@Sabi54
- 1994
Wij waren in 2023 van december tot januari op deze plek. Van de rust en stilte die altijd werd beschreven, merkten we niets. Elke dag rond 15.00 uur was er jeu de boules. Maar niet specifiek op de jeu de boulesbaan, nee, op het pad tussen de velden en vlak voor ons. Ongeveer 8-10 mensen, soms meer, schreeuwden luid op het plein. Ook Kerstmis en Oud en Nieuw werden niet overgeslagen. Als we vrede hebben
We hebben hier een paar dagen doorgebracht. Het is een zeer aangename plek met alles wat je nodig hebt als passerende camper. De plaats is mooi ingericht met BBQ, picknickbanken en tafels, toiletten en zelfs een douche met koud water. Het aan- en afvoergebied en de afvoer van het toilet bevinden zich boven het veld. Een opgebouwde rivier dient als badmogelijkheid. SUPER!
Kan alleen maar instemmen met de laatste opmerkingen. Het hoogtepunt is natuurlijk de nieuwe douche op het strand. Zeer rustig in de week, slechts 3-4 campers. Helaas geen mogelijkheden voor aan- en afvoer. Vanaf hier kun je heel leuke uitstapjes maken naar het Nationaal Park Cabo de Gata. In ongeveer 1 km afstand San Miguel de Gabo de Gata verschillende restaurants met heerlijk eten.
Waren op 30.12.17 hier. Water werd uitgeschakeld. we konden zelfs niet ontdoen van ons afval. Jammer, anders een goede plek om te verblijven voor transit.
Er is een parkeerplaats met zonnedaken. maar u kunt met de camper in de off-season daar voor staan. Een laden of verwijdering bestaat niet. Een inname van water punt is er op het strand naast de bar. Dit is waar veel uittreders, meestal jonge mensen staan met hun "camper" over de hele duinbossen en daar hun behoeften doen. Het strand is erg mooi en schoon
Prima camperplaats, met alles wat een camperaar nodig heeft. Vooral de rust! Zeer geschikt voor wandelingen te voet, per fiets en per boot. De plaats is schoon en groot genoeg voor grote campers. Aardige beheerder. Op dinsdag en zaterdag komt de bakker naar de camperplaats en op donderdag de slager. Bovendien is er een kiosk bij de nabijgelegen jachthaven. Een echte aanrader!