@Sabradine
Aan de rand van een prachtig stadje. Alles is heel goed geregeld met een kaartsysteem, schone toiletten en het is er rustig. Ideaal om te fietsen. We komen zeker terug.
Gelegen aan de rand van de stad, op 5 minuten lopen van het centrum. Rustig 's nachts en prachtig groen. Alles wat je van een parkeerplaats mag verwachten, en dat voor een prima prijs. Ik kom zeker terug.
Een fijne, kleine kampeerplek met water en afvalverwijdering inbegrepen in de prijs; elektriciteit en douche kunnen tegen betaling worden aangeschaft.
Er zijn 8 gemarkeerde staanplaatsen beschikbaar voor €12 tot 13:00 uur de volgende dag, plus elektriciteit voor €0,40/kWh. Afvalverwerking is tegen betaling mogelijk op de camping. Dicht bij de stad en 's nachts rustig.
We komen hier altijd graag als we naar het noorden reizen.
Zeer mooi ingericht. Gunstig gelegen, op 15 minuten fietsen van het stadscentrum. De toiletten zijn altijd schoon. Een echte aanrader. We komen zeker terug. ...
Met liefde ontworpen Supervriendelijk team Schone toiletten We komen terug
zeer mooie plek, supervriendelijke uitbaters, zeer modern sanitair, gratis gebruik van de gondel met veel wandelpaden, zeer smakelijk restaurant ter plaatse kom zeker terug
zeer aardige operator, alles wat een parkeerplaats nodig heeft, VE & Strom voor mij. Douche en toilet kunnen voor € 1,50 gebruikt worden in de naastgelegen klimhal. Hoewel het rustig is dicht bij het treinstation en op 15 minuten lopen van het stadscentrum Zal terugkomen voor een bezoek aan Leipzig?