@SanneDL
Mooie camping. Veel sport mogelijkheden, strandje aan meer loopafstand. Restaurant op de camping en bij het strand. Waren allebei dicht toen wij er waren. Top shuttlebus naar Gent. Gaat zeer frequent. Oud en vies sanitair. Was maar 1 douche in ons gebouw. Babybadje wel aanwezig, wel lek, maar prima. Broodjesservice aanwezig.
Prima camping. Ziet er leuk uit allemaal. Mooi simpel zwembad. Heel lekker restaurant. oke sanitair. Kasteel van Montsoreau vonden wij erg tegenvallen, kostte 10,70 pp. We bleven nacht korter vanwege slecht weer maar kregen geen geld terug. Erg jammer.
!!!!CAMPING OPEN!!!! Heel rustig(misschien door de vorige review). Ruime plekken. Aan rivier, klein strandje erbij. Mooi zwembad. Mooi middeleeuws dorpje 5min fietsen. Sanitair prima. Speelgelegenheid voor kinderen. Receptie dicht van 11-2. ‘s Avonds konden we ook niet bij de pooltafel, dit kan komen doordat het zo rustig is. Foto’s zijn achterhaald.
Prima gezellige camping. Vriendelijk ontvangen. Leken veel vaste gasten te zijn. Gezellige sfeer. Mooi, klein zwembad. Leuk dorpje Riez met woensdag en zaterdag markt. Sanitair oke, babybad aanwezig. Door de wat krappe plekken waren we tegen een elektriciteitskastje aangereden, waardoor er klein beetje schade ontstond. Dit was zo weer opgelost door iemand van de camping, maar hier kregen we wel een rekening voor van 100 euro.. beetje gek wel.
Fijne camping, mooie plekken. Eigen waterpunt, 10am stroom tegen betaling. Klein zwembad met weinig schaduw. Ondiep stukje erin dus redelijk geschikt voor kleintjes. Sanitair gebouw kan schoner, maar prima. Speciaal kinderbadje, maar die was kapot. Vallon pont d arc en Pont d Arc op fietsafstand. Goed restaurantje op de camping en dure campingwinkel. Loopafstand naar riviertje waar je ook kan zwemmen.
Prima Nederlandse camping. Vriendelijke mensen. Netjes sanitairgebouw. Bij drukte koud douchen, anders timer van 6 minuten warm water. Klein zwembad, andere kant van de camping pierenbadje voor kleintjes. Leuke animatie. Mooie plekken. 6a stroom, voor ons was dit weinig ivm airco in de camper. Restaurant oke, pizzeria ook oke, beetje aan de dure kant. Niet echt leuke dorpjes in de omgeving. Aanrader voor doorreiscamping.
Prima camping. Prachtig toiletgebouw. Kiosk met simpel avondeten en broodjesservice. Geen wifi, minpunt. Mooi uitzicht op Titisee. Dorpje was vooral geschikt voor de oudere generatie.
Nette grote camping met prachtig zwembad! 1 voor volwassenen en 1 grote ondiepe voor kinderen. Restaurant op camping en grote supermarkt. Fietsen naar Florence goed te doen, prachtige stad. Wel heel duur. 67 euro per nacht kwijt.
Perfect. Mooi uitzicht op het water. Goed sanitair. Lekker zwembad met stoelen. Minimarkt aanwezig met broodjesservice. Boot naar Venetie 5 min lopen, tickets halen bij receptie. Muggen viel ons reuze mee! Voor mensen met kleine kinderen: In Venetie wandelen met buggy viel ons mee, paar trappen maar dat is te tillen.
Niet onze camping! Veel vaste plekken, rommelig. We kregen 3 ampère stroom, met airco, veel te weinig dus. Sanitair vies en geen gelegenheid voor kleine kinderen. Pizzaria aanwezig, prima. Je moet er minimaal 3 nachten verblijven, maar wij zijn na 1 nacht vertrokken. Hier deden ze niet moeilijk over. Hele vriendelijke mensen!
Hele fijne camping! Veel vaste plaatsen. Sanitair prima, ook speciale babydouche. Supermarkt op camping met broodjesservice. Animatie aanwezig, alleen wel laat. 5 min lopen naar zee. Een kleine boulevard met restaurantjes op 10 min fietsen. Ravenna op 25 min fietsen, saai stuk. Klein zwembad, geen stoelen.
Mooie rustige camping in prachtige omgeving. 5 min lopen naar waterval en je kunt hike doen naar de top, 2 uur. Voor 3 euro kun je de dag doorbrengen onderaan de waterval waar je het water ook in kan. Waterschoenen aanbevolen, koud water. Geen broodjesservice, minimarkt, daarom ster minder. Dorpje Chiavenna 10 min fietsen, heel leuk! Aanrader!!
Rustige camping met prachtig uitzicht op het Iseo meer waar je fijn kunt zwemmen. Wel waterschoenen dragen. Nederlandssprekende beheerster, vriendelijk en behulpzaam. Wel veel regels, voelden ons soms beetje op de vingers gekeken, maar daardoor ook netjes schoon en rustig. Broodjesservice, matige wifi en geen minimarkt. Iseo ook leuk stadje op loopafstand, vonden het niet super bijzonder. Aanrader!!
Extra ster voor ligging, zo dichtbij toren van Pisa (15 min lopen). Ook top zwembad! Ons was alleen niet verteld dat je moet reserveren voor het zwembad en het dus dag 1 vol was (35 graden). Ook maken ze je lekker met heerlijke pasta’s die je kan afhalen maar dit zijn gewoon verpakte magnetron maaltijden!! En 1x wasmachine gebruiken kost 5 euro & mini market ook erg duur. Plussen en minnen dus, maar prima voor paar nachten.
Vriendelijke mensen. Kleine maar prima plekken. Lekker zwembadje, erg schoon met ligbedden. Zwembad is gesloten van 13:00-15:00. Verouderd sanitair, weinig douches die niet op slot kunnen maar prima straal en warm water. We betaalden s avonds in de bar wel 15 euro voor 2 bier en 1 wijn.. beetje duur. 35 euro per nacht 2 pers.
Sitecode: 52043
Redelijk grote camping, beetje hutje mutje, maar niet storend. Uitstekende faciliteiten. Schoon sanitair. Leuk om langs Mergozzo meer naar Mergozzo dorp te wandelen, beetje klimmen maar erg goed te doen! (uurtje enkel) 56 euro per nacht voor pitch betaald (2 pers).