@Samoyede
1e indruk: heel mooi gedaan. Kon aan de balie betalen met een hele aardige dame. Toilet alleen geopend van 07.00 uur tot 22.00 uur en voor iedereen toegankelijk. De jongeren komen in opstand in de kamers. Dan: de jongeren rijden op getunede brommers en auto’s racen heen en weer. Piepende banden, luide uitlaat en de muziek op vol volume en zinloos gebrul. Jammer, geen politie. Zonde, want verder is het perfect. Aten goede vis en ijs in de stad.
Leuke kleine plaats, geweldig schoon sanitair, heel erg aardige operators. Het water in het zwembad is ook erg schoon.
Een echt goede en leuke plek met goed comfort. Vooral recht, zodat men in tegenstelling tot de andere plek op het terrein recht staat zonder wiggen. Deze plaats wordt alleen aanbevolen.
Deze plek als SP aanbieden is brutaal. Iets krom in alle richtingen, je zou 10 wiggen nodig hebben om rechtop te staan.
Vergeleken met ons laatste verblijf in juni 2020, 1e rij met vrij uitzicht op het meer, betaalden wij 180 SEK met stroom / 2 personen / hond. Wilde teruggaan en zou volgens de receptie 430 SEK hebben moeten betalen voor dezelfde plaats. Reden volgens receptie: 'moest verhogen wegens inflatie'. Wij hebben het toen opgegeven. Ook het pensioen is niet verhoogd met 120%.
Zoals u op de eerste foto kunt zien, zijn er 3 parkeerplaatsen. Jammer dat er kampeerders zijn die deze 3 plaatsen blokkeren met 2 WoMo's. Volgens het motto "Het belangrijkste is dat ik een plek heb". Wat vroeger een leuke geheime tip was, is de afgelopen 4 jaar uitgegroeid tot een plek die overbevolkt is met 8 campers en daardoor zijn charme heeft verloren.
waarom staat de plek in de app als WoMo en overnachtingen verboden zijn?
Leuke plaats. Prijs iets verhoogd: nu 260 SEK. De individuele plaatsen zijn wat smal, maar hadden wat breder gemogen om niet te dicht bij de buren te komen. Er zouden meer van dit soort plekken moeten zijn.
Jammer dat je geen negatieve punten kunt geven. Ik heb nog nooit zo'n slechte plek gezien. Het wordt niet smaller of schever. 2 meter van de rotonde. In het centrum. Een wang om zoiets als parkeerplaats aan te bieden.
Vanwege gratis - dat is verkeerd. We werden gecontroleerd door de politie bij de parkeerplaats en wezen erop dat dit een betaalde parkeerplaats is. Van 07.00 uur tot 19.00 uur moet je betalen. Van 19.00 uur tot 07.00 uur daarna gratis.
We zijn er nog niet geweest, maar we willen deze plek in maart 2023 proberen. Hoe denkt "Nelegolf" dat de plaats "hondvrij" is? Honden zijn toegestaan in de beschrijving. Dergelijke hondenacceptanten dienen vooraf te informeren en zelfs niet naar plaatsen te gaan waar honden zijn toegestaan.
Wij waren er begin juni 2022 en hadden het geluk een redelijk rechte stoel te bemachtigen. Er was een bord op het toiletgebouw met de mededeling dat er parasieten in het water van het meer waren die tot ziekte konden leiden (huiduitslag). toiletten schoon. Erg mooie plek.
Nog maar 2 plaatsen vrij. Geen V+E, geen elektriciteit, geen toilet. Plein is opnieuw ingericht als picknickpromenade. Groot bord "Honden verboden". Zeer luidruchtig omdat het direct aan de E6 . ligt ben doorgegaan
Niet vanwege "direct aan zee". Dat is helemaal niet waar. We liepen minstens 30 minuten en konden de zee nog steeds niet zien. Samitar-faciliteiten zijn geen 20 € waard
Zolang er nog kampeerders zijn die het verdragen, zullen deze exploitanten doorgaan met oplichten. Als je het leuk vindt om op een "parkeerplaats" te staan (en dat is alles) voor dit geld - je eigen schuld.
Helaas kunnen we de positieve recensies niet bevestigen. De tuinman is onvriendelijk en lijkt totaal gestrest. De plaats boven de vijver is lawaaierig van de schreeuwende kinderen in de vijver. Aankomst "om organisatorische redenen" is alleen mogelijk vanaf 15.30 uur, waardoor u een dag van uw vakantie verliest. Middagrust wordt helemaal niet in acht genomen. Auto's rijden de hele tijd heen en weer. Prijs voor hond (€ 3,50) is schandalig. Geen poepzakjes beschikbaar
Vuil. Afvoeren werkt niet. Er zijn geen toiletten of douches meer. Luid: een vrachtwagen start om 03:00 uur en laat de motor een half uur draaien.
