@SandraFred
- Fiat Ducato Ducato
- 1988
Mei 2026
Een foto toegevoegd aan een locatie · 5 maanden geleden

Geweldige plek waar je heerlijk tussen de bomen staat en tussen oude Franse auto’s. Het campingterrein en het restaurant zijn als een museum. En de eigenaren zijn zeer gastvrij. In het restaurant kun je genieten van een lekkere, betaalbare maaltijd en een koud biertje of lekker wijntje.
wat kunnen mensen toch zeuren! de prijs kwaliteit verhouding is prima. Er zijn de hele dag medewerkers bezig om het terrein en sanitair schoon te maken. De medewerkers zijn ontzettend behulpzaam en vriendelijk.
April 2026
Een foto toegevoegd aan een locatie · 6 maanden geleden

Ontzettend vriendelijke ontvangst, we stonden er alleen. prachtig uitzicht over de wijngaard.
Prachtige rustige camping bij de boer. Zeer schone en goede sanitaire voorzieningen. De eigenaars zijn erg vriendelijk en spreken goed Duits en Engels. Met SVR kaart 10% korting. Aanrader!!
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 2 jaar geleden

Na een warme ontvangst en rondleiding een geweldige plek gevonden voor onze camper. Minimale aantal overnachtingen is 2. Dat is prima want dit een plek om de recreëren en niet om even snel te overnachten voor een doorreis.
Sitecode: 52023
14-05 2024 nog gesloten gaat waarschijnlijk eind mei open.
nooit meer! Lawaai en zuippartijen van grote groepen tot laat in de avond.