• Camperlocaties

Ja
2021

Een locatie beoordeeld—11 maanden geleden

Sitecode: 21976

We verbleven hier één nacht met onze camper en waren erg tevreden. Vriendelijke ontvangst met duidelijke uitleg. Ruime plaatsen met schaduw, water en stroom. De luxere plekken hebben zelfs eigen afvoer en wasbak. Douchen kost 1 euro voor 5 minuten warm water. Toiletten zijn schoon. Een rustige, verzorgde camping met persoonlijke benadering – zeker een aanrader!

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Heerlijke camping met super vriendelijke Nederlandse eigenaars. De eigenares helpt persoonlijk bij het kiezen van een plek. Prachtige omgeving met mogelijkheden voor boswandelingen en strandplezier. Schoon en netjes sanitair, goed onderhouden terrein met alle gemakken. De eigenaren mogen trots zijn op wat ze in 20 jaar hebben opgebouwd, van Breezand naar Zweden verhuisd om deze mooie plek te creëren. Helaas was het restaurant gesloten, maar dat d

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Een van de mooiste camperplaatsen van Noorwegen. Het sanitair is brandschoon en nieuw. Het uitzicht is prachtig en alles is aanwezig. De plekken zijn ruim en omdat het een terrassencamping is, kan iedereen genieten van het uitzicht. Het sanitair is toegankelijk met een pasje, maar je kunt zo vaak douchen als je wilt. Wij betaalden 430 NOK voor 1 nachtje met hond. Stroom en douches zijn bij de prijs inbegrepen. Helaas was de bistro gesloten.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Tja, we zijn hier helaas met wat pech belandt en betaalden 500 NOK voor één nacht zonder stroom. We kregen elk 4 minuten om te douchen, en de douche was erg druk, waardoor we moesten wachten. Misschien overweeg je hier te komen omdat het dichtbij Bergen ligt, maar verder sta je hier echt op elkaar gepakt. De beheerder gebruikt elk vrij stukje grind om een camper, caravan of tent te plaatsen. Iedereen staat zo dicht op elkaar dat je praktisch bij

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Communicatie via email verliep niet vlekkeloos en onduidelijkheid of er nog plek was. Kom om 14u maar aan de poort. Niet heel erg vriendelijk ontvangen en helaas geen plek meer. Mag wel buiten het hek in de rij staan met eventueel stroom maar dan heb je niet heel veel ruimte en betaal je alsnog de hoofdprijs Nu iets buiten de stad een mooie plek gevonden

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Zeer grote plaatsen en allemaal voorzien van electra, een echte camping vóór kinderen. Al waren wij zonder kinderen, camping heeft een hoop vaste gasten en slechts 1 sanitair gebouw. De heren kant was in de loop van de dag echt niet schoon en fris. Volgens mij vrouw was het aan de dames kant prima. Sanitair is wel iets verouderd maar als werkt, warm water gaat via een pasje. 5 euro is ongeveer 25 minuten douchen

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Grote mooie plaatsen en een lekker zwembad al is het zwembad in het hoofdseizoen wel te klein. Receptie spreekt enkel Frans en met vertaal apps lukte het inchecken. Minpunt was toch echt wel het warme water dat in geen enkel sanitair gebouw te vinden. Uiteindelijk bij een afgesloten sanitair gebouw een open deur gevonden en uiteindelijk daar gedoucht. 3 van de 4 gebouwen heeft koud water.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Heerlijke plek aan het strand, wel achteruit het pad op. Uitzicht over zee en door een hek met code is het strand te bereiken. Sanitair is schoon en netjes en is gedeeld met mannen en vrouwen. Vlakbij is er een straat met restaurants en winkeltjes. Plekken zijn voorzien van stroom en water. Let op, luifel op deze plekken is niet mogelijk en of toegestaan. Het pad is daar te smal voor, elder op de camping kan dat wel.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 3 jaar geleden

