@Sardijn1
- Hymer
- 2020
- Mercedes
- Integraal
Hier 3 nachten gestaan, een prima plek met service punt. Vlakbij het mooie middeleeuwse stadje. De inrit is wat hobbelig maar prima te doen. ‘s nachts stil en de politie rijd er een paar keer per dag rond wat een veilig gevoel geeft. Top dat de gemeente dit gratis beschikbaar stelt. 1 aandachtspuntje, er staan geen afval containers dus met je afval moet je even eenstukje lopen naar een container wat verderop. Bezoek zeker even het kasteel!
Een prima plek om een paar dagen te overnachten en het prachtige dorpje te en dat voor bezoeken voor €4.- per dag. incl.mogelijkheid om grijs en zwart water te lossen en drinkwater in te nemen. Super dat de gemeente deze plek beschikbaar stelt. ‘s nachts heerlijk rustig en op ca 600m lopen naar het oude dorp.
top camperplaats, mooie ruime plaatsen midden in de natuur. vriendelijke ontvangst en leuk barretje. het sanitair is wat beperkt voor het aantal campers maar brandschoon! we komen hier graag eens terug
Prima camperplaats met ruime plaatsen, schoon sanitair en vriendelijke eigenaren/ beheerders. mn de Nederlander die hier werkt is top en zeer behulpzaam. Dat alles op fietsafstand van de Boulevard van Torrevieja. Het strand is ca 50 m vanaf de camperplek. We hadden graag wat langer gebleven maar alles was helaas vol en gereserveerd. we komen hier graag nog eens terug.
Mooie camperplaats op loopafstand van het strand en het station van de tram naar Alicante. Vriendelijke eigenaar en ruime plaatsen. Sanitair is schoon maar minimalistisch met douche gordijn, geen privacy om je aan/uit te kleden. Het gebruik van stroom is extreem duur met €8.- per 24 uur voor 10 amp. Camperplaats is nog nieuw en oogt erg kaal.
Een prima plaats om Calpe te bezoeken, plekken zijn niet heel ruim maar voldoende icl.water en stroom Op loopafstand van verschillende supermarkten en met de fiets in 10 min. naar de gezellige boulevard. Beheerder is vriendelijk en accuraat in het contact. Sanitair is schoon maar behoorlijk verouderd. Er zijn heel veel lang parkeerders m’n Duitsers en Fransen waardoor er weinig plek overblijft voor passanten. Ruim van te voren reserveren is nodig
Een prima plek om te verblijven, ruim van opzet en mooi en schoon sanitair. geen 5 sterren omdat het behoorlijk afgelegen ligt en je zonder extra vervoermiddel / fiets snel uitgekeken bent. echter een prima plek voor wie met het vliegtuig “ even” naar huis wil.
We verbleven hier 1 week, een prima Camperplaats met vriendelijke en behulpzame eigenaar. Net en schoon sanitair en gelegen op fiets afstand naar Benijofar waar een Hollandse winkel, Belgische slager en een top restaurant Diferente met Nederlandse gerechten zijn. Almoradi is ook prima op de fiets te doen. De plaatsen zijn wat aan de krappe kant maar prima te doen je ontwaakt met het kraaien van de haan van de buren. We komen graag nog eens terug
Voor de 2e keer bij Casa Castor verbleven. Een heerlijke relaxte plek met een even relaxte eigenaar. Prima en schoon sanitair een mooie tuin met palmen en Remco ( eigenaar) die heerlijk kan koken. kortom een aanrader. De weg er naar toe is onverhard maar prima te doen. Een mooie uitvalsbasis om op de fiets naar Catral of San Isidro te gaan en tip, bezoek zeker de Marokkaanse markt in San Isidro op zondag! we komen hiergraag weer eens terug
Op deze plaats de feestdagen doorgebracht. Een heerlijke relaxte plek met zeer ruime plaatsen. Vriendelijke en behulpzame eigenaren voor wie niets te veel is om het je naar de zin te maken. zeer schoon en net sanitair. Op fietsafstand van Elx en Dolores en het natuurgebied El fondo. Het terrein heeft nog wat aankleding/ planten nodig maar verder een top locatie waar we graag weer naar terug keren.
