@SanVince
- 2018
Gewoon een parking, 500SEK betaald voor 2 nachten zonder services. Stonden er nooit alleen, van dinsdag op donderdag einde juli. Geen last gehad van jongeren. Voordeel is goede ligging om Stockholm te bezoeken, 10’ fietsen en mooie fietstocht. Fiets naar links (ipv rechts via google maps) en je fietst doorheen het mooie park eiland van Stockholm, langs het Djurgården Park, zeer de moeite om langs daar te fietsen en langs heel wat restaurants.
Goede ligging in het midden van het eiland, vlak aan de ferry en toch rustig. Lozen grijs water en wc, we betaalden 650SEK voor 2 nachten met electriciteit en wifi. Gezellig eiland om te fietsen en wandelen.
Ter plaatse online te boeken maar alle plaatsen stonden op volzet. Services echt smerig dus vonden we het niet erg om door te rijden. Voor ons geen aanrader, ondanks de ligging naast het slot.
Zeer mooie plek, verzorgd, iedereen zijn plek, mooi uitzicht over het meer en veld, gezellig dorpje, zwem- en fietsgelegenheid. Absolute value for money: 22€ voor 1 nacht met electriciteit.
Top camping, zeer vriendelijk! Wasmachine gratis, droogkast 50SEK voor 1,5u, broodjesservice, zeer net sanitair enz. 30’ fietsen en leuke stad. Leuk zwemmen en kajakken. Echt een aanrader!
Mooi strand, leuk om te zwemmen! Restaurant (steak bordelaise of lauwe visbord) Het had net geregend en veel plaatsen zijn op zand wat het niet evident maakt. Wifi werkt niet, dus geen service! Wasmachine gratis (wel te reserveren), lozen van grijs water is een challenge want de bak zelf is té hoog om onder een buscamper te plaatsen. Creativiteit nodig om je water te lozen in de put 😉. 360SEK dan te duur naar onze mening.
We kwamen rond 20u30 toe, vonden nergens een teken dat je er mag overnachten. Er stond 1 camper dus zijn er ook gaan staan. De tijd om er te eten, zagen we verschillende auto’s af en aan rijden, veel auto’s die toeterden bij het voorbijrijden, heel veel muggen en uiteindelijk hadden we geen veilig gevoel en zijn we 35’ verder gereden naar Ettlingen.
Rustige plaats voor een 13-tal campers, deel van een parking aan het stationw 10€ wel duur als je geen service gebruikt. Er was water, electriciteit voor de eerste en een wc lozing optie (in de grond). Voelden ons wel veilig
zeer groot complex met vooral chalets en vakantiehuisjes. Zwembad (luidruchtig) en strand via een gate te bereiken. 2 dogbeaches, zeer hondvriendelijk. Supermarkt sluit tussen de middag en 16u. Camping is ondergeschikt, zeer kleine pitches dicht op mekaar. Buren hadden hun wasmachine buiten opstaan dat rond middernacht droogzwierde… Goedkoop (ca 35€ met hond) maar er zijn betere campings. Bus van en naar Monfalcone rijdt na 20u niet meer terug.
Zeer aangename camping, niet te groot, 3 type plaatsen, diertjes voor de kinderen, zwembad, riviertje, wandelafstand van het dorp (3 restaurants), gratis trein naar Bruneck, fantastisch sanitair gebouw met wasmachines, hondendouche, modern en meer dan genoeg sanitair, echt uitzonderlijk. Zeer positief verrast!
Heel grote ruime camping, met netjes sanitair. Strand wordt afgesloten van middernacht tot 6u ‘s morgens. Verder kan je zo de zee in, zeer aangenaam en ook douches op het strand. Alleen hoef je geen seaview bij te betalen want je ziet evengoed de zee vanop de forest pitch. Ruime pitches met gras en geen gravel, heel fijn!
prachtig sanitair! Zeer nette camping met leuke plaatsen en van overal toegang naar de zee. Douches op het strand. Heel fijn. alleen een 4-tal vluchten per dag die laag overvliegen. Wij hadden plaats 112, dichtbij de vuilbakken die om 6u30 ‘s morgens geledigd worden! Veel lawaai elke morgen dus niet te dicht bij de vuilhoek nemen. Prijzig maar wel de moeite
Mooie camperplaatsen op fietsafstand van Zadar. jammere is dat de hele kustlijn aan de camping omheind is met een heel hoog hek met slechts 1 doorgang mogelijk = seaview is via een hek. Wij hadden een Gold plaats aan de linkeruiteinde van de camping waar de hele nacht een zwaar gezoem te horen was (van die naastliggende gebouwen). Voor ons de duurste camping die we gedaan hebben in Kroatië en eerlijk veel te duur in vergelijking met anderen