@Santos
- 1990
Geweldige plek, dankzij de gemeente en de burgemeester. Er is een bakker aan de overkant met heerlijke broodjes. Er is ook een draagbare watertap.
Zeer aardige gastheren, alles schoon en netjes. Nina zorgt voor alles. De boottocht was geweldig
Zeer vriendelijk en aardig. Klein, eenvoudig maar goed onderhouden. Graag weer.
Helaas van 10.00 uur tot 18.00 uur luide technomuziek. Als u op zoek bent naar rust en stilte, bent u hier aan het verkeerde adres. Het voordeel is de nabijheid van de oude stad. gaan winkelen. 30 € is te duur. Niet erg vriendelijk.
Een geweldige plek om te zien
Als je van rust en eenzaamheid houdt, is dit de plek voor jou.
Iedereen die absolute rust wil, is hier in goede handen.
Gewoon een geweldige plek, alles zou geweldig zijn om terug te komen.
Mooie parkeerplaats aan het water Overdag 5 € parkeren en voor de nacht weer 10 € zonder V / E mogelijkheid.
Geweldige plek dankzij de stad, we hebben meer zo'n burgemeester nodig.
De plaats heeft de charme van Joegoslavië in de jaren 60. Alles degenereert tot het uitzicht, als je vooraan staat. 20 € staanplaats en 8 € voor verwijdering zijn al heftig.
Sitecode: 61996
Geweldige plek om een paar dagen te blijven. Alles daar wat je nodig hebt en ook gratis. Bravo. Waren er op 15.4.2019.
Mooie rustige plek met alles wat je nodig hebt, maar in de avond is het een hondenopfok gebied.
De plaats moet worden vermeden. Een groot gat.
Geweldige plek waren er in transit op 23/03/2015. Wij raden. Value ok, graag weer 😀Gut dat hier orde werd gemaakt.
Geweldige plek was alles wat je nodig zou kunnen hebben. Prachtig gelegen aan de rivier en een korte weg naar de stad. Supermarkt net om de hoek.