Een Camperplaats met potentie, er moet echter nog veel werk worden verzet om tot een “echte” camperplek uit te groeien. Sanitair is summier en minimalistisch zo ook de rest van de voorzieningen. Het terrein is groot en mooi vlak maar na een flinke regenbui ook erg plakkerig en modderig. Neemt niet weg dat het prima gelegen is, de eigenaren vriendelijk en behulpzaam zijn en dat er iedere morgen een heerlijk vers broodje wordt bezorgd! succes verde
Top plek om te verblijven. Vriendelijke en gastvrije eigenaren. Mooie grote plaatsen te midden van citrusbomen en het bos. de hele camperplaats staat vol met leuke creatieve creaties en mooie mozaïek tableaus. De plek om tot rust te komen. leuk winkeltje met eigengemaakte producten. dagelijks komt de bakker lang. Prima sanitair met heerlijk warm water. De toegangsweg is onverhard maar prima te doen. We komen hier graag nog eens terug!
Voor de derde keer “op bezoek” geweest bij Eco Resort Costa Blanca. wederom genoten van de gastvrijheid en van Esther en Remco. Voor ons een van de beste camperplaatsen in Spanje, goed georganiseerd, super schoon, net sanitair, vriendelijke en gastvrije eigenaren en dat alles in een prachtige (fiets) omgeving met veel natuur. Dolores is een leuk en gemoedelijk plaatsje met prima winkels en niet te vergeten de Hollandse bakker Rizzo.
Een prima plek om te verblijven. Mooie ruime plaatsen en net en schoon sanitair incl. warme douche. op fiets afstand van de stad. Vriendelijke beheerders.
Mooi aangelegde camperplaats met super voorzieningen. mooi, modern en schoon sanitair. Vriendelijke eigenaar op fietsafstand van Boxtel. we komen graag nog eens terug!
Wat een perfecte camperplaats! vriendelijke en gastvrije eigenaren, prachtig modern ingericht sanitair gebouw en mooie ruime plaatsen. en dat alles in een mooie rustige omgeving waar je heerlijk kunt fietsen. we komen graag eens terug!
Mooie nieuwe camperplaats op fiets afstand van Brugge. Door de hoge prijs is het niet interessant om hier wat langer te verblijven. Sanitair is netjes en schoon maar de temperatuur van het douche water is echt te laag, 2 tot 4 graden erbij zou prima zijn. kortom goed voor 1 a 2 nachten om de stad te bezoeken.
Onlangs hier weer een aantal dagen verbleven. het blijft een top locatie alles mooi opgezet, super sanitaire voorzieningen, aardige eigenaren in een prachtige fiets omgeving. Daarbij nog de landwinkel waar je naast streekproducten ook kunt genieten van een heerlijk ontbijt, high tea of lunch. We bezoeken jaarlijks vele campings en camperplaatsen met onze camper maar De Plantage is wat ons betreft een van de beste in Nederland!
mooie en rustige camperplek. ruime plaatsen, volledig selfservice intake. mooi en schoon sanitair gebouw, wel minimaal 1 toilet en 1 douche gezien het aantal plaatsen. tijdens ons verblijf wel veel vliegen aanwezig maar ondanks dat een heerlijke en mooie plek om te verblijven
Mooie ruime en rustige plaats met zicht op het water. prima sanitairgebouw netjes schoon. Midden in de natuur. een plek om naar terug te komen.
Een heerlijke rustige plek om te verblijven met uitzicht op het Friese platteland. mooie ruime en verharde plaatsen met een “eigen” grasveldje. net en schoon sanitair. vriendelijke eigenaren. op fiets afstand van het dorp met diverse winkels. een plek die wegvangt harte kunnen aanbevelen.
Hier 1 nacht gestaan. Prima plek op loopafstand van het centrum. veel bedrijvigheid rondom de camperplaats maar in de nacht rustig. super super schoon en net sanitair gebouw. kortom een prima plek om Urk te bezoeken
deze camperplaats al vaak bezocht en altijd top. mooi en schoon sanitair, laden/lossen van grijs/drinkwater prima geregeld evenals uitstort voor het chemisch toilet. mooi gelegen langs het kanaal en dicht bij het centrum. mooie ruime verharde plaatsen, kortom een plek om regelmatig terug te keren.
wat een perfecte camperplaats! Vriendelijke eigenaar schoon sanitair, warm water en mooie grote plekken incl. water elektrische aansluiting en grijswater afvoer. Hier komen we graag terug.
