@Sabbel
- 2020
Staanplaatsen op prachtig gazon, elektriciteit (duur zoals overal hier) oké, rustig. Vriendelijk welkom. Sanitair met 4 douches (gordijn) vrij smal, doorstroomboiler en weinig druk en over het algemeen nogal ondermaats voor zo'n grote plaats (veel huizen). Over het algemeen zijn de sanitaire voorzieningen, zoals hier vaak het geval is, redelijk goed.
Een geweldig plekje, handige busverbindingen naar de zeer mooie stad York. 1-3 nachten £23, zeer aardige eigenaren, duidelijke aanbeveling.
Alles is al gezegd, een juweeltje, jammer dat we maar één nacht kunnen blijven. De chemische toiletafvoer is een droom, als dat niet al te vreemd klinkt. Goed gedaan allemaal, Joop en Yvon Groetjes van de Oost-Friezen
super leuke plek, vriendelijke eigenaren. Elektriciteit alleen op de eerste vier plaatsen. Heerlijke omgeving om wakker te worden met de wijngaarden in de nevel, een droom.
prima sanitair, smalle parkeerplaatsen die volledig voldoende zijn voor luifel, stoel en tafel. Kalmte. Nadeel dat je hier kunt grillen met houtskool en alcohol en de rest van de mensen kan worden verneveld. Anders is alles in orde!
Super CP met 5 *, plaatsen met groot comfort mooi en groot, slechts weinig schaduw, als nieuw toegevoegd. Groot sanitairgebouw in het midden. Alles is goed, inclusief corona-technologie, overal voldoende desinfecterende gel. Heerlijk rustige omgeving, ongeveer 1 km fietsen de stad in. Prijs tot het begin van de Franse vakantie 28 € absoluut prima. Groot zwembad, vriendelijk team, ook Engels. Prachtig uitzicht op de Mont Ventoux.
We zijn het eens met alle positieve recensies. Viertalige machine inclusief Duits, plaats de QR-code in de "middelste" onderste sleuf. Voldoende grote plaatsen voor stoelen en tafel. Klein voetbalveld en brede ijsbaan, geen lawaai 's avonds, straat geen probleem voor ons, als je voorin staat misschien wat luider? We vonden het geweldig.
Leuke kleinere plaats, vriendelijk welkom. Ideaal gelegen met een zin over het duin. Ligt direct aan de straat, wat 's avonds geen probleem meer is. Korte fietstocht naar Zoutelande en Jumbo supermarkt. Steile duinen vereisen mogelijk pauzes tijdens de klim;). Toiletten schoon en voldoende, vanwege de corona-douches geen verklaring mogelijk. We zijn heel tevreden.