@Sandy-Worcester

Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 6 jaar geleden

2 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

4 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

2019
De site is vrij eenvoudig, het heeft alles wat je nodig hebt, waaronder een goed restaurant bemand door de eigenaren. Eén ding waar camperbezitters zich bewust van moeten zijn, is dat er momenteel geen voorzieningen zijn voor het legen van chemische toiletten, hoewel de eigenaren dat proberen te corrigeren. De situatie in de bergen is mooi en er is een overvloed aan prachtige vlinders.
2018
Een locatie beoordeeld · bijna 8 jaar geleden
Sitecode: 2052
Uitstekende cp gelegen aan de rand van de stad op een niet meer gebruikt en herbestemd treinstation. Goede stevige standplaatsen, maar geen schaduw. Een fietspad loopt over lange afstanden zowel naar noord als zuid. De stad is pittoresk en heeft de gebruikelijke bars en winkels. Er is een fatsoenlijk restaurant net buiten de straat. Sanitatievoorzieningen zijn redelijk schoon en kosten € 4. Het is de moeite waard om hier een paar dagen door te brengen.
Een curieuze site met boomhutten, drijvende hutten en meer conventionele staanplaatsen. De site heeft een grote collectie dieren en uitgebreide recreatievoorzieningen. Het personeel is charmant en behulpzaam. Brood beschikbaar in de ochtend indien besteld de vorige dag. 15 euro plus belasting op een Acsi-kaart.
Hier gestopt voor de lunch, maar ik weet niet zeker of ik hier de nacht zou willen doorbrengen. Er is een behoorlijke helling en veel lawaai van de weg. Het kan 's nachts stiller zijn en is zeker handig.
Wat een heerlijke plek om de nacht door te brengen. Geen waterfaciliteiten, maar genoeg te zien en te doen bij de twee bootliften in de buurt. Al met al een aangename plek om te zijn. Alleen het gebrek aan faciliteiten stopt me om de plaats een waardering van tien te geven.
Dit is voor mij altijd een betrouwbare stop geweest, zowel voor vertrek als vlak na aankomst uit het VK. Kosten zijn 7,5 euro plus 2 euro voor waterfaciliteiten, apart waterpunt.