@Sam1959

Ja
2017

Fijne plek. keurige douches. Gratis sauna en hij was heerlijk. leuke ontvangst. het werd minder leuk ( mr was ineens niet leuk) toen ik kwam betalen op kantoor met mn hond. Die mocht niet naar binnen! Tis mij al meer gebeurd in Noorwegen. cafes / restaurants geen hond vriendelijk land.

In 1 woord keurig en ook nog gratis drinkwater.

Stekkers zijn inmiddels aangepast. naar de blauwe CCE. Vriendelijke ontvangst.

Prima plekje. Zou zo weer gaan staan. Er waren 3 Turkse mannen in evenveel busjes waarin zij in bivakkeren. Ik stond eerst alleen en dat voelde toch wat ongemakkelijk. Maar de plek liep vol dus gewoon blijven staan.

Goede plek om stad te bezoeken en dat van het lawaai klopt helemaal. Open uitlaten, open ramen en knalharde muziek tijdens het voorbij rijden.

Je vuil kan weggegooid worden. Chemisch toilet geleegd en ook toilet mogelijlheden

Zoals omschreven een prima en ook veilige plek.

Wat een heerlijke camping. Betaalde €.24 per nacht incl elektra. douchen 0,85 cent voor 5 minuutjes. Wassen en drogen €. 5dat geef je door bij het afrekenen s’avonds. Gelukkig kan er nu ook gepind worden.

Zoals beschreven vlakbij het centrum tis met de fiets( hele mooi duidelijke fietspaden in Kopenhagen) 25 minuten hartje centrum. Deze Campersite ligt wel in de Milieuzone! Tis allemaal ruim opgezet. Je kiest gewoon je plek en er zijn veel stroomkasten aanwezig. Toilet en doucheruimte werden keurig bijgehouden. broodjes service en war hoognodige producten zijn bij Receptie te verkrijgen

Zoals eerder beschreven een goed verzorgde camping aan het strand. Supermarkt (o.a. dé Lidl ) de Mac. etc vlakbij. 3 nachten gestaan.

wat een fijne plek aan de haven. alles aanwezig via sanizuil, schoon toiletgebouw en fijn terras daartussen. 11€ en als je stroom zou willen, ( 4€) veel aansluiting en goed verdeelt over de standplaats. ik was er niet toen er betaald moest worden en op gewoon goed vertrouwen de enveloppe op m’n trapje gelegd en beschreven waar ik hem kon brengen. zéker kom ik hier weer.

Super simpel systeem als je het weet. aankomen, naar de slagboom, op de paal ( toegangzuil) drukken. Kaartje eruit., plekje zoeken, plaatsnr onthouden, kaartje meenemen naar info gebouw kaartje tegen de reader aanhouden…deurtje open. bij dit apparaat de kaart opwaarderen voor elektra etc. opgewaardeerde kaart buiten rechts ri de slagboom tegen de zuil houden plaatsnr intikken enkel hebt stroom. nu ik het weet is het simpel. daarvoor ff niet.

prima schone parking. Geweldige supermarkt in het winkelcentrum. Ik was er rond de middag plek genoeg maar nu 1800 uur ook nog plekken vrij. 6 km met de fiets naar haven en centrum Flensburg.

Mooie vlakke plek aan het water. Diverse malen bruinvissen recht voor je neus. er zijn van 12 plekken waarvan 6 dus met stroom. tis wat ingewikkeld om via de app te betalen en direct je extra’s te betalen stroom/ douche. water grijs/ drink/ toilet legen bij havenkantoor. ca 400 meter. Mooi strand aan de rechterzijde vd Parking.

prachtig gelegen terrein pal aan Zee. vriendelijke ontvangst en een luisterend oor , ondanks de drukte , voor mijn vraag. prima bar/ restaurant/toiletten keurig. een aanrader wat mij betreft en kom zéker terug.

prachtige locatie. alles klopt zoals eerder omschreven. Aanrader wat mij betreft.

Prima camping met ruime plekken. aardige Engels sprekende dame. broodservice en terrasje voor een drankje. aan de Allier.

