@Santotiger

Ja
2012

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Helaas is de slagboom momenteel gesloten vanwege het Schützenfest. Als u zelfvoorzienend bent, is de locatie echter aan te raden, aangezien u direct voor de deur de bus naar het stadscentrum kunt nemen.

We vonden de plaats een tweede keer leuk. Helaas is de toegang wat lastig, dus voor je het weet zit je weer op de A99. De bewegwijzering kan duidelijker, bijvoorbeeld met een voetbal bij de uitgang 🤔. Anders heeft de plaats alles wat je nodig hebt en is het vrij goedkoop voor een grote stad als München voor € 20 per dag. Wij komen graag terug.

Rustige en veilige plek achter de herberg en alles wat je hartje begeert in het restaurant. Zeer vriendelijke en attente bediening. Wij waren ook welkom met 2 honden. Als het pad ons nog eens langs voert, komen we graag terug.

Eigenlijk is alleen een normale parkeerplaats die lijkt te worden uitgebreid als nodig is voor mobilisten, maar het uitzicht op de Rijn verbetert de plaats. Hier komen we graag weer

Prachtige plek zeer centraal in het MB Museum of de Schleyerhalle, honden welkom

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Zeer rustig, stad op loopafstand.