Prima uitvalsbasis om Porto op de fiets te bezoeken.Daarmee is alles wel gezegd. Het terrein heeft veel achterstallig onderhoud, smalle paden en heeft veel putten en gaten. Het sanitair gebouw is eigenlijk te goor om er gebruik van te maken hoewel het iedere dag wordt schoongemaakt. Dit is echt niet meer van deze tijd. gelukkig wel heet water om te douchen.Jammer met een beetje meer onderhoud en opknappen zou het een top plek zijn op 200m van zee
Een prima plaats om Sintra te bezoeken in een industriële omgeving. Aardige en behulpzame medewerkers. gescheiden toilet en douche gebouw heerlijk warm water. mogelijkheid om tegen betaling van €3,00 je toilet te legen. ook vers water vullen kost €3,00. met een Uber ben je in ca 20 minuten in Sintra, prima te doen.
Een prima plek om te verblijven, met verzorgingsplek,je staat op het asfalt met zicht op de rivier. elektriciteit aansluitingen werkten prima. op loop afstand van het gezellige stadje. De straat om weg te rijden kan erg smal zijn ivm aan beide zijdes geparkeerde auto’s
Wat een heerlijke plek om te verblijven, rust en ruimte. Mooie ruime plaatsen met stroom aansluiting. Goed en schoon sanitair gebouw met 2 st. heerlijke warme douches. Camperplaats is nog in opstartfase maar alles is prima in orde. Vriendelijke en gastvrije Nederlandse eigenaren. Een plek die we zeker kunnen aanbevelen.
Prachtige en goed georganiseerde terras camping tussen de bergen.Heerlijk rustig en super stil, geen enkele overlast ervaren. mooi uitzicht en ook ‘s avonds warme douches. Zeer ruime plaatsen de afgebakend zijn met dikke bomen wat het inparkeren lastig maakt, met een camper langer dan 8 m is het niet te doen. prima restaurant en op fietsafstand van Gandia overwegend vlakke weg. Toegangsweg de laatste km erg smal.
Een prima camping om te verblijven. Op fietsafstand van de stad en het strand. Aldi op 500 m. Sanitair is goed maar heeft wel een opknapbeurt nodig. Helaas op dit moment is ook de processie rups aanwezig in de bomen, oppassen dus ze kunnen vervelende klachten geven en zijn gevaarlijk voor huisdieren!
Wat een bijzondere gastvrije camperplaats! Alex is zeer vriendelijk en behulpzaam. bij aankomst verwelkomt met sinaasappels en heerlijke honing. Ruime plaatsen met water aansluiting. 220 v aanwezig. Camperplaats ligt in een mooie omgeving en op fietsafstand van het strand. bij vertrek werden we door Alex uitgezwaaid en kregen we wederom wat heerlijke sinaasappels mee. Hou er rekening mee dat er geen sanitairgebouw is. we komen hier graag terug!
Wat een heerlijke plek om te verblijven. Temidden van de fruitboomgaarden en op fiets afstand van Algemesi. Super vriendelijke eigenaren die een heerlijke en gezellige wijnproeverij en tapas verzorgen complimenten voor de “Kok”! Super knap wat ze hier in zo een korte tijd samen hebben gerealiseerd! we komen hier graag nog eens terug! Eveline en Randal bedankt!
wat een heerlijke relaxte plek om te verblijven! mooie ruime plaatsen goed en schoon sanitair en een prachtige tuin. de eigenaar is vriendelijk en behulpzaam hij heeft het prima voor elkaar. op fiets afstand van de stad. we komen hier graan een keer terug voor wat langere periode. Remco bedankt!
Voor de tweede keer op deze relaxte camperplaats de feestdagen doorgebracht. Een prachtige en ruim opgezette camperplaats met zeer vriendelijke en gastvrije eigenaren. Super schoon en verzorgd sanitair. En dat alles in de buurt van een prachtig natuurgebied met veel vogels en op loopafstand van Dolores. Remco en Esther bedankt en wellicht tot ziens
Wat een top camperplaats! zeer vriendelijke gastvrije en behulpzame eigenaren. Mooie ruime en verharde plaatsen. Net en brandschoon sanitair en dat alles in een mooie rustige omgeving. Nele kookt 2 keer per week voor de gasten tegen een kleine vergoeding mag je aanschuiven, de ragout met patat waren verrukkelijk. We komen graag nog eens terug wellicht voor een wat langere periode.
