@SVW1899
Het systeem voor het afvoeren van cassettes is momenteel defect, wat jammer is.

Drie stopcontacten, maar eigenlijk maar één parkeerplaats. Alles is aanwezig, behalve een afvalwaterafvoersysteem. Prachtig uitzicht en ideaal om te wandelen. Hartelijk dank aan de lokale gemeenschap. De toegang was wat lastig; de navigatie leidde ons door het stadje Wellin over een extreem smalle weg, die zelfs met de auto erg smal is. Het is het beste om vanuit Kleinhammer te komen.
4 km toegang via onverharde weg. Geen echte staanplaats, max. geschikt voor een kleine stacaravan.
Licht glooiende plek, grappige kudde geiten ernaast. Straat helaas nogal luidruchtig

Pitch helemaal verkeerd, toiletten zijn afgesloten en daarom niet bruikbaar. Heb goed gegeten in de plaats Dubbes.
Eenvoudig bos parkeren bij het reservoir. Op mooie zomerse weekends zwaar autoverkeer. De nabijgelegen weg is al enigszins storend. SÄT-ontvangst moeilijk. Mooie omgeving om te wandelen en te ontspannen. Vuilnisbak beschikbaar.
De nabijgelegen weg is ook 's nachts druk. Leuke wandelingen door de wijngaarden mogelijk.
Idyllische parkeerplaats bij de rivier. Jammer dat er geen wandelpaden zijn op de rivier. De 100SEK kan worden betaald op de Tempo-markt op 2 km afstand
Prijs is gemakkelijk verdubbeld: 200SEK. Betaling per envelop. De plaats is in renovatie, 8 plaatsen al mooi ingericht, zij het een beetje scheef. Het sanitaire huis zal waarschijnlijk worden uitgebreid.
Ik denk dat het niet in orde is als een pitch sanitaire voorzieningen adverteert die er in feite niet zijn. 185 SEK alleen voor een parkeerplaats met vuilnisbak sterk overdreven. Gecompenseerd voor het zeer mooie wandelpad op het Götakanaal.
Restaurant maakt een zeer goede indruk vanaf de buitenkant. Helaas is het alleen in het weekend in september geopend -> sanitaire voorzieningen kunnen niet worden gebruikt