@Sandra-de-Raad-Strien
- 2018
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Prachtige gratis plekken. Mogelijkheid om wc en grijs water te lozen en water (betaald) in te nemen.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Wat een topplek! Mooie verharde plaatsen bij het meer met een klein strand. Gratis stroom. Dixie's zijn aanwezig. Speeltuintje en wat huisjes en bankjes. 2 nachten gestaan.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Prachtige gratis plek bij een bijzonder bouwwerk. Lekker rustig gestaan.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Mooie gratis plaats onder aan de brug over rivier de Memel. Rustige nacht gehad. Afvalbakken zijn aanwezig, verder geen voorzieningen.
Mooi gelegen camperplaats. Eenvoudig en gedateerd sanitair maar verder prima in orde. Aardige beheerder. Hele mooie omgeving. Op de locatie is het verboden te roken en om alcohol of verdovende middelen te gebruiken.
Prima plek om de Ales Stenar te bekijken, deze zijn lopend te bereiken. Ook een mooie fietstocht gemaakt naar Ystad. Sanitair is netjes. De afwas plek is (te) klein. Grijs water kun je niet lozen. Twee nachten gestaan.
Prima overnachtingsplek na een late aankomst met de boot van Puttgarden naar Rødby. In de ochtend bonkte een man op de camper die kennelijk minder blij was met ons bezoek.
Prima plek voor een overnachting op doorreis naar onze vakantie in Zweden. Verrassend mooi plekje met een interessant verleden van zoutwinning. Diverse gebouwen en constructies geven je een mooi inzicht hoe het er vroeger aan toe ging.
Sitecode: 20919
Prima camperplaats van zeer vriendelijke eigenaren. We hadden een mooie plek aan het water. Op fietsafstand van de bollenvelden en het strand. Mooi om de vliegtuigen over te zien komen.
Mooie camperplek met keurig net sanitair. Vriendelijke ontvangst, alles is mogelijk. Ideale plek om de prachtige Sallandse Heuvelrug te verkennen.