@SandHH
- 2019
Een prachtige plek met alles wat je hartje begeert. Zwemmen is hier niet mogelijk vanwege de diepte van het water, maar er is een zwemplek op 3 kilometer fietsen richting de brug. Het restaurant is uitstekend. Elektriciteit, douches, water en afvoer zijn inbegrepen. Ik kom terug.
Prachtig uitzicht vanaf alle plekken. Helaas zijn de wegen van grind, waardoor het erg rumoerig is bij aankomst en vertrek. Er is maar één trap per verdieping naar de hut. Ik moet €1 betalen voor het toilet, dus denk daar van tevoren over na ;-). Het toilet is ook chique – al met al een fijne plek met veel regels en informatieborden.
Ik ben er maar even, maar het kan niet veel beter. Ik heb heerlijk gegeten bij restaurant Laguna. Je kunt hier zorgeloos rijden. Alles wat je nodig hebt, is er.
Een fantastische plek. De toegang is bochtig, met hellingen van 21% – avontuurlijk, maar de moeite waard. De beheerder, voorzieningen, netheid, omgeving en rust zijn een droom. Alleen campers/busjes. Elektriciteit 50 Zweedse kronen, staanplaats 250 euro all-inclusive.
Een heel mooie plek met een grote populatie bomen. Zeer goed onderhouden, warme douches, schoon sanitair, kleine maar goed gesorteerde markt, supervriendelijke uitbaters. De zee is snel voor de deur bereikbaar. Het gebied is geschikt voor korte en lange fietstochten. We bleven 2 dagen langer dan gepland - dat zegt alles. Absolute aanbeveling. Ik kom graag nog eens terug.