Een heerlijke plek om te verblijven zeer vriendelijke beheerders. Netjes schoon en prima onderhouden. Gezellige kantine met diverse spelletjes. En een verwarmd zwembad. Er is geen toilet aanwezig, wel een douche. mooie omgeving om te fietsen en te wandelen. Veel overwinteraars verblijven hier voor langere tijd. Gemoedelijk sfeertje. We komen graag eens terug!
wat een heerlijke relaxte plek om te verblijven. Vriendelijke eigenaren en een prachtige omgeving om tot rust te komen. prima en schone sanitaire voorzieningen met heerlijk warm water. op de fiets naar de stad is prima te doen. we komen hier graag een keer terug!
prima camping mooi gelegen in de natuur. meertje en waterval op het terrein. op fietsafstand van de stad DAX. mooie ruime plaatsen. sanitairgebouw is verwarmd en schoon, heerlijk warme douches. heerlijke relaxte plek om te verblijven!
Sitecode: 19155
prima plek om te overnachten en de stad te bezoeken. aan doodlopende weg. zeer goed verlicht en het voelt veilig. sanistation aanwezig, munten kopen bij de sporthal voor drinkwater en stroom.
prima plek om te overnachten, veilig achter een afgesloten hek. zeer schoon sanitair en vriendelijke eigenaar. Prima service plek. in het donker prima verlicht. Een aanrader
Hier een paar dagen verbleven, de camping komt wat rommelig over. Vriendelijke en behulpzame eigenaren. Schoon en nieuw sanitair gebouw, douchen €1.00 voor 4 min! Je betaalt €5.00 pd extra voor stroom maar ondanks dat het 32 graden was werdt ons verzocht om de airco niet te gebruiken! Geen plek dus om met warm weer naar toe te gaan. Ook je drinkwater tank vullen kost je €0.50 cent per 50 liter. al met al een dure plek! wel dicht bij het centrum.
Sitecode: 101936
Een heerlijke plek om te verblijven. Vriendelijke eigenaren. mooie ruime plaatsen voorzien van water, stroom en afvoer. mooi en schoon sanitair gebouw. Gelegen aan een meertje. op Fiets afstand van het centrum en het Oorlogsmuseum.
wat een heerlijke plek om te verblijven! mooie ruime plaatsen tegen het bos en de heide aan. prima en schoon sanitairgebouw en een super aardige en behulpzame eigenaar. Een prachtige fiets omgeving. Een plek waar we graag nog eens naar terug gaan!
leuke plek met zicht op de haven. Op loopafstand van de stad. sanitairgebouw aanwezig, wat verouderd en het lijkt erop dat het niet dagelijks wordt schoongemaakt (kan me vergissen) wellicht is het sanitair bij het havenkantoor beter. verder een prima plek om een paar dagen te verblijven, vriendelijke havenmeester.
wat een relaxte plek om te verblijven! Aardige en behulpzame eigenaar. net en schoon sanitair gebouw. Op loop afstand van het gezellige centrum, een prachtige omgeving om te fietsen! we komen graan nog eens terug!
paar dagen hier verbleven. een leuke en bloemrijke plek. rustig gelegen op loop afstand van het water, haven en het dorp. leuke en behulpzame beheerder net en schoon sanitair. we komen graan eens terug.
Top camperplek. Heerlijk rustig en ruim van opzet. prima verzorgingsplek voor de camper. super goed georganiseerd en geautomatiseerd. op fiets afstand van het dorp. Mooie fiets omgeving. Geen sanitaire voorzieningen aanwezig m.u.v. een buiten douche. we komen graan een keer terug.
Wat een relaxte stille plek om te verblijven, Vriendelijke en behulpzame eigenaren! Wij stonden op nr 12 met zicht op de vijver, veel privacy en een eigen schuurtje om de fiets in op bergen. winkels op fietsafstand. Sanitair wel wat gedateerd maar prima onderhouden. Het “ drinkwater” op onze plek was niet bruikbaar ivm algen in de leiding. Helaas geen mogelijkheid om grijs water te lossen. Maar ondanks dat een plek waar we graag naar terug komen!
Top plek om te verblijven met zicht op de rivier. heerlijk rustig en ruime plaatsen. Let op in de toegangsweg zit een lastige/ haakse bocht mn langere campers kunnen hier last mee hebben. verder alles top.
