• Camperlocaties

• tiktok

@SamJen

Lid van Campercontact sinds 2020

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Top, alles gratis, brede plaatsen. Wel 8 stopcontacten waarvan 4 normale stekkers en 4 standaard EEG's stekkers. Je mag hier 48 uur staan. naast voetbalveld.

Sitecode: 2032

grote gezellige camping van 3 hectate met zwembad en brede staanplaatsen met struiken tussen de mobilhomes. Dag en nacht iemand aanwezig. Vriendelijke mensen. Er is ook een klein winkeltje met streekproducten. Je kan ontbijt bestellen voor 19u. We betaalden 16.50 euro voor 2 volwassenen met mobilhome zonder stroom.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

20 frank voor 24u, 14 frank voor 12 uur, op een ordinaire parking. Stroom betalend. Water betalend en de automaat werkte zelfs niet. 1 frank voor 20 liter is goed doorgerekend! We zijn doorgereden.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

We kwamen hier laat aan en er was niemand meer van de eigenaars aanwezig. Er stonden peilen waar je met de mobi naar toe mocht maar er stond wel een hek en afspanning. We hebben ons maar ergens tussen de andere mobi's gezet maar hebben geen idee of het mocht. Geen handige plaats om WC te legen en afvalwater legen konden we niet omdat je er darmen voor nodig had... Zie dit eerder als noodoplossing

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Alles gratis, top! Rustig want parking voor mobi's ver van de baan. Bij evenement kan het zijn dat deze plaats is afgesloten.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Parking plak bij wandelroutes en kabelbaan naar Ebenalp. Ook wandeling van enkele uren naar de berg Säntis... 5 frank voor 24u. Je kan aan de automaat ook met Maestro betalen, wat handig is als je munten op zijn!

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Grote drukke parking 6. Niets bijzonder, wel vlakbij centrum. Speelplaats en bankjes ernaast. 10 frank in automaat (enkel munten dacht ik). 's Nachts redelijk rustig.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Gewoon een simpele parking voor 5 frank naast een sportcentrum/voetbalveld. Niets speciaal. Wel dicht bij het gezellige stadscentrum. Enkel te betalen met munten in de automaat!!

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Voor een gratis parking is dit top. Gezellig aan de kabbelende rivier. Wij stonden op het gras geparkeerd naast het water. Hebben 's avonds buiten gegeten. Rustig 's nachts.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

gezellige camping, zeer vriendelijke eigenaar! lekker gegeten voor weinig geld, frietjes voor 2.50 euro en verse pizza margherita voor 7 euro. ook nog andere keuzes. Top!

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Voor deze prijs kan je niet beter hebben. Je mag ook 's morgens betalen als de office dicht is. Zeer mooi uitzicht. Je kan tafel en stoeltjes buiten zetten. Je hoort enkel krekels en koeienbellen!

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Heel sympatieke en behulpzame eigenaars. Wel enkel staanplaatsen in het gras wat met nat weer niet zo handig is. Onze blokken zakten weg in de grond. Stroom is 2 frank. Gewoon Europese mobi stopcontacten en geen Zwitserse. Wij betaalden 23 frank met 2 volwassenen en een mobi met alle voorzieningen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Vreemde recensies die een incorrect beeld geven. Dit is een plek om te legen, water te nemen en stroom te nemen. Allemaal gratis. Je mag hier 4u staan maar er zijn ook veel parkings in de buurt. Top locatie dicht bij Etang De Gruère.