@Sandra-van-Deijl
Wat n prachtige plek; behulpzame mensen … gestrand met de camper en gedropt door de sleepdienst om 22.30 uur. Zet maar neer … kamer gekregen om te douchen tegen kleine vergoeding. Water niet te tappen vanwege winter en hulp aangeboden om met gieter bij te vullen. Afval? Geef maar hier. 2 dagen verbleven in afwachting van transport naar NL. Wij gaan zeker terug bij gunstigere omstandigheden en ook vanwege de omgeving. Prachtig wandelen 👍
Vergeleken met de review van 8/9 hebben wij een ander gevoel. Ja, het sanitair is verouderd en daardoor lijkt het minder schoon. Het (douche)water was heerlijk qua temp en een dame die er al 2 weken was, was het met me eens qua kwali sainitair als ook qua water temp. Alle waar naar zn geld 14 euries met ACSI tarief. Zeer vriendelijke mensen, heerlijk brood, heerlijk meer ondanks dat het echt niet al te best weer was. Wij komen zeker terug.
Bekende plek voor ons omdat we hier regelmatig skien. Nooit geweten dat je hier met de camper mag overnachten. Er wordt op dit moment gewerkt aan een nieuwe lift. deze bouw activiteiten geven een bouwplaats achtige look. Voor ons geen probleem … we gaan de lift as winter vast gebruiken! De andere opties op de pas mag je niet meer staan. Mede daarom is deze zeker een aanrader.
Overnachten is niet meer toegestaan. Verstandig deze te verwijderen.
Pracht plek! Je kan je suf wandelen en fietsen in NL maar ook grensoverschrijdend want BE ligt op n steenworp afstand. Leuk de directe cultuur verschillen te ervaren. Sanitair wordt verbouwd. Wij hopen dat de temperatuur in het sanitair iets aangenamer wordt gemaakt want wij hebben het met temp rond vriespunt als iets te fris ervaren onder de overigens goede douche.
Prima plek. Prijs klopt alleen niet meer. Is inmiddels 10,00 geworden.
Camping Sonnenberg doet voor ons haar naam eer aan. Grote plaatsen, van alle gemakken voorzien, vriendelijke beheerders, schoon. Plekken met auto, zonder auto, met hond, zonder hond. Veel Nederlanders die gier al jaren komen maar ook veel andere nationaliteiten. Een aanrader!!