In principe zou de plek op de juiste plek zijn voor activiteiten. Negatief: met 15 € + elektriciteit en extra douche, te duur. Staanplaatsen scheef. Luid, want op de hoofdweg naar de Arber. Racebaan voor motorfietsen. Direct aan de weg naar de kleine Arbersee. Geen hondenuitlaten. Plaats zeer schoon, maar geen hondenzakken en erger nog geen vuilnisbak voor hondenzakken.
Ruimte is fijn. Nu echter 10 of 15 €. Zonder toilet is dat teveel.
Exploitanten lijken niet te hoeven reageren op twee reserveringsverzoeken. Jammer dat ik daar graag heen zou zijn gegaan.
Aan de negatieve kant is dat je direct na aankomst met een hond bent vergiftigd, als je met de hond wilt wandelen, zelfs van de senior baas. Helaas kunnen noch mijn hond, noch ik vliegen om de omliggende Gassigehwegen te bereiken. 😊 Want het was verboden om over de paden te lopen. De eigen hond rent maar op de plaats zonder riem. Het onderwerp zal tegen 2020 klaar zijn, sindsdien zijn HONDEN VERBODEN!
Breedhangende takken, die al afgebroken waren en al waren opgedroogd, krabben aan de camper. Het verzoek om de tak af te zagen kwam de eigenaar niet na. Zou in 3 minuten gedaan zijn met de snoeischaar. Hij zei alleen dat we naar een andere plaats moesten verhuizen, maar we hadden de krassen al. Jammer, want anders is de plek mooi. Sanitair schoon.
Zeer luide discomuziek tot ver in de nacht. Geen plek voor mensen die rust zoeken.
Dame bij de receptie erg onvriendelijk. Ondanks de vele negatieve beoordelingen heeft niet erkend dat ze leeft van de gasten. Ligt direct naast de hoofdweg, zeer luidruchtig verkeer, zelfs 's nachts. Een grap is dat bij een kamerprijs van € 34,50 nog steeds € 20 cent voor warm spoelwater nodig is, maar de douchetijd is niet beperkt. Welke logica. We komen niet terug.
Aus dem Platz könnte man wirklich mit etwas "grün" einen tollen Platz machen. 10€ sind nur die Grundgebühr. Duschen 1€, Toilette 1€ pro Person und Tag. Toilettenentsorgung 1€. Plus Strom nach Verbrauch. Betreiber sehr nett.
Die Samitäranlagen sind neu und absolut in Ordnung. Allerding ist vom Stellplatz aus ein Fußmarsch von 300 Metern erforderlich, um zu den Sanitäranlagen zu kommen. Die WoMo Stellplätze sind extrem schief, so daß normale Keile nicht ausreichen, um es gerade zu stellen. Rasen war nicht gemäht. Dadurch ist die Entenscheiße nicht sichtbar.
Toilet vies. Douche en toilet in een kamer en ook vies. Spoelbak niet aangesloten bij het toilet. Veel te duur met 150 SEK. Restaurant gesloten, maar om te incasseren was was erg snel. Al met al maakt de ruimte een rommelige indruk. Niet aanbevolen.
Een zeer mooie en rustige plek met alle comfort onderweg van Måløy naar Ålesund. Super leuke eigenaar. Schoon en netjes.
Sitecode: 51949
De parkeerplaats bestaat niet. Waar hij moet zijn gehavende Dauercamper-caravans. Je wilt daar zeker niet staan. Jammer, want Deggendorf zou al een behoorlijke parkeerplaats moeten bieden. Doorgereden.
In principe leuke plek, maar dat kun je alleen doen met munten op Kassenaut. betalen. Het is erg klantonvriendelijk dat je de sleutel voor het toilet in het buurthuis moet ophalen. Zondag alleen vanaf 13.00 uur in het café in het buurthuis. Gemakkelijk 40 minuten lopen. Helaas, ook zeer lange caravans, bezetten de 3 WoMo-Pätze slechts 8 €. Toilet schoon.
De plaats werd overgenomen, volgens de receptie in 2018 door nieuwe eigenaren. De plaats is te wijten aan de weken van droogte, een droge woestijn. Liefjes, niets aantrekkelijks. Na de plaats een jeugdclub met urenlange luide Rappmusik.
De plaats is opgeruimd en de percelen groot. De nieuwe sanitaire gebouwen zijn echter geen 5-sterrenstandaard. Klein, strak en geen opslagruimte voor kleding. Je moet je vaat buiten wassen, zonder dak, wat erg onaangenaam is als het regent. In de regen loopt het water niet van het veld en sta je tot de enkels in het water.