@SandrieBaarslag
- 2017
Wat je hoopt van een CP is hier realiteit. onze complimenten!
Goed schoon, ruime plekken. Sanitair dik in orde. Lunchreataurant. Leuk om even op het terras te zitten. Kortom een aanrader.
We voelden ons welkom. Erg vriendelijke gastvrouw, gaf goede uitleg. Heel schoon sanitair. Om nog eens terug te komen
Fijne, zeer gemoedelijke rustige camperplek/ camping. Betrokken vriendelijke eigenaar. Prima sanitair, loosplek eenvoudig, maar Prima functionerend. In dorp geen winkels. Naar 's-Heerenberg is ruim een uur lopen.
Prima plek. Heel rustig. Vriendelijke gastvrouw. Alleen jammer dat er geen toilet was
rust, schoon, kleinschalig en een zeer vriendelijke gastvrouw. Een pareltje in het Drenthse land. Het terugkomen waard!
Schoon, rustig. zeer vriendelijke gastvrouw. Een aanrader.
we hebben hier 1 nacht gestaan. heel vriendelijke beheerder. gaf de tip te eten in het park er tegenover. wij namen een lunchmenu voor 10 euro. erg lekker voorzieningen: 1 toilet en 1 douche. prima en goed schoon. afval zelf afvoeren. wij betaalden 18 euro.
naar 25 jaar weer terug op deze camping. er is veel veranderd! prima plekken. verder is het saitair in orde. wij betaalden 37,50 voor een nacht ( augustus 2025) toch redelijk aan de prijs. maar de plek is wel uniek!
prima camping. schoon en netjes. ruime plaatsen. wel eind van de middag vol! stadje is niks bijzonders, maar wel een redelijke supermarkt voor alle zaken. een aanradertje!
prima camping voor een of twee nachten. sanitair deels vernieuwd en is prima. Eettentje bij de receptie is oké! s' avonds rustig. Elke avond bijna vol. goede prijs /kwaliteit verhouding.
prima camping. Engels sprekende receptie, vriendelijk en behulpzaam. sanitair is brandschoon. Camping biedt ruime plaatsen met schaduw. Elke plaats heeft stroomaansluiting en waterkraan. verder een Liddl op 10 minuten loopafstand. Wij betaalden 25 euro per nacht, 2 personen, camper en electriciteit. En dat in het hoogseizoen. Een aanrader!
CP wat rommelig. wel lekker in de boomgaard. sanitair wat magertjes. CP soms ook met tentjes en een caravan. prijs is prima 15 euro. prima te fietsen en zelfs te lopen naar Omahabeach ook een prima plek voor een nacht.
vergane glorie. camperplek op het asfalt links naast de ingang is redelijk vlak sanitair verouderd, maar voldoende. amper onderhoud op de camping wat alles zeer armetierig maakt prijs 24.50 per nacht is hoog. eigenaar warrig. veel alcohollucht. wel een mooie omgeving. naar het strand is te lopen. kleine 45 minuten. niet een aanraadcamping!
prima kampeerplaats, ook met camper sanitair kon beter, maar was voldoende minpunt is de onhygiënische loos/ waterinnamepunt. drinkwaterslang amper separaat van de loosbak. eigen barretje waarin ' s avonds pizza gebakken werd. gewoon een prettige plek!
prima plek. lekker eten. helaas geen WiFi. en de prijs is nu 15 euro per nacht. stadje op loopafstand
prima camperplek. ondanks gras, voldoende stevige bodem. zeer vriendelijke en behulpzame eigenaar. ook geschikt om wat te eten. mooie omgeving om te wandelen en te fietsen. een aanrader!
Fijne plek, vriendelijke eigenaresse. prima fietsroutes o.a langs de Aa naar Bocholt. rustig en netjes. we komen nog een keer weer!
Sitecode: 20937
inmiddels is het oude sanitair vervangen en is het een genot om hier een paar dagen te bivakkeren. eigenaren: van harte gelukgewenst met zo' n plek!
prima camping, wat gedateerd. prijs voor één camper en 2 personen 30 euro per nacht. geen actie kortingen. wij waren hier 17 juli 2024. verder waren we tevreden over het sanitair. half uurtje lopen naar winkels ( o.a. grote Liddl)
hele vriendelijke mensen. prachtige plek. douche aanwezig, evenals een afwasplek. goed vertoeven.
uitstekende camperplek. schoon en netjes. vriendelijke en zeer behulpzame eigenaren. prima uitvalsbasis voor fietsers. Kollem biedt een ruim winkelaanbod. Een aanradertje beheerders: ga zo door!
uitstekende locatie, schoon en netjes. Een regelrechte aanrader. complimenten voor de prijs/kwaliteit verhouding
op zich prima CP, maar.... veel jongelui , autoracen en lawaai. voelden ons niet prettig en zijn 's avonds vertrokken naar molbergen. debbelers hofcafe. prima plek, rust en ruimte! jammer van de CP in Ahlhorn! vermijden dus.
we hebben hier eerst 3 nachten gestaan en nadat we weer uit Skagen terugkwamen nog eens 2. Het weer liet erg te wensen over en dan is verwarmd sanitair en een goede , schone keuken heel fijn. Eigenaars heel vriendelijk. Een aanrader voor 100 Dkr.
Prachtige plek .Wij stonden verhard. Vriendelijke en zeer behulpzame eigenaars. Omgeving zeer de moeite waard om te wandelen. Voor ons voor herhaling vatbaar.
een schoolvoorbeeld van een exelente CP. voor ons valt hij volgend jaar weer on de prijzen!
hele prettige plek. prachtig uitzicht. we voelden ons heel welkom. Een plek om terug te komen.
een fijne plek, superschoon en een hartelijke ontvangst. Een plek om weer te komen!