@Samwil
- 2000
Plaats is rustig in het groen. Niks op aan te merken. Als je meer wil ga op betaalde plaats staan.
Er is niks over van de voorzieningen. Alles is kapot en verwaarloosd.
Mannou, niet goed gekeken dan.
Prima geslapen. Maar om 7h komen de vissers en plaatsen hun auto´s tussen de campers. Kunt er nog net uit.
3 Sterren, omdat het naast een zeer luidruchtig weg ligt vrachtvervoer landbouwtracters. ik reageer gedoonlijk niet,maar hier is het hied voor 1 nacht in de namiddag veel lawaai. Verder een camping met alle voorzieningen.
Er zitten hier een hoop muggezifters die nooit en nergens content zijn. Verkoop uwe camper of maak zelf een camperplaats.
Is nu 100 Ron. 20 euro. We wilden naar de camperplaats maar die is 150 m verder. Ik had al 2x rond het blok gereden en zag het niet.
Er wordt met met het water gemorst door de kinderen. En de ingang is moeilijk.werkt niet altijd de automaat.
Mooie cp .niks op aan te merken. Vlak ,rustig. geen services, die zijn verderop te vinden.
Bij navraag op het stadhuis. De overnachting plaats is nog steeds aen de molen. Er hangt een afiche met een nieuwe co ,maar dat is de zuil aen de Aldi. Verwarrend.
Zo kan je alle parkings van Europa erop zetten . Je staat gewoon op straat.
Een heftruck chauffeur en de wegcode ??
Is een service plaats,geen camperplaats.
We staan met de luifel uitgedraaid en de ligstoelen buiten. Ik weet niet wie hier allle zever vertelt. De cp zijn zeer breed.
Weeral geen camperplaats,maar een gewone parkeerplaats.
Bestaat wel. Gister daar geweest. Morgen nog efkens terug voor foto's.
Nogal veel zever reacties..Mooie plaats,harde grond, alle service. Voor sommige moet alkes gratis zijn.
Mooie plaats. Ruime plaatsen,rustig. Dichtbij strand. Bakker en winkel plus wasserij op 200 m. We zijn er nu 4 dagen.
Lokale jeugd loopt door en tussen de campers door. Toen in er iets van zei spuwden ze in mij gezicht.
Welke stommeling zeg dit erop aks camperplaats?
Stomme plaats die geen camperplaats is. Een zoektocht om er te geraken Schrappen aub. Wanneer word Campercontact nu eens een bruikbare tool. Ik ben over gestapt naar Campercar park.
Geen camperplaats.
Als het verboden is,waarom staat dan er dan op?
Waarom staat dit dan erop?
Waarom geen safety sloten installeren?De reddinggordels door de deur trekken. een spanband binnen.Een alarm systeem van 50 euro met een voelsysteem. alles samen 200 euro. Hoe meer weerstand ,hoe rapper ze het opgeven.
Is nu 6 euro. Voor wat? Er is niks.
Er staat op bord 5 euro? Geen 40
Mooie camperplaats met service op de parking ernaast. Schaduw en andere plaatsen.
Ervaren camperaars ?Gewoon binnen rijden. Heb al smallere gezien. spiegel niet inklappen. Tenzij je met een mastodont afkomt.
Er staat een camperbord. Volledige service. Gratis. Van Viviers neem St Thomé. Vandaar Gras en Larnac. Om alleen te overnachten en terug naar de N7 te rijden is het ver.
Smiegel.ik vind het normaal dat de pas alleen voor deze camper plaatsen geld. Teveel afschrijven is je eigen fout.
Met wat zijn we bezig. Geef eens camperplaatsen die camperplaatsen zijn. Moet ik hiervoor betalen?
De camper plaats is alleen vooraan rond het service gedeelte.Daar kunnen er een 5 tal staan. Als jecde ganse ruimte denkt te gebruiken kunnen er 50 staan. Niet dus.
Waarom staat dit nog in de lijst als het niet meer bestaat?
Is gesloten. 1 grote wildernis.
4 sterren. CP alles ok. Mooie plaatsen en goed onderhouden. Service in orde. 4 sterren vanwege beetje krappe plaatsen. Met de luifel uit zit je tegen de volgende camper.
Dat men dit durft te noemen! Een km slijkkweg met putten en bulten. Smerig. Ik heb al veel gezien en ben rap van mij melk. Maar dit is kortweg onozel .
triestig dit een cp te noemen. er is niks.
Hier krijgt een mens echt goesting van.
Is nog altijd toegestaan.
Camperplaats is open. Met services. We staan er voor vandaag.
Hoogte balk van 2 m. Duidelijk afgesloten.
Sitecode: 12088
Hella. ik heb er toch geen probleem mee.Sta aan het meer. 1 oprij klamp volstaat.
Eindelijk maar plaats voor 1 camper tijdens de dag. Anders sta je naast een huis of naast het park. Geen mogelijkheid om een zetel te zetten. Ondergrond steen .We zijn naar Chailland gereden. Daar meer plaats.
Hier 1 nacht gestaan. Twee campers die blijven staan met niemand erin. Water gratis. Lawaai van het mini containerpark. Mooi dorpje. Overnachten rustig.