@SarahEB
Wat een heerlijke plek! Vriendelijke, gastvrije gastheren, wijnproeverijen en geweldig uitzicht. We hebben geluk gehad!
Zeer mooie plek, goed onderhouden en gemakkelijk te vinden. Korte wandeling naar het dorp om brood te kopen
Mooie, rustige camping met zeer vriendelijke gastvrije eigenaren, die momenteel werken aan het verbeteren van de faciliteiten. Zeer aan te bevelen
Een perfecte site als je van rust houdt. De eigenaren zijn vriendelijk en het winkeltje verkoopt lokale gerechten en wijn. Prachtige wandelingen vanaf de site.
Wat een geweldige plek is dit. De ontvangst en gastvrijheid van de eigenaren is ongeëvenaard. Als eenzame reiziger voelde ik me hier veilig. Heel vredig en stil.
Dit is prima als je achterin kunt staan, anders lawaaierig. Vriendelijke eigenaren, gedateerde faciliteiten. De eigenaar vulde zo vriendelijk mijn zoetwatertank, en een paar minuten later gebruikte iemand dezelfde slang om zijn cassettetoilet schoon te maken! Er was geen andere slang. Voelde me daarna ziek!
Hield van deze plek! Prachtig uitzicht, vriendelijk personeel, schone douches en toiletten en een zwembad! Wilde dat ik langer had kunnen blijven.
Dit is prachtig, tussen olijfbomen met prachtig uitzicht. De douches en toiletten zijn erg mooi en ook schoon. Een korte wandeling naar een lieve, mooie kleine haven is ook mooi.
Dit is een zeer kleine ruimte met veel busjes gepropt. De eigenaar is echter uiterst vriendelijk en behulpzaam en de faciliteiten zijn ok.