@Sandromos
- 2013
Een van de fijnste campings waar ik ooit ben geweest. Comfortabele staanplaatsen, toplocatie, brandschone toiletten. Een camper voor twee volwassenen en een hond kost ongeveer €70 per nacht in augustus. Helaas is de hele omgeving duur.
Het is eigenlijk een grote parkeerplaats met een aantal schaduwrijke plekken. Let er bij het afrekenen op dat u "RV" selecteert, aangezien de tarieven anders zijn dan die voor auto's.
Uitstekende camping op een strategische locatie, ideaal voor fietstochten naar Villach en de meren Faaker See en Ossacher See. Het grootste deel van de camping is vlak en beschaduwd door hoge struiken. De camping is van alle gemakken voorzien, huisdiervriendelijk, heeft een goed restaurant en een zeer vriendelijke sfeer. De prijs is absoluut betaalbaar en redelijk gezien de geboden voorzieningen. Twee volwassenen in een camper en een hond betalen € 36 per nacht.
Sitecode: 20158
De camping heeft een enorm potentieel. We waren er op regenachtige dagen en veel plaatsen stonden onder water. We hebben ons netjes op het gras geïnstalleerd, en dat was uiteindelijk acceptabel. Er is een bus voor de camping naar München. Schone faciliteiten, zeer vriendelijk personeel en een kleine pub op de camping.
Een zeer mooie, goed onderhouden camping, ideaal om te voet of per fiets het prachtige Einkhiuzen te bereiken. Compleet met alle essentiële voorzieningen.
Uitstekende camperplaats met alle voorzieningen. Een overnachting voor een camper en vijf personen kost € 27,50, inclusief elektriciteit. Zeer schoon en comfortabel sanitair. Uitstekend voor een tussenstop.
gebied grenzend aan het historische centrum van Locronan. Handig voor een bezoek aan de stad, bars en crêperies en een restaurant in de buurt. Gemeentelijke toiletten op enkele meters afstand, geen douches
een gebied waar ik in verschillende periodes van het jaar verschillende keren ben gestopt, en elke keer blijkt het uitstekend te zijn om Lubijana te bezoeken. Prijs passend bij de diensten die het biedt, de manager Anton is een erg aardig persoon. Een paar meter verderop stopt bus 13 die snel het centrum van Ljubljana bereikt. Dineren in het restaurant op het campergedeelte is een echte aanrader. De grindbodem, die zelfs in het winterseizoen niet overstroomt.
strategisch campergebied voor een bezoek aan Venetië. de boten naar Venetië liggen op een paar meter van het campergebied (10 euro per persoon retour), anders ligt de bushalte op 1 km afstand. het terrein bestaat uit gras en aarde, vlakke plaatsen. 18 euro per nacht + 4 euro 24 uur elektriciteit. vriendelijke en behulpzame beheerders.
uitstekende rustplaats op slechts 3 km van het tolhuisje Barberino, goed zowel als tussenstop op doorreis als voor een langer verblijf, ligt praktisch in de buurt van het meer van Bianchelino, voorzien van alle voorzieningen. eerlijke prijs, € 15 per nacht. Toegang met code die op dit moment wordt verstrekt door de cijfers die bij de ingang op het hek staan weergegeven.
Zoals altijd zijn het kampeerterrein van Odlina en zijn beheerders op elk moment van het jaar uitzonderlijk. Het gebied ligt op een strategische positie, in het centrum van de stad La Villa, alta badia en op slechts een paar minuten van de faciliteiten en alle essentiële diensten. Nabij bushalte, apotheek, supermarkt. Zowel in de winter als in de zomer bezocht, moet ik zeggen dat het mijn verwachtingen nooit heeft teleurgesteld. Sterk aanbevolen

gemengde camperparking, uitstekend voor het bezoeken van Florence en voor het overnachten. speciale afslag op de A1, en toegang tot het park is ook mogelijk met de telepass. lichten en hek aanwezig, er zijn geen andere diensten
familie gerunde parkeerplaats, uitstekend voor een bezoek aan Ljubljana, openbaar vervoer op 50 meter afstand om het stadscentrum in 15 minuten te bereiken. kaartje door het te kopen in de herberg van de heer Anton die naast de parkeerplaats een zeer mooi restaurant beheert, redelijke prijs, en je kunt goed eten. gebied compleet met alle diensten, beheerd met nederigheid en vriendelijkheid. naar mijn mening de beste in Ljubljana
Ik ben er meerdere keren geweest en het is altijd een plezier om terug te komen. Zeer goed onderhouden gebied, alle services werken, gratis wifi-douches laden. Het restaurant binnen is erg goed en de prijzen zijn redelijk, fussen bereikbaar per fiets of te voet. Consigliariasima
Mooi gebied, goed onderhouden, alle nodige voorzieningen zijn aanwezig. Badkamerblokken net voldoende te beoordelen. Echter een van de top-gebieden in Italië
Vrijwel een parkeerplaats, goed voor het bezoeken van dresdae om de nacht door te brengen
Geautomatiseerd parkeren, fietspad in de buurt. Centreer anderhalve kilometer. Laden en lossen op de site
Geweldig voor een bezoek aan het centrum van Berlijn, bereikbaar vanaf de camping via twee metrolijnen. Voldoende services, verschillende soorten staanplaatsen, supermarkten in de buurt. aanbevolen
Sitecode: 20247
Zeer mooie camping, in een rustige omgeving, goede service. We vonden ook ruimte in augustus. Besteed aandacht aan de aanwijzingen, anders kom je in de milieuzone waar het Duitse milieulabel nodig zou zijn.
Goede camping om Praag te bezoeken, voldoende voorzieningen, goede verbindingen met het openbaar vervoer om het centrum van Praag te bereiken