Camperplaats op mooie locatie aan het water. Op fiets afstand van het centrum van Roermond. plaatsen zijn erg krap bemeten Max 2 meter tot de volgende camper. Opvallend veel mensen met honden wellicht doordat er dichtbij een honden strand aanwezig is. Helaas hadden wij er veel overlast van blaffende honden en a sociale baasjes die net zo hard “ blaften”
Een heerlijke plek om te verblijven aan het kanaal en op loopafstand van het dorp. vriendelijke eigenaren en mooi schoon sanitair terrein ziet er op en top verzorgd uit. Jammer dat de onverharde weg er naar toe vol met diepe kuilen zit.
Wat een heerlijke plek om te verblijven! mooie ruime plaatsen, goed en schoon sanitair, vriendelijke eigenaren en dat alles op loopafstand van het dorp en midden in de natuur. boodschappen doen is ca 3 km in het andere dorp. Een plek om naar terug te gaan.
Een prachtige plek om te verblijven! we stonden hier een aantal dagen bij de vijver, een heerlijke rustige omgeving. de camping is top, water en afvoer bij de plek, super schoon sanitair leuk en gezellig ingericht en een aardige behulpzame beheerder kortom een aanrader. mooie omgeving om op de fiets te verkennen.
Mooie camperplek met alle voorzieningen plaatsen wat aan de krappe kant je staat dicht op elkaar. Prima moderne en schone sanitaire voorzieningen op loopafstand op de camping. Prima plek als je Obelink wil bezoeken (ca 10 min op de fiets)
prima Camperplaats met goede en schone voorzieningen mooie omgeving om te fietsen. koeienstal direct naast de camperplek zorg voor de “plattelandssfeer”
een mooie verzorgde camping, schone toiletten en heerlijke douche. Lossen grijs water is lastig aangezien je met je eigen slang in een hoge pijp moet lossen. Helaas is er geen sfeer en je hebt best wat last van de doorgaande drukke weg en omgevingsgeluiden (kettingzaag en landbouw). we hadden ook de pech dat er een tent met huilbaby was. Schijndel is wel een leuk plekje, maar geen herhaling voor ons!
Top plek, mooie ruime plaatsen en iedere plek een eigen schoon sanitairgebouw. heerlijk warm water om te douchen. Op fiets afstand van de stad.
Top plek om te verblijven. Prima voorzieningen en op loopafstand van de stad. We komen graag eens terug.
voor de derde keer hier verbleven. een heerlijke plek met prachtig uitzicht en prima voorzieningen. Het restaurant op de camping is niet onze keus. de gerechten zijn helaas van minimale kwaliteit. Camping zelf is top!
Prachtige nette Camperplaats met ruime plaatsen. Vriendelijke en behulpzame eigenaren. Nette en schone sanitaire voorzieningen. Bijzonder dat voor het toiletgebruik apart en per dag €2.-moet worden betaald! Mooi terrein waar je heerlijk kunt wandelen.
wat een heerlijke stille en relaxte camping midden in de prachtige natuur. ruime plekken en prima sanitair heerlijk warm water. Dorpje op ca 4 km prima te doen op de fiets. Een plek waar we graag nog eens terug willen komen. wifi bij de receptie is prima.
Grote bijzondere camping in hippie stijl. sanitair verouderd maar goed onderhouden. Veel verschillende plaatsen. mooie tuinen met keramiek beelden/ vazen. Gezellig restaurant. De grote hoeveelheid plaatsen geeft wel wat onrust van heen en weer rijdende auto’s en brommers. Hier staan was een leuke ervaring.
mooie ruime camperplek, grenst aan het spoor dit geeft weinig overlast. mooi en schoon sanitair jammer dat je zowel voor de douches als voor de toiletten moet betalen. dicht bij het winkelcentrum.
Prima plek voor een overnachting met goed en schoon sanitair. Verder niet veel te beleven in deze omgeving. 1 winkel met beperkte openingstijden. Intake duurt erg lang en van kortingskaarten nooit gehoord. De plaatsen zijn niet ruim en de wegen op de camping erg krap voor een camper van 7.50m. met zeer krappe bochten, langs de weg geparkeerde auto’s en overhangende boomtakken is het goed opletten om schade te voorkomen. Wifi werkt niet.
prima plek om de Caminito del Rey te wandelen de plekken zijn smal en liggen in de schaduw van de bomen. toegang is steil maar te doen. sanitair prima, schoon, en warm. winkel in de winter gesloten. net buiten de camping is vrij camperen ook mogelijk.
prima camperplek als tussenstop of om de stad te bezoeken. verharde ondergrond en service plek aanwezig.
