@SanderVeldhuis
prachtige camperplek , jammer dat je er niet kunt eten, en je erachter komt dat het douchen 2 Euro kost de muntjes kun je bij de receptie halen, is de receptie om 19 uur dicht, wel heel erg vroeg. gelukkig hebben wij altijd onze zak douche bij ons , toch nog heerlijk bij de camper gratis kunnen douchen.
prachtige plek,gratis stroom voor 4 campers, gratis water en legen., gemeente bedankt, zouden er meer moeten doen zulke gratis plekken.
wat vriendelijk,netjes, leuk gezellig knus restaurant, hard werkende mensen.. alles wat je nodig hebt is er zelfs wasmachine en droger.
Deze camperplaats ligt net over de grens tussen Enschede/Glanerbrug in Duitsland. Het is een nette schone camperplaats, heel rustig. Sanitair ziet er schoon uit. Stroom en watervoorziening. De slagboom is beperkt geopend tot 11.00 in de ochtend en vanaf 15.00 in de middag tot 20.00 In zowel Glanerbrug als Gronau kan je eten. Goede fietsmogelijkheden. Als je het bospad achter uitloopt kom je in een woonwijk van Glanerbrug, handig met de fiets.
Heerlijke rustige plek, gratis we stonden bij het gras ...
Er is wel een service plaats waar je toilet kunt leeg gooien, alleen geen water, rustige plek.
mooie cp, wel tegen de avond ratten die in de prullenbak kruipen. toilet schoon. meer met vissen waar je niet kunnen zwemmen.
Toen wij er waren super druk. Geen fatsoenlijke plek kunnen krijgen. Gewoon parkeerplaats van een zwembad. Wij zijn doorgereden.
Fijne plek als je van zwemmen en vissen houd. leuk centrum met volop eetgelegenheden.
Prima plek dicht bij het strand overdag wel wat druk maar s’avonds wordt het rustiger
mooie cp. sanitair is top 30 cent voor douchen. broodjes service, meertje om te zwemmen. komen zekers nog een keer terug.