Prima camping nabij het centrum van Gent, naast de camping ligt een groot meer waar je heerlijk met de hond kunt wandelen. Sanitair is iets verouderd en kan wel iets schoner, maar de camping is nog in winterslaap dus wellicht is dat de oorzaak. Camping is groot en wij betaalde 60 euro vóór 2 nachten. Verder grote plekken met stroom, wij moesten wel bijna 30 meter een snoer uitrollen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Heel erg vriendelijk personeel en een prima camping met erg grote plaatsen. Sanitair is verouderd maar wel schoon, de herendouche werdt snel koud. En bij de damesdouche waren erg veel rioolvliegjes. Er was veel regen gevallen en het advies was dan ook om achteruit in de parkeren. De plekken zijn zijn namelijk niet verhard en wij hebben de camper met de voorwielen op het pad laten staan.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Als je getrouwd bent met je mobiele telefoon dan kan je op deze camping tot rust komen. Er is geen mobiele ontvangst, dus bellen, sms'en of internetten is niet mogelijk. Er is Wi-Fi op de camping maar is niet altijd even stabiel. De camping zelf is prima en het sanitair is nieuw en erg netjes en schoon. Douches zijn erg goed en groot. Eigenaars zijn erg aardig en de vriendelijk en er wordt zelf Nederlands gesproken.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Ontvangen met 2 halve litters bier en een zeer vriendelijke eigenaar. In de omgeving kan je prima wandelen, als je je plek hebt moet je een foto maken van de electra meter en bij vertrek een foto van de eindstand. We betaalde 0.65 cent per kwh, and verder zijn er voldoende nette douchjes en sanitair is verder prima. Het avond eten hebben we besteld bij het restaurant en konden we op een afgesproken tijd ophalen. Smaakte heerlijk.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Prima plek om door te brengen, direct naast een park waar je prima kunt wandelen. Camping biedt Camperplaats buiten de camping voor 15 euro, je mag dan geen gebruik maken van de sanitaire voorzieningen. Het sanitairgebouw is ook afgesloten en je hebt een sleutel nodig waarvoor je 20 euro borg moet betalen. Wij verbleven op de camping zelf en dat was 35 euro met electra en hond.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Hier 1 nachtje doorgebracht en een prima plek met alle voorzieningen. Er zijn 2 toiletten en er is een douchegelegenheid met 2 douchekoppen zodat je met zijn tweeën tegelijk kunt douchen. Bij de receptie hangt een lijst met plekken die je kunt kiezen en een formulier om in te vullen. Na 16u is de eigenaresse aanwezig om te betalen, je kunt vanaf de CP direct het bos in voor een heerlijke lange wandeling waar onze Beagle heerlijk heeft los gelope.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

We hebben hier 1 nachtje doorgebracht en er zijn 6 plekken voor campers. Het sanitair zitten onder het restaurant en wij hebben wel eens schonere plekken gezien. Douche is 5 minuten en dat is prima, putjes waren verstopt. In het restaurant was er savonds een bedrijfsfeest en het terras was op 30 meter afstand met een DJ en optreden van Jannes. Helaas dus veel overlast en een berichtje op de site of tijdens het inchecken was op zijn plaats.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

Prima camping met mooi en schoon sanitair, heerlijke douches. Vriendelijke ontvangst en veel plek, wij verbleven maar 1 nachtje en stonden daarom niet op het grote veld maar langs de schuur met uitzicht over de kinderboerderij. Het grasveld vóór de boerderij wordt ook gebruikt en moet wel toegeven dat je daar redelijk dicht op elkaar staat.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

Heerlijke plek om te verblijven, het sanitair was schoon en erg netjes. Je hebt de mogelijkheid om gebruik te maken van een later checkout. Op die manier kan je om 18u uitchecken ipv 11u. In de omgeving kan je heerlijk wandelen en restaurants zijn op loopafstand. Ook een supermarkt is per voet te bereiken. Plekken zijn groot, wij hadden een verharde plek geboekt maar kregen de mogelijkheid om een andere onverharde plek uit te zoeken,.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

Vriendelijke eigenaren. Super WiFi verbinding. Mooie verharde plekken prima voor doorreis. En mooie wandel route door polder voor de hond.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

Hele mooie camping en een prachtige ligging. Maar wel heel erg duur, de prijzen in deze app kloppen niet. Prijzen op de website betreft alleen de overnachting met stroom. Voor het afwassen, douchen, wassen en drogen moet je je pasje opladen met tegoed. Wij kregen wel 1 douchebeurt per dag per persoon op ons pasje maar dat kwam door het seizoen. Douche is maximaal 6 minuten per keer, gevolgd door een 3 minuten blokkering van de douche.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 4 jaar geleden

Grote plekken met eigen waslijn.. 16A stroom. Slechts twee wasmachine waarvan helaas één stuk was.. Sanitair netjes maar soms koud water.. Restaurant lekker en niet duur. Door natuurpark leuk wandelen en kan je door naar het strand. Met taxi en hond valencia geweest goed bevallen.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 4 jaar geleden

Schitterende ruime plek aan het strand met uitzicht op de zee. Sanitair is wat gedateerd maar wel redelijk schoon maar wees niet bang heerlijke warme douche. Honden geen enkel probleem. Restaurant 1x gegeten lekker en zeker niet duur voorgerecht en hoofdgerecht met zijn tweeën 66,00. Supermarkten op loopafstand camping was redelijk druk, omgeving erg rustig. Inchecken ging erg soepel alle talen worden gesproken.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Heerlijke plek om een paar dagen te verblijven in december, de plekken zijn groot en we konden heerlijk bij het water staan. Bij aankomst lag er sneeuw en lagen de temperaturen onder nul, maar de sanitair ruimtes waren uitstekend verwarmd en alles wordt netjes onderhouden en schoongemaakt. Douche was heerlijk warm en de eigenaar was een uiterst vriendelijke Hollandse man. Prima plek en we komen zeker nog eens terug.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Sanitaire voorzieningen waren prima en de plekken waren voorzien van electra en omdat we in het naseizoen waren mochten we zelf een plekje uit zoeken. We arriveerde na 17u maar dat was geen probleem, bij de receptie hing een telefoonnummer om te bellen. Verder zit er op een paar honderd meter wandelen een hele groter supermarkt (superu) waar je zo'n beetje alles kunt kopen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Erg mooie plek aan het water. Warme douche voor 1,25 per muntje en schoon.. Aardige eigenaars ondanks taalbarrière.. Dorpje vlakbij heeft alles supermarkt brasserie enz..