Zoals eerder hier beschreven, geweldig sanitair, 2 gratis leenauto’s voor de boodschappen. prachtig uitzicht en heerlijk zwemwater. Een nadeel vind ik dat de trappen om naar boven te komen ( terrassen camping ) slecht onderhouden zijn en de treden vaak hele grote afstanden ertussen. 2e nadeel de plekken zijn krap en weggetjes naar boven klein en onoverzichtelijk. ik heb zelf een camper van 7.00 meter.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Zoals omschreven een hele fijne, nette en rustige camping. Ook prima voor de hond met diverse uitlaat mogelijkheden. Gestaan op de camping zelf en niet op de aparte camperplaats. Fijn ( en lekker)gegeten bij het Italiaanse restaurant. Voor mij een aanrader en kom zeker terug.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

eigen schuld. niet goed gelezen dat het zo massaal was. keurig voor de rest. 2 nachten 1 persoon en hond €. 80,60. maar ja zoals Mr Gilles( de eigenaar ) ook zegt. massa is kassa ! en ik was wel klaar met 3 plekken achterelkaar vol.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Prachtige plek aan groot stuwmeer met een zwemplaats( steiger en trappen in het water) maar ook vd kleintjes langzaam aflopend gedeelte. Mooie mega grote zonneweide voor de Camperplaats.

Wat een fijne, mooie,schone camperplek met hele aardige eigenaren. Ook zeer geschikt terrein aanwezig om je hond uit te laten. kan je heel lang wandelen en de hond kan loslopen. vissen voor de camperplaats. Dikke zeelten daar. Ik kom zeker terug.

Wat een fijne camperplaats. Schoon, netjes onderhouden en keurig geprijsd. Fijne visplaats aan het kanaal. Ik kom zeker een keer terug.

camping zoals hierboven beschreven. prima voor een tussenstop prima plek met restaurant en zwem meer zoals er velen van zijn in Frankrijk. jammer dat er geen vuilwater loospunt is.

ik lees diverse berichten dat er geen faciliteiten zijn maar er is gratis stroom gratis water en je kan je toilet legen hier. Dat voor een blijkbaar onoverkomelijk bedrag van 6, u leest het goed, 6 hele euro’s

Mooie ruime plekken en sanitair inderdaad dicht. Super rustig. Ideaal systeem 1 malig kaart kopen. 11 euro helemaal waard ( vinden wij hé ) 2e jaar dat wij hier hier mee rondtrekken.

top locatie mooie vlakke plek en ja een echt aardige eigenaar. Hoofddorp Haarlem vlakbij supermarkt vlakbij( open tot 1800uur)

Prima plek. Niks mis mee

Vriendelijke ontvangst en mochten onze eigen plek uitzoeken. Toiletgebouw in nieuw staat. Dat zij aan de rivier staan klopt maar door groot hek niet bereikbaar vanaf camping. Je wil hier ook niet zwemmen zagen wij brrrr. Zwembadje overvol en aangezien wij beroepsmatig met zwemwater werken is ons advies niet met je hoofd ondergaan. Oorontsteking is aannemelijk. Veel geld voor deze plek 32€

Veel wat er al beschreven is klopt. Prima plek. 22,40 voor een nacht op zo’n plek vinden wij niet te veel. Zo de brug over en dan vele restaurants en dito terrassen. Alles op loop afstand.

Prima overnachtingsmogelijkheden. Vriendelijke ontvangst. Heeft ook net maar klein zwembadje. Broodjesservice. Uit een pre- Corona bezoek weten wij ook dat de keuken eenvoudig, maar wel heel smaakvol was.

In één woord weer ( voor de 15e keer)een heerlijk verblijf hier. Aan de Dordogne op ruime plekken met een fijne bar/ restaurant op de camping. Hele vriendelijke en behulpzame eigenaren.De grotten vlakbij zijn zeker een bezoek waard en ook de tegenover gelegen pizzeria is een aanrader.

Prima camperplek. Vlak bij dorpje, 500 mtr Max. Mooi fietspad langs de Loire. Als het de eerste keer is dat je op “hun” camperplaatsen staat even je e-mail en naam opgeven. Krijg je pasje. Ook op vd rest van hun camperlocaties( 200! ) te gebruiken.

Half juli hier. Plaats 4 aan de rivier. Een paar stappen en wij liggen in het water. Top. 16 euro incl electra !Vriendelijke ontvangst. Hele mooie locatie. Aanrader wat ons betreft

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Prima stads CP. Op 10 min van het Centrum. Behulpzame beheerder. Ook voor campers die geen milieu stikker hebben !! Op de website vd CP staat precies omschreven hoe je er komt en de milieuzone ontwijkt!

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Rustige CP met vlakke plaatsen. Sanitair netjes. Gewoon een prima plek vlak aan de kust voor 11 euro! Ook leuke plaats met veel restaurantjes en winkels

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Fijne ontvangst door beheerder. 15 min van centrum. Verharde ondergrond. Prima stop. Iets verkeersgeluid maar je staat ook praktisch in het centrum