@Sally-unterwegs
prima camping met een prima restaurant wordt door velen gebruikt voor een overnachting. aardige exploitanten
Zeer mooie camping met Acsi direct aan zee. Duits sprekend. prima plekken, schoon sanitair aardige exploitanten, geweldige fietspaden op het eiland
geweldige camping direct aan zee met een geweldig strand, Wij waren er in het voor- en naseizoen. Helaas hadden wij de pech dat bepaalde bars nog niet open waren of al weer gesloten waren. Dat kan naar onze mening niet, want je betaalt er immers voor. Zo verkort je je eigen seizoen en blijven de kampeerders op een gegeven moment weg. Daarom alleen de 4 sterren
Hele mooie camping, wij waren hier voor de 5e keer. Bij de receptie moet u echter geduld hebben We hadden altijd geluk en kregen een geweldige plek. Geweldige nabijheid van Saint Tropez, Port Grimaud en St. Maxime. Direct aan het strand.
Sitecode: 1927
Veel plaatsen met de Camping Car Park-app. De plaats ligt op loopafstand en heeft leuke bars en restaurants mooie fietspaden aan de Dordogne
Grote ruime plaatsen, maar dat is alles. Je kunt met de fiets naar Blois gaan, de paden zijn erg mooi. Niets in de stad, maar helemaal niets, dus slechts 3 sterren voor jou
Sitecode: 19104
Vandaag voor een gesloten hek gestaan. Openingstijden kloppen niet.
We waren hier kort voor het einde van het seizoen. Had een plek op de eerste rij en betaalde € 81 voor 3 nachten bij Acsi. Sanitair schoon en warm water. Winkel had niet veel te bieden behalve vers brood in de ochtend. Anders erg afgelegen en moet je vooraf winkelen. Het strand is oké, maar was 4 jaar geleden veel mooier en beter onderhouden.
Mooie parkeerplaats direct achter het strand, ca. 50 m Sanitair zeer eenvoudig, 2 koude en 2 warme douches tegen betaling. Naar Gallipolli 6 km fietsen Wij betaalden €25,- per nacht.
Zeer mooie camperplaats met zeer aardige exploitanten in de buurt van Monopoli. De staanplaatsen zijn ideaal voor een lengte van 7,40m. Ook al hebben we 9 m, ze gaven ons een plek waar we niemand zouden hinderen en hielpen met de oriëntatie. Voor elk plein ligt een verhard gedeelte. Het is ongeveer 10 km fietsen naar Monopoli. Sanitair schoon, maar met minicabines en helaas alleen koud water, ook voor de afwas. Daarom slechts 4 sterren
We verbleven hier 2 nachten op weg naar het zuiden. De plaats ligt direct aan zee. Dat zijn alle positieve punten en daarom de 2 sterren. Wij betaalden €67 en kregen in ruil daarvoor koud water voor de afwas en verouderd en vies sanitair. Het terrein wordt bewoond door veel langdurig kampeerders en is daarom erg luidruchtig. Dat hebben wij niet meer nodig
Oké voor doorreis. Staanplaatsen groot genoeg. Mogelijkheid om gebruik te maken van het sanitair op de camping. Een paar minuten lopen naar de Loire.
We verbleven hier voor 3 nachten. Vriendelijke ontvangst en zeer ruime plaatsen met vrije keuze. Bun selectie. Bij eb de mogelijkheid om Ile Madame te bezoeken. Geen mooie fietspaden en geen strand.
We verbleven 4 nachten op deze plek. De ontvangst was zeer vriendelijk en we mochten kiezen uit meerdere vrije plaatsen. Zeer mooie fietsroutes op het eiland. De plaats ligt direct aan het zandstrand. Ik geef alleen de 3 sterren vanwege het zeer verouderde sanitair. Hier moet dringend een inhaalslag worden gemaakt. 2 supermarkten en bakkers in de directe omgeving.
We verbleven hier voor 2 nachten. Alles aanwezig. Direct aan zee, maar de plaatsen zijn niet erg groot mooie fietspaden
We verbleven er voor 4 nachten tijdens Pinksteren. Daarom was de plaats helemaal vol. Alles voorhanden Aan- en afvoer goed bereikbaar, elektra ook inbegrepen, direct achter de duinen Mooie fietspaden naar het eiland en langs de kust.
We zijn hier meerdere keren geweest. De plaats ligt dicht bij het centrum. De prijs is nu €9 inclusief stroom. Helaas is er geen afvalverwerking, dus je moet iets doen. Water 1 € voor 100 l. Helaas, als het regent, is de Pkatz een complete ramp, alleen modder als je niet het geluk hebt om op de vluchtstrook te zitten. U kunt dan zo parkeren dat u op de grasstrook kunt uitstappen. Hier veel ruimte voor verbetering.