Prima camperplek met uitzicht op de besneeuwde toppen Siërra Nevada om de stad Granada te bezoeken. op de fiets ca 20 min. met de taxi €15.- tot het Alhambra. Wifi is zwak. sanitair prima en schoon. winkels op ca 5 min. fietsafstand. we komen graag een keer terug Granada is een prachtige stad.
Sitecode: 19429
hier 1 week verbleven. Mooie ruime plaatsen goed en schoon sanitair. prima om de prachtige stad Ronda te bezoeken. Jammer dat de wifi niet werkt anders waren het 5 sterren geweest
Enkele dagen hier verbleven. Een prima plaats met alle voorzieningen incl. schoon sanitairgebouw met warme douches en een verwarmd zwembad. Vriendelijke Nederlandse eigenaar die er alles aan doet om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Mooie omgeving midden tussen de olijfboomgaarden. Broodjes service aanwezig. Boodschappen doen is wel even fietsen ca 6 km veelal over onverharde weg of langs een drukke weg.
hier 1 nacht verbleven op zich een mooie locatie waar nog veel verbeterd kan worden. Het komt wat rommelig over. De beheerster is vriendelijk en behulpzaam. ruime plaatsen zonder voorzieningen. op fiets afstand van de stad. Prima als tussenstop.
Prima plek voor de verzorging van je camper. De camping zelf zijn grote plaatsen met en zonder stroom. sanitairgebouw is verouderd en niet echt schoon. al met al prima voor een of twee nachten maar dan snel weer verder!
De feestdagen doorgebracht op deze fantastische plek. Je kunt je geen betere plek wensen, ruime plaatsen, super schoon en net sanitair en zeer vriendelijke en behulpzame eigenaren gelegen op een prachtige locatie dicht bij Dolores en het natuurpark El Fondo. Kortom de beste plek van deze regio. Esther en Remco nogmaals bedankt voor jullie gastvrijheid en we komen graag terug.
Wat een heerlijke plek om te verblijven. Zeer vriendelijke en behulpzame eigenaren. Mooie ruime plaatsen met veel privacy. Een prachtige omgeving en op fietsafstand van L’Ampolla. Prima wifi en mogelijkheid om je toilet box te ledigen. De toegang tot de Camperplaats is even zoeken, een smalle weg en een behoorlijk steile afdaling /helling brengen je naar de ingang. het is overigens prima te doen ook met een grotere camper. We komen graag terug
prima rustige plek voor een tussenstop. verzorgingszuil aanwezig werkt op muntjes die te verkrijgen zijn bij de supermarkt. ondergrond verhard en redelijk vlak, bij nat weer modderig.
een prima plek als tussenstop, vriendelijke eigenaren. leuke wijnproeverij. Alles is aanwezig muv een douche. Mooie rustige omgeving redelijk vlakke en verharde plaatsen.
Wat een mooie plek (aan het kanaal) om te verblijven! Prima georganiseerd,schoon en gastvrij. Mooi en schoon sanitair gebouw, heerlijk en voldoende warm water in de douches en een vriendelijke gastvrije beheerder. Mooie verzorgingsplaats voor de camper. Een prima uitvalsbasis voor een fietstocht of bezoek aan Tilburg. we komen graag een keer terug!
Mooie camping aan de rivier met vriendelijke en behulpzame eigenaren. Ruime plaatsen net, en schoon sanitair gebouw. Jammer dat je verplicht bent om bij aankomst een vuilniszak te kopen van €1,00 komt wat knullig over bij de A.heijn 20 zakken voor €1,89! tip: verhoog je stageld met €1,00 en geef de vuilniszak “gratis”! verder een top plek en zeker aan te bevelen! Bezoek zeker ook de grotten!
Mooie plaatsen aan het water, het openbare fietspad richting Durbuy loopt op enkele meters langs de plaatsen! en kan er druk zijn. De organisatie komt wat chaotisch over maar het komt uiteindelijk wel goed. Eerste aanblik bij aankomst is het vervallen sanitair gebouw, ff schrikken! Er is echter een splinternieuw en modern sanitair gebouw achter het restaurant! uitstort toilet en grijs water laat te wensen over, vies en ontoereikend.
