@Sanibonani
- Carthago Chic s-plus I61 XL LE
- 2023
- Iveco
- Integraal
De perfecte plek om Verona te bezoeken, de arena op 14 minuten fietsen en 30 minuten met de bus. Nieuwe agricampeggio, netjes, schoon, comfortabel en in perfecte staat, ook geschikt voor grotere auto's. Dagelijks verse groenten in de familiewinkel ernaast. Paola is een geweldige gastvrouw, bedankt, we komen zeker terug!
Een prachtige plek met zeer aardige gastheren in een prachtige omgeving. Rustig, gezellig en alle benodigde faciliteiten aanwezig. Gemakkelijke toegang tot Caminito, maar de uiteindelijke toegang tot Casa is een beetje lastig met grotere campers en/of weinig bodemvrijheid, veel kuilen. Bedankt Julie en Glyn voor deze prachtige plek!
Een heel mooie staanplaats met een adembenemend uitzicht op de zee, Elba en Corsica. Elektriciteit en water op elke plaats, verwijdering OK. De rest heb je aan boord. Pietro, de uitbater, kookte ons in het vroege voorjaar uitstekend en bediende ons zelfs in de camper. Een rustige plaats voor natuurliefhebbers. Zal zeker terugkomen.
Uiterst vriendelijke en gedienstige eigenaren. Zeer goede lokale keuken in het restaurant, grotendeels uit eigen biologische teelt. Nieuw sanitair gebouw en brandschoon toen wij er waren. Stille Nacht. We komen terug Dankjewel Michel!