@SanniesCamper
Lid van Campercontact sinds 2026
- Citroen Jumper
- Buscamper

Tot in de nacht een komen en gaan van auto’s, veelal met luide muziek. Geen aanrader!
Als je geen water en stroom nodig hebt, mag je gratis aan het haventje staan met prachtig uitzicht. Het restaurant is echt een aanrader, het eten was voortreffelijk en het personeel vriendelijk.

Ik had het niet verwacht (aangezien het bij een tankstation naast de weg ligt), maar het is een goede plek voor een rustige overnachting. Het ligt wat van de weg af en er is weinig langsrazend verkeer.

Gewone parking, erg druk ook in de nacht. Veel lawaai. Zou het niet aanraden.
Rustige camping aan het water, met ruime plekken. Sanitair en faciliteiten zijn schoon en goed. Wasje doen kost €5 per lading (wassen + drogen). Vriendelijk personeel.

Sitecode: 42096
Een doodgewone parkeerplaats, met erg veel verkeer. Geen geschikte plek om te overnachten.
Er staan hier nu veelvuldig borden dat je er niet langer dan 4 uur mag staan. Niet geschikt voor een overnachting dus.

Dit is de parkeerplaats van een hotel, volgens mij is het niet de bedoeling dat je hier overnacht. Maar… het is er wel erg lekker rustig.

Sitecode: 101942
Prima camping, half aan het water en half in het bos. Met keuken, prima faciliteiten en (helaas verouderde) sanitair. Voor de prijs van €23 voor 1 persoon vind ik het goed.

Prima gratis plekje zonder voorzieningen. Aan het water, vlakbij supermarkten en winkels. Je hoort de doorgaande weg wel.
Mooie, rustige camping met grote plekken. Naast de camping is het startpunt van allerlei loop- en fietsroutes. Personeel erg vriendelijk en de gemeenschappelijke faciliteiten zijn erg schoon. Ik betaalde €23 per nacht, solo en zonder stroom.
Fijn, deze gratis voorziening. Zonder GPS had ik het nooit gevonden, nu was het makkelijk. Dus dank voor het delen!
Overdag erg druk, maar vanaf ongeveer 17:00 is het een heerlijk rustig plekje. Gammelstad is zeker een bezoekje waard. Op aanraden van eerdere reviews heb ik pizza gegeten bij Iraj en dat stelde absoluut niet teleur, echt een aanrader!
Erg fijn plekje naast mooi natuurgebied. De wandeling naar de uitkijktoren (20 min heen en 20 min terug) is een fijn cadeautje. Zeker aan te raden!
Voor een nachtje oké, prima om in de stad Split te komen. Verder niks bijzonders en vrij prijzig voor slechts een industriële parkeerplaats. Routebeschrijving op Google maps klopt niet helemaal. Blijf blauwe borden “Acorus Parking” volgen.
Sitecode: 195071
De foto doet dit plekje geen eer aan. Het is namelijk een prachtige plek aan de rand van een leuk dorpje (en niet op een afgelegen plek, zoals de foto doet vermoeden). Vanaf hier prachtige wandelroutes. De plekken zijn ruim en goed verzorgd.
Er hangt een brief op het bord, waarop duidelijk staat aangegeven dat je hier mag overnachten. Je mag zelf bepalen hoeveel je betaalt. Prima plekje voor een overnachting, dus ik waardeer dat dit ter beschikking wordt gesteld.
Ik snap de negatieve reacties hier niet. Het is gratis en je loopt zo het centrum in vanaf hier. Of lekker een wandelingetje maken langs het water. Momenteel is wel circa de helft van dit terrein afzet voor bouw materialen.
Op zich een leuke plek aan een mooie wandel- en fiets route. Rustig, vooral in de nacht. Maar er staan nergens borden dat je hier mag overnachten met een camper en kan op Google Maps ook niks vinden. Volgens mij is dit geen officiële plaats.
Heerlijk plekje! Het eten in het restaurant is echt top en de bediening is geweldig.
Prima gratis plekje voor een nachtje. Er zijn mooie wandelroutes vanaf deze parkeerplaats. 🌿

Leuk plekje, naast een prachtig park. Geen voorzieningen, dus je moet wel geheel zelfvoorzienend zijn.
Fijn gratis plekje, netjes en je kunt gratis lozen. Vanaf de parkeerplaats kun je een fijne wandeling langs het water maken.

Leuk gratis plekje voor een dagje. Ligt naast een mooi parkje en je loopt zo het kleine centrum van het dorp in.
Top locatie, vlakbij het centrum. Goede en schone voorzieningen.
Leuk plekje, met mooi uitzicht over de jachthaven. Je loopt vanaf hier zo het centrum van Burgum in. Eet tip voor de liefhebbers: Balkan Eetcafé Sarajevo.
Leuk plekje in rustige omgeving. 🌿 Goed onderhouden en super schoon sanitair. Inchecken en uitchecken kan via het paneel, betalen kan met pin of contant. De eigenaren Alex en Hinke zijn heel vriendelijk en betrokken. Nu al zin om over een paar maanden terug te komen en de pluktuin in te kunnen! 😍