@Samwil
- 2000
September 2026
Een locatie beoordeeld · 21 dagen geleden
Inderdaad, geweldige plaats. Rustig. Was niet druk nu.
Een locatie beoordeeld · 21 dagen geleden
Mooie plaats. Drinkwater. Wc uitgieten. Stand plazts op gras. 5 m van de weg. Honesty box. Boer komt langs s´avonds met een plastiekje om je geld in tedoen.
Een locatie beoordeeld · 26 dagen geleden
Sitecode: 82050
Veel regen vannacht. De hond blaft veel tegen de donder. De plaats is oke. Gisteravond enkele waterhalers. Weinig verkeer. Geslapen tot 7h .
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Alles in orde vriendelijke ontvangst. Mooie plaatsen Sanitair voldoet.
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Zeer proper sanitair. Vriendelijke eigenaar. Alles goed uitgerust. Water bij de plaatsen . 20 ron ,2 personen.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Mooie natuur. Wandeling naar de toren. Mooie zichten op het meer en de vogels. Er zit een mannetje bij de toiletten naast de betaal bus zoals in dit is niet gratis. Ook de waterkraan is afgedekt met een hoes. Ik wilde betzlen voor water, maar wat geef je voor 15 l? Toilet uitgieten zal ook wel niet gaan. Er stonden 6 campers waarondet 2 hele lange. Anders wel rustig geslapen. Mijn 2 sterren zijn voor gebrek en onduidelijk service.
Juli 2026
Mooie plaats.Niet rustig overompeling van auto's die naar het sportplein kwamen tot 23h lawaai. Om 6h smorgens beginnen de stadsdiensten. Container park ernaast. Anderzijds,water toilet,
April 2026
Plaats is rustig in het groen. Niks op aan te merken. Als je meer wil ga op betaalde plaats staan.
Maart 2026
Er is niks over van de voorzieningen. Alles is kapot en verwaarloosd.
Mannou, niet goed gekeken dan.