@SandraLuchiesWoltinge
- 2019
April 2026
We zijn toevallig in deze plaats terecht gekomen, maar ik kan het iedereen aanbevelen. Je loopt zo het ommuurde oude centrum in. De overnachtingsplek was rustig en schoon.
Er is een verschil tussen de Camping en de Camperplaats. op de Camperplaats heb je ook de keus om gebruik te maken van het geweldige sanitair. De prijs voor de Camperplaats is €19.
Het is een beveiligde, rustige camperplaats. Ook grote campers kunnen hier terecht. Het was de bedoeling maar één nacht te blijven. Maar toen een aardige vrouw geld kwam innen vertelde ze dat je zo mooi langs de rivier de Rur kon fietsen. Dat is echt een aanrader.
Ik denk dat Idaatje op een camping thuis hoort. Dit is een prima plek waar je ook nog eens geweldig mooie fietstochten kunt maken. Alles wat je nodig hebt en meer voor als je met een camper onderweg bent is aanwezig.
We zijn hier één nacht gebleven. We hebben goed geslapen en het is een mooi zwembad om te zien, maar niet open. Sanitair erbarmelijk. Het ziet er nogal verwaarloosd uit allemaal. en de prijzen kloppen niet.
Ook al hebben wij het sanitair niet gebruikt, wel bekeken, sluit ik mij volledig aan bij de vorige review. Ik wou dat er meer van zulke plaatsen waren. Jammer dat ik geen foto heb gemaakt om toe te voegen, dan krijg je misschien toch een ander beeld.
Een zeer verzorgde, goed bereikbare plaats. Alles wat je nodig hebt is aanwezig. Betaling bij een goede slager die ook brood verkoopt. Wat wil je nog meer en wel vanaf 7.00 uur s’morgens.
Gepland 1 nacht en het zijn er 5 geworden. Alles wat nodig is is voor handen. Lekker aan het strand. Vieste is zeker een bezoek waard.
Ook wij hebben hier 5 nachten naar volle tevredenheid gestaan terwijl de bedoeling was 1 nacht. Het uitzicht is geweldig. De mensen zijn allemaal vriendelijk. Het kasteel is mooi. Volgend jaar zijn we hier weer te vinden.
Wij hebben hier 12 heerlijke rustige nachten gehad. Bruno voorzag ons van sinaasappels en bergamot. En de konijnen dartelen ook gezellig rond. Sanitair is te doen maar heb je ook in de wagen. Een supermarkt is in de buurt. Voor het zandstrand hoef je alleen maar de weg over te steken.