@Sammyundbobby
- 2002
zo'n mooie plek! zijn er maar voor 1 nacht, en als ik niet direct naar de zee zou willen, zou ik hier langer blijven staan, gewoon aardige mensen en geweldige plek-uitbaters, ik kom graag terug!
Geweldig voor doorvoer, gratis, goed uitgesneden percelen, elektriciteit is beschikbaar tegen betaling en talloze supermarkten
zoals door iedereen beschreven, schrijf je in per mail en passeer de slagboom met een code. Echter geen verwijzing naar de camping, maar als je er bent is alles mooi groen en schoon oud sanitair. honden geen probleem. We hebben echter de honden in de Womo achtergelaten voor inspectie, zelfs in juni zijn de steegjes van het klooster al vol. te voet of met de shuttle rechtstreeks van het plein naar de abdij.
Aangekomen in regen en duisternis, erg moerassig door dagen van regen. Hele fijne ontvangst!! Sanitair groot en super schoon!
Ideaal voor 1 overnachting, Aankomst tegen 21.00 uur, super schoon sanitair, de spoorlijn stoorde ons niet, 28 euro inclusief elektriciteit en brood . Met
midden in het dorp, eigenlijk 5 sterren vanwege de terreinwachter en de hele mooie omgeving, ook voor kinderen. helaas sanitair gesloten ivm Corona Donatie als plaatsbijdrage
Eigenlijk zijn er 2 Womo-velden, als je binnenrijdt zijn er een paar Womo-velden rechtdoor (als ze niet bezet zijn door parkeergarages), ongeveer. maar als je links houdt, is er waarschijnlijk de werkelijke Womo-ruimte voor 28 Womos. We stonden geweldig onder bomen (was 30 graden per dag), in een bakkerij van 150 m en in het Griekse zwemparadijs, gevolgd door een buitenzwembad met openluchtfilms,
Natuurlijke serie, kiosk met goed eten
Buiten, recreatiegebied met meer, erg leuk
Voor 26,50 euro zeker niet super goedkoop, maar je kunt ervoor kiezen om buiten de slagboom of op de camping te staan, alles lijkt verouderd, maar schone toiletten en douches op de camping. Groot zwemmeer
Gewoon gepasseerd om te bezoeken. Zal daar binnenkort een ontmoeting hebben met vrienden; niet geschikt voor warme temperaturen, geen schaduwen. Geen loodgieterswerk. Is ook kermis en dat is hoe het terrein eruit ziet. Het buitenzwembad is druk. De oude stad zou geweldig moeten zijn. Niet mijn plek, maar denk in de herfst aan een Womo-ontmoeting met vrienden, het is leuker.
Op de terugweg naar huis vanwege de goede recensies van campercontact en Adac kwam deze plek in de avond dichterbij. Is echt geweldig, direct geweldig recreatiebad, prachtige grote park met veel water en geweldige strandbar; prachtige oude stad, wist nog niets van Wolfenbüttel, maar hier wordt de likeur Jägermeister geproduceerd. Oh ja, de sanitaire huizen zo goed onderhouden!
Zeer mooie locatie, maar niets hier, waren hier na aankomst van de veerboot
Zeer mooie, kleine haven, restaurant, hebben hier slechts een uur gepauzeerd
Helaas was vol, veel auto's, zeer mooie locatie
Pitch naast de haven op grind, voor Womos alleen vanaf 1.6. mogelijk te maken. Levendige haven, geweldig restaurant en heerlijke visrook.
Ideaal voor uitstapjes naar Stockholm, 500 meter naar de metro, dan in 20! Min in de oude stad; Sanitaire huizen van verschillende kwaliteit, een was geweldig en super verwarmd, kleine supermarkt en Thais restaurant
Geweldig, sinds kleine haven ongeveer 250 meter verder naar het uitzicht en leuke restaurantjes met heerlijk eten, sanitair niet leuk, maar ok, 2 grote douches
Goederen op de camping, die onder het veld ligt, voordeel op de camping is de prachtige omgeving en de feel-good sfeer. Sanitair en sauna geweldig
Een beetje moeilijk te vinden, door smalle straatjes, heel mooi gedaan; 3 plaatsen; WC beschikbaar. Prijs 7 Euro incl personen, elektriciteit, hond. Zeer mooie operator, direct na aankomst wijnproeverij. Overal te voet leuke restaurants
Is niet onze plaats, alles te groot, te ruim; sanitair te ver weg en niet luxueus, zelfs niet verwarmd (oktober); met hond daar, van onze plaats ongeveer 400 m naar de zee, maar prachtig strand maar met rotsen (onze hond vindt dit vreselijk). Zwembaden ijskoud, niet verwarmd, naar de ferry naar Venetië met de taxi (8 Euro))
Honden zijn toegestaan, maar we moeten mensen registreren met een (vaccinatie) identiteitsbewijs, in een kleine haven, meer buiten het resort, plaatsen ok. Ik geef de voorkeur aan een plaats met directe toegang tot het meer. Sanitair erg verouderd. Maar schoon. Met Acsi of ADAC in het naseizoen 27 euro plus korte taxi, mooi centrum op loopafstand
Sitecode: 42032
Nauwe toegang tot de schaarse plaatsen, totaal verouderd sanitair, meer helder, niet zo echt mijn plaats. Centrum heel dichtbij en mooi
Winkelen in Burg op 1.6., 10 Euro naar 24 Zuid, extra elektriciteit, stadsplanning
Slechts kort gestopt, zeer mooie locatie, 5 plaatsen aan het water, sanitair direct met code
29.5.18 erg leuk, 120 DK inclusief elektriciteit en schoon sanitair, leuk klein zandstrand, 2 viscafés ', 1 restaurant, krijtrotsen, leuke sfeer
28.5.18, grote ruimte, mooi aangelegd, een groot washuis, ok, goed functionerende douche, alles wordt apart afgerekend, voor camper met 2 personen en hond DKK 276. Hondenuitlaatplaats met toegang tot het strand, geen zwemstrand, uitzicht op de Öresund-brug, bus om de hoek naar Kopenhagen.
26.5.18 direct aan de haven met uitzicht op Storebaeltbrug; toilet in het restaurant, leuke plek, er is ook een restaurant bezocht.
21.5.18 direct onder de hoge brug / spoorweg en direct aan het water; 's nachts stil. Schone sanitaire voorzieningen
Geweldige plek, de zee voelde eeuwigheid, het strand is ongelooflijk breed, het is heel normaal om met de camper op het strand te gaan.
2 dagen van 24/5/18 op luxe plek met douche, 2 personen met hond laagseizoen 70 euro (standaardplaats ongeveer 40 euro voor 2 personen, hoogseizoen veel duurder, heel mooi alles is badzone en wellness, Noordzeestrand over duinen 200 m.