@Sanjen
Lid van Campercontact sinds 2019
Er is niets mis mee, gewoon geweldig. Hoewel de ruimte vol was, mochten we blijven en een beetje opzij gaan staan. We voelden ons heel goed, de wandeling naar de rivier en Kastel was geweldig, het ijs daar heerlijk. En de bakker is op loopafstand, heel goedkoop en ook op zondag om 8:00 uur.
Geweldige plek, zoals iedereen al schreef. Aanvoer en afvoer top, een toilet zou natuurlijk geweldig zijn. Locatie naar de stad ongelooflijk goedkoop, mooie wandeling. 'S Avonds kun je heerlijk eten in de Cité, erg sfeervol, omdat alles verlicht was. We vonden het geweldig en vonden het geweldig.
Klein wijnhuis, stond tussen fruitbomen en wijnstokken. Zeer aardige eigenaren, maar spreken geen Engels. Kon wijn, olijfolie, sap, etc. kopen Heb een rustige nacht doorgebracht. Wij zijn lid van France Passion, maar het werd niet gevraagd.
Zeer mooie receptie en geweldige locatie. Leuke plaatsen en 26 € incl elektriciteit erg ok. Toegang met code, dus je moet er op tijd zijn. Strand zeer goed toegankelijk en leuk met snack, hond ook ok. Sanitair echter niet zo goed, geen warm water en douches zonder licht.
Heb genoeg zitplaatsen gevonden, weg naar het meer behoorlijk steil maar goed haalbaar. Begin oktober konden we een bad nemen, met een hond en een beetje links op het strand. Badschoenen aanbevolen! Er was ruimte in de bomen, dus moest opnieuw parkeren vanaf de eerste rij, toen de wind opsteeg en de takken het dak bekrastden en het was nogal luidruchtig. Moet worden overwogen. 'S Avonds kwam er een heer verzamelen.
Gelegen in een klein dorp, zeer rustig, schoon. We kwamen 's avonds, toen de receptie al gesloten was en we een plek voor onszelf hadden gekozen. Barrière sluit om negen uur. Op de schilderachtige plek zijn er leuke kleine winkeltjes, de bakker een droom. We vonden het geweldig, voor één nacht geweldig en zeker voor langer.