@SandG
behulpzaam personeel. Alles wat je nodig hebt, faciliteiten schoon gehouden, alleen een beetje gedateerd. Wasserette en supermarkt redelijk dichtbij, maar beter om voor aankomst te winkelen.
Mooie camping, vriendelijke en behulpzame eigenaren. Heerlijke maaltijd in hun eigen restaurant.
Mooie rustige plek om te overnachten voor of na een bezoek aan het museum, de parkeerkosten van € 5,- die naar het onderhoud van het museum gaan zeker waard.
Een goede plek voor een overnachting, zoals beschreven.
Sitecode: 19983
Een goede plek, zoals beschreven. We zijn net gepasseerd en hoefden alleen maar gebruik te maken van het servicepunt, alles goed.
Sitecode: 20222
Goede overnachtingsplaats voor ons omdat we een fabrieksrondleiding hadden geboekt. We hadden een vlakke plek, maar op andere plaatsen waren hellingen nodig. Elektriciteit en zoet water een eerlijke prijs als je het nodig hebt. Een zeer rustige nacht, supermarkt op een paar minuten lopen.
Uitstekende rustige plek voor een overnachting.
Zoals beschreven, mooie schone camping, alles aanwezig. Zeer behulpzaam personeel. U dient zelf toiletpapier mee te nemen. We verbleven twee nachten, met ACSI €21 per nacht plus toeristenbelasting, heel eerlijk!
Echt mooie camping, zoals beschreven, zeer vriendelijk personeel. Eén nachtje verbleven, ACSI-plaats voor €27, (€29 inclusief toeristenbelasting) We hadden toch goed zicht op het meer!
16.5.24 Mooie rustige plek voor een overnachting, zoals beschreven. Om 08.00 uur begonnen auto's de parkeerplaats te vullen.