Camping direct aan de rivier, geen probleem inchecken met Acsi 20 €, Nederlands management en iedereen heel vriendelijk, sanitair uitstekend en schoon, Restaurant ter plaatse, verschillende menu's om uit te kiezen en zeer goede service en leuke serveerster, onze maaltijd was uitstekend? We komen zeker terug. ga zo door!!!!
Hele aardige exploitant, prima voor een overnachting, Sanitair oké en schoon, al het andere is niet meer open, de volgende stad is Mondragon, ongeveer 1,5 km te voet of met de fiets, niets spectaculairs
Parkeerplaats direct aan het strand, alleen daarvoor de 3 sterren, Aan- en afvoer maar geen elektriciteit Slagboomsysteem in meerdere talen, alleen met kaart te betalen Bar naast de deur zorgt 's avonds voor luide muziek
Zeer verzorgde camping met schoon sanitair. Helaas geen strand sinds 2020. Klein strand aan de rechterkant afgescheiden, erg druk. In het weekend veel Spanjaarden die naar hun vaste plaatsen komen, dan luider en veel kinderen. Winkels en een bar op het plein, maar het restaurant heeft geen honden, dus we kunnen er niet over oordelen. Sommige langdurige vakantiegangers en in onze tijd veel vrije plaatsen.
We waren voor de 2e keer op deze plek. Iedereen is erg vriendelijk en alles is schoon. Veel langdurige vakantiegangers uit DE die elkaar daar elk jaar ontmoeten en vaste plaatsen reserveren. Met Acsi 22€ en alleen geselecteerde stoelen. Deels wat smaller te benaderen, maar we hebben met 9 m een prima plek gevonden voor 3 nachten.
Grote camping met grote percelen, zeer verzorgde faciliteit met veel planten en oog voor detail, makkelijk aan te rijden, in onze tijd veel overwinteraars uit DE, NL, Frankrijk en Engeland. Geen restaurant, kleine bar bij het zwembad, supermarkt op loopafstand, breed strand met stenen, hondenstrand aanwezig, helaas worden de erfenissen niet altijd opgeruimd, sanitair schoon, personeel bij de receptie zeer behulpzaam en spreken Duits
Wij stonden met Acsi op het veld en betaalden in september €20 per nacht. Er zijn plaatsen van verschillende grootte en er was nog veel vrij. De camping ligt direct aan zee met een heel mooi strand, waarvoor het 5 sterren verdient. De receptioniste was erg vriendelijk en gaf ons kaarten voor fietstochten. Ongeveer 9 km naar Oliva, 17 km naar Denia. Er zijn minpunten voor de zeer verouderde sanitairgebouwen
Camping met staanplaatsen van verschillende grootte. Helaas waren we nog voor 11,9. hier en konden de Acsi-kaart niet gebruiken en betaalden € 149 voor 3 nachten met een hond en 2 personen. Helaas gaat het zwembad pas om 10.30 uur open, niet zo fijn voor mensen die graag een paar baantjes eerder willen zwemmen. Sanitair zeer schoon en een minimarkt is vlakbij. Bij de receptie kunt u verse baguettes en croissants bestellen.
Sitecode: 19791
Rustige plaats op Monte Mare. Naar het centrum ongeveer 2 km. We betaalden 9 € van vrijdag tot zaterdag. Je staat op asfalt. Een goed alternatief voor de altijd drukke plaats aan de Rijn
Goederen voor een tussenstop op deze plaats. Laat ons leiden door de beoordelingen. De plaats heeft niets leuks. Volledig hellend en gevuld met los grind. Hoewel rustig maar verder heeft hij niets te bieden. Max. Voor een overnachting.
Hier bevindt u zich op de parkeerplaats van de site van de RV-dealer. Het is gelegen in een industrieel gebied en om te winkelen (Aldi, Lidl, etc. ongeveer 1,2 km). Het opslagreservoir bevindt zich ook op ongeveer 1,0 km afstand. Leuk om te wandelen en te fietsen. Zeer stil 's nachts. Blijkbaar zijn de prijzen echter veranderd. We betaalden € 12 per nacht. Geen afvalverwerking
Zeer mooie en goed onderhouden camping in het centrum. Het strand is ongeveer 200 meter en zeer schoon. Met hond probleem buiten het seizoen. De sanitaire voorzieningen zeer schoon en de medewerkers zijn allemaal erg vriendelijk. Bovendien, de plaats heeft een zwembad met glijbanen en een klein restaurant, maar dat kunnen we niet oordelen. Op de boulevard kan heel goede fiets zijn.