@SandraBorgerRoosma
fantastische camping, hadden niet gereserveerd omdat online alles vol zat. maar we kwamen rond 12.00 aan en toe was er nog 1 plek vrij. mooi zwembad, heerlijk aan de rivier en op fietsafstand van Bled. wij komen zeker een keer terug.
Top camping, alles is netjes en schoon. goed restaurant met heel erg aardig personeel. lekker zwembad, met bar. ligging is opzich goed . met de fiets ben je zo in het dorpje en in het stadje Nin. qua stranden waren we niet heel enthousiast maar daar kan de camping niks aan doen.
mooie plek, waar hard gewerkt wordt om er iets fantastisch van te maken. hebben wijn geproefd en mochten in de wijnmakerij kijken. jong koppel dat veel liefde heeft voor wijn. ze bieden wel sanitair aan maar omdat ze nu visite hadden konden we daar geen gebruik van maken, dat was voor ons geen probleem. wel stroom en water. komen graag nog een keer terug.
camping met een toplocatie. verder qua sanitair was het matig. op de camping kan je ook rafting tours boeken, wij hadden het al op de weg ernaar toe in het dorpje geboekt. dus daar geen ervaring mee. klein stukje door het bos en je bent bij het meer met een heerlijk restaurant.
hele mooie camping, je kan wel merken dat het door Nederlanders gerund wordt. aan alles is gedacht en goed schoon. handige app met dingen in de omgeving te doen. relaxte sfeer. weg er naar toe is iets hobbelig maar met een camper van 7 meter prima te doen.
prima camping, zwembad was het grote pluspunt. sanitair werd naar mijn mening niet goed schoongemaakt. leuke bar met prima ontbijt. restaurant vonden wij slecht veel te zout eten. ligging goed, op fiets afstand vanaf het dorpje en kasteel. leuke dagtrip vanaf de camping naar Komani Lake. verder om de camping heen niet fantastisch.
super fijne plek. we werden hartelijk ontvangen en mochten zelf een plek kiezen. sanitair wordt goed schoon gehouden, wasmachine en buitenkeuken is aanwezig. we hebben zelf een boottocht gedaan met de eigenaar, tegen een vergoeding die het meer dat waard was. De dochter is een super lieve meid, die het net als haar ouders naar de zin wil maken. Zou zo weer terug gaan.
prima plek voor een nacht, geen stroom of sanitair. je mag bij het café naar de toilet als je iets drinken besteld. wel super qua locatie vlakbij het stadje.
prima camper plek. lekker dicht bij het stadje en een supermarkt. riviertje leuk om in te vissen maar verder niet. sanitair redelijk schoon.
Nette camping, direct aan de rivier. broodjes en een winkeltje op de camping. wel een stijl stukje naar beneden maar wel te doen met een grote camper. schoon sanitair.
redelijke camping, mochten zelf een plaats kiezen. ligging goed op loop afstand van het dorpje. geen broodjes te krijgen op de camping. sanitair wel oké.
prima camping, stelt niet heel veel voor qua camping. maar sanitair en service is echt top! in het dorpje kleine supermarkt waar je de hoognodige spullen kunt krijgen. we zijn door de eigenaar gebracht naar de plitvice meren, je kan de route ook prima rijden met een grotere camper.
prima camping, fijn zwembad niet erg groot maar groot genoeg en altijd wel een ligbedje vrij. vlakbij de zee en een dorpje op fiets afstand. grote campings om de camping heen met winkel. op de camping zelf broodjes en een goed restaurant.
een camping behoorlijk in de bomen, als het heel heet is het vast fijn maar wij vonden het nu wel erg donker en fris. Ergens een behulpzame eigenaar ivm een lekke band maar toen we een tijd hadden afgesproken om lucht erin te blazen liet hij ons tot twee keer toe wachten. Misschien de Oostenrijkse relaxedheid maar voor ons wel vervelend. nette douches etc en goed restaurant.
mooie kleine camping, met hele fijne douches. helaas was het een regenachtige dag dus maar 1 nachtje gebleven. Dorpje op loopafstand met leuke restaurants. Die Krummerei Restaurant hebben we fantastisch gegeten.
fijne camping, dicht bij stadje goed te lopen zelfs met kleine kinderen. nette wc en douches. gratis grijswater lozen.
Sitecode: 22091
Hebben hier 4 nachten op de camping gestaan met de paasdagen. wat een super fijne plek. Alles was aanwezig, speeltuin, supermarkt op loopafstand, leuke activiteiten om te doen. Voor herhaling vatbaar. We konden zelfs tegen kleine vergoeding nog wat langer op de camping blijven. Komen zeker nog een keer terug!