@SandraBee
Wij hadden alleen lozing service nodig en dat ging prima. Het personeel deed voor ons een hek open . Achter op het terrein is een plek bestemd voor overnachtingen. Het is afgescheiden van het bedrijfsterrein en zag er goed uit.
Kom binnen vanuit het westen langs de Adama Mickiewicza. Na het P-bord gaat u rechtsaf. Coördinaat van ingang is N 50° 48.601', E 016° 15.418'. Daarna direct rechts de brug over. Wifi is gratis met een sterk signaal.
De brouwerij met restaurant is uitstekend. Het personeel spreekt Engels en is vriendelijk en behulpzaam. De traditionele gerechten en bier passen goed bij elkaar. De rokerige smaak van de Gridziskie is bijzonder. De loosplek is prima. Minpuntjes, het terrein is ruig en nergens vlak. We mochten van de eigenaar staan bij het servicepunt. Er was snachts veel verkeersgeluid. Toch warm aanbevolen.
In januari veel rust en ruimte. Op P1 was 's ochtends verkeersgeluid, wellicht is het rustiger op de overloop parkeerplek 50.299377, 4.764051. Een bezoek aan het winkeltje van Abdij Maredret is de moeite waard en wordt zeer gewaardeerd door de gastvrije nonnen. Minder bekend dan grote broer Maredsous maar ook binnen loopafstand van de CP.
Lekker rustig met veel bomen in de buurt. Openbaar toilet bij de ingang van de parkeerplaats. Zeer weinig verkeer en veel vogelgezang. Telefonische ontvangst slecht, goede plek om te relaxen.
Vandaag zijn alle camperplaatsen bezet door auto's en busjes en een groot deel van P1 is afgezet.
4 sterren voor deze gratis plek vlakbij het centrum. Mocht de gemeente verbeteringen willen aanbrengen, graag meer ruimte en meer afscheiding van het parkeerterrein. Een sanistation zou een grote pluspunt zijn. Een bezoek aan het voormalig dierentuin (Rensenpark) is de moeite waard.
Prima staplaats in een mooi omgeving. Op dit moment nog gratis. Digitenne ontvangst gaat prima, met zowel NL en DL zenders.
Rustig plek en mooi omgeving. In de buurt zijn prima wandel mogelijkheden.
Was beter dan verwacht, met veel bomen en grasstroken. De sani-station werkte perfect.
Sitecode: 11975
De plaatsen met stroom vond ik de mooiste, met gras en bomen. Daarnaast is op verharde plaatsen nog plek genoeg, ook voor de laatkomers. Het was 's nachts rustig en kwam verder overeen met de omschrijving. Een enkele stroompunt was defect,
Echt een topplaats. Lopen naar Grabow langs de kanaal is de moeite waard.
Klein en gemoedelijk. Alles is zoals omgeschreven maar met een paar extraatjes. Er zijn 2 ruimtes waar men zitten kan bij slecht weer of voor de gezelligheid. Informatiebrochures, jam te koop en bier in de koelkast. We hebben de beheerder niet getroffen maar kon betalen met contanten in een enveloppe. Prima plek met vlakbij mooie uitzichten over de Elbe, een topplaats.
Sitecode: 11952
Wij waren er op 21 augustus. Een unieke plek met camperplaatsen in het bos en op 100m van een grote heideveld. Een bordje gaf aan dat men 24uur mocht parkeren maar we kregen toestemming om 2 nachten te blijven. 's Nachts alleen het geluid van de wind in de boomtoppen, een topplaats.
Een prachtig veldje omringd met appelboompjes. Mobieltelefoonbereik is matig. De Sparkasse bank (am Markt) heeft gratis wifi tijdens openingsuren.
Wij waren er op 18 augustus. Met reden een populaire plek met zicht op de rivier. Naast het niet kunnen innen van vers water kon tevens de wc-cassette niet nagespoeld worden (1 puntje aftrek). Een beheerder hebben we niet getroffen, mooi dat op de eerlijkheid vertrouwd werd met stageld in een enveloppe (1 puntje erbij).
We waren er op 17 augustus en het was precies zoals omschreven, vandaar een 8. Zo te zien waren slechts een paar plaatsen langdurig bezet. De afrit naar Scharrel vanaf de B72 vanuit noordelijke richting was afgesloten. Vanuit zuidelijke richting was wél open.
De CP ligt aan de "In den Lückëackern" weg en is alleen te bereiken vanaf de "Steinweg". Coördinaten zijn: N50 47.725 E008 55.855
Wegens wegwerkzaamheden zijn de CP en sani-station voorlopig niet bereikbaar.
Prima plek voor een overnachting. Water en stroom zijn direct beschikbaar. Stageld (€5,40) wordt 's ochtends opgehaald. Vlakbij is een broodautomaat. Op 2km afstand ligt Etang du pas Gerault, een recreatiemeer met wandelpaden.
Rustig plattelands camping. Vriendelik ontvangst, eenvoudig maar schone faciliteiten. Korte rijafstand van Giants Causeway. £20 inclusief douche, stroom. Wifi signaal zwak.