenvoudige plek zonder water of elektriciteit, maar met een vuilnisbak, op slechts een steenworp afstand van het strand. Gratis. Ik raad het aan. Geniet van je verblijf!
Heel mooi camperterrein, omzoomd door kleine struiken, met toegang tot het gazon – een ontspannen omgeving. Waterbonnen kosten €2 bij de bakker; de automaat is een beetje wiebelig, je moet hem schudden. Heel mooi dorpje, Carrefour, op 5 minuten fietsen met de mountainbike. Ik raad het aan.
We brachten twee nachten door in Bénouville, een heel leuk dorpje. Toen de aangewezen parkeerplaats vol was, mochten we van de burgemeester parkeren op het kleine pleintje aan het einde van de straat (met zeer schone openbare toiletten, een buitenwastafel, een fietsreparatie- en bandenservice en gratis oplaadpunten voor elektrische fietsen en scooters). Het ligt vlak bij Étretat en de prachtige kliffen, op ongeveer 4 km lopen langs een mooi wandelpad dat voor iedereen toegankelijk is. Ik kan het van harte aanbevelen.
Gratis en schone camping met toiletten. Supermarkt en bakkerij op 5 minuten loopafstand. Goed onderhouden vijver. Ik beveel het aan.
Geweldige plek aan het kanaal, gratis water en elektriciteit, Lidl op 2 minuten loopafstand, prachtig stadscentrum op 5 minuten afstand, rustige locatie, wat verder van de weg af. Ik beveel het aan.
We verbleven een paar dagen bij Christine en Bruno. Uitstekend verblijf, elektriciteit beschikbaar. Vijver op 1 km afstand. Mobiel bereik is matig, tenzij je Orange hebt. Uitstekend vlees rechtstreeks van de boerderij, een echte traktatie voor een zeer redelijke prijs. Ze zijn erg behulpzaam voor hun gasten, ik kan ze van harte aanbevelen.