@SannedenAdel
Verrassend fijne plek! De camperplaatsen voelden beschut en er stond slechts 1 andere camper. We kwamen na sluitingstijd van het park aan, maar konden het hele park doorwandelen en waren daar aangenaam door verrast. Juist om daar na sluitingstijd te wandelen was bijzonder. De (schone en prettige) toiletten op het park waren ook ‘s avonds open. We zijn de volgende dag langer gebleven om ook de gebouwen te kunnen bezoeken. Aanrader.
Prachtige plek! Rustig, mooi uitzicht en goed verzorgd. Prima douche voor 10 kroon. Beheerders komen tussen 19-20 langs voor betaling (EUR/Kronen of via QRcode), dan kun je ook wisselen voor de douche. Alles wat je nodig hebt, vuurplaats, er ligt zelfs hout, kleine speeltuin, zwemsteiger en een frisse duik in de ochtend met enkele lokale Zweden.
Bij aankomst zagen we enkel een slagboom met bord dat deze plek voor gasten met een reservering is. Misschien hebben we iets over het hoofd gezien, maar het kwam vol, hutje-mutje en onvriendelijk over.
Hele fijne plek voor een overnachting op doorreis, met onze dochter van 6 jaar. Parkeren onder de geweldige lindeboom voor het prachtige huis van een vriendelijke meneer op leeftijd. Hij hoorde de bel niet, dus we stonden al even geïnstalleerd voordat we hem spraken en konden betalen. €20 euro voor een nacht, inclusief stroom en gebruik van douche en toilet. Sanitair was prima en schoon, in de naastgelegen schuur. Wij waren de enige gasten.