@SanFree

2009

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Mooi aangelegde camping. Echter vonden wij het na het lezen van alle positieve reviews tegenvallen. T.o.v. het aantal mensen is het sanitair te klein. Verder veel regels (en regels zijn regels) het restaurant sluit vroeg (20 uur). Superaardig team en een ideale plek voor als je bv met kinderen reist. Echter met een camper kun je een paar honderd meter verderop voor noppes direct aan het water staan (zonder voorzieningen).

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Fijne en mooie camping. Alleen wifi bij het hoofdgebouw. Tip: loop eerst een rondje en zoek zelf een plek uit. Achteraan de camping in de buurt van de cabins zijn de leukste plekken.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Geweldige plek en een verademing na al die drukke campings vol met witte megacaravans en campers. Ruimte, lekker op gras ipv steentjes, hartelijk en betaalbaar. Het sanitair is ook heel goed en het restaurant een grote plus. enige minpuntjes: wifi op je plaats niet sterk of beschikbaar (wij werken en reizen) en dicht bij de weg. Maar hier zou ik het zeker niet om laten.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Fantastische camping. Mooie ligging, heel rustig ondanks de weg. Fijne douches, nu voor zowel mannen als vrouwen bij de prijs inbegrepen. Sanitair inderdaad wat ouder maar dat is juist de charme van deze camping. Bloemen, plantjes, een leuk terras bij de keuken en hangmatten. Een voormalige telefooncel vol met boeken. Heerlijke plek

Heerlijke plek. Het is inderdaad heel onduidelijk waar je wel en niet mag staan. Bij binnenkomst op het park betaal je voor een camper 19,99. In ruil daarvoor mag je er ombeperkt staan. Je mag overal.staan op de parkeerplaatsen. Bij verschillende parkeerplaatsen is er eenvoudig sanitair. Geen stroomvoorziening, nergens. Het park is druk op zonnige dagen. Maar rond 22 uur wordt het heel rustig. Topplek. Je duikt s"ochtends zo het water in.

Echt een geweldige plek! Zelfs op zondag verse broodjes bij Sundag. Heerlijk rustig, sfeervol en mooie omgeving. Hier komen wij zeker terug.

Twee nachten op deze camping doorgebracht. Inderdaad even verder kijken op de camping voor mooie plekken. Bij aankomst schrokken we van de drukte maar verderop was het een stuk rustiger. Wij stonden met onze camperbus bij t kampeerveld. Beste plek op de camping.. Sanitair echter wel ver weg (fiets nodig). Onze eerste nacht was heel fijn. Tweede niet, want de camping was vol en dan is het echt te druk.

Hele fijne plek in een mooie rustige omgeving omgeven door water Wij hadden niet gereserveerd en een mooie plek aan het water voor 290 kronen. Zonder stroom. Meerdere strandjes. Goed sanitair. Vaste gasten en Duitsers. Geen Nederlander gezien. Aanrader deze plek

Prima plek voor liefhebbers van verkeersgeluid.