Mooie relaxte camping langs een riviertje die zijn naam eer aan doet. vriendelijke en relaxte eigenaren. Mooie en ruim opgezette plaatsen met 220v en water waartussen de dieren vrij kunnen rondlopen. prima broodjes service. Sanitair gebouw netjes en schoon. helaas wel langs een erg drukke weg riskant om te fietsen. Op de camping geen last van verkeersgeluiden. Zeer aan te bevelen als je wilt onthaasten!
Sitecode: 19600
hier een aantal dagen verbleven, een prachtige locatie achter de Westerschelde dijk. Ruim opgezette plaatsen in een oase van rust vriendelijke en behulpzame eigenaren schoon sanitair en heerlijk warm douchen (0,50) op zaterdag worden er heerlijke verse frieten gebakken, zeldzaam lekker! gezellig terras. de omgeving is mooi om te fietsen. Een trap om de zeedijk op en af te klimmen met een bankje op de top zou fijn zijn….Waterschap Zeeland of I.d
Een mooie plek als je de stad wil bezoeken, 5 min. lopen van de waterbus die in 10 min. naar het centrum brengt. prima schone voorzieningen en ruime plaatsen, aan de stad kant wel wat rumoerig door de strandtent en de paddel banen aan de andere kant van de weg. Verder een rustige omgeving vlakbij de Schelde rivier. Jammer dat de WiFi erg slecht is / niet werkt verder een prima plek.
Mooie boerderij camping op het platteland, wijds uitzicht over de polder. Zeer vriendelijke, behulpzame en gedreven eigenaresse. Sanitairgebouw netjes en schoon, klein winkeltje met streekproducten. Een mooie uitvalbasis voor een fietstocht, Willemstad op c.a 6 km.
Camping in een mooi natuurgebied, op loopafstand van het water en het paviljoen . De camping heeft mooie grote plaatsen met veel privacy. Het sanitair is goed en schoon. helaas geen mogelijkheid om grijs water te lossen of de toiletcassette te legen, het pompsysteem is voor boten en niet geschikt voor cassettes!, jammer. wifi is ook niet aanwezig. voor boodschappen moet je naar Drachten c.a 6 km op de fiets.
wat een heerlijke rustige camperplaats. vriendelijke en behulpzame eigenaars mooie omgeving net en schoon santair en ruime plaatsen! zeer aan te bevelen.
wat een heerlijke plek midden in de natuur! vriendelijke en behulpzame eigenaresse. prima sanitair schoon en warm water in de douches (0,50) mooie ruime plaatsen met ruim uitzicht regelmatig wild gezien. komen graag weer terug!
Mooie plek met zicht op het water als je aan de buitenkant kunt staan. Prima plek om Maastricht te bezoeken (c.a. 10 min. op de fiets) plaatsen verhard maar erg krap je staat dicht op elkaar. Sanitair netjes maar minimaal aanwezig 3 douches, 3 toiletten + Urinoir. stroompunten in het midden wat betekend dat je kabel over de weg ligt als je aan de buitenkant staat!
Een heerlijke rustige camperplek. Mooie ruime plaatsen met vrij uitzicht. Prima WiFi en nette en schone sanitaire voorzieningen. prima ontbijt service! kortom een plek om terug te komen.
Mooie plek om de bollenstreek / Keukenhof te bezoeken. vriendelijke en behulpzame eigenaren. sanitair is minimaal aanwezig (2 toiletten en 1 douche) maar wel schoon. geen last gehad van overvliegende vliegtuigen.
3 nachten verbleven. Een rustige camping met mooie ruime plaatsen op het gras en een prachtig sanitairgebouw. Alle voorzieningen aanwezig. Bij veel regen kan het lastig zijn om weg te komen met een zwaardere camper. Vriendelijke eigenaren. De camping ligt op loop afstand van Buren en Geldermalsen de weg is behoorlijk druk en er wordt hard gereden! , goed opletten bij het wegrijden.
Heerlijk rustige plek op de boerderij. zeer vriendelijke Nederlandse eigenaren en heerlijke kaas en kwark te koop. prima plek voor een tussenstop.
wat een heerlijke rustgevende plek om te verblijven, stonden hier 3 nachten. Prachtig uitzicht over de golf van Biskaje. jammer dat er geen warm water uit de douches kwam anders was het 5 sterren geweest. Supermarkt is beneden aan de berg dat betekend een steile klim op de fiets nauwelijks te doen.
Prima plek om de stad te bezoeken. vriendelijk en behulpzaam personeel. Ruime plaatsen met elektra. Sanitair schoon en douches heerlijk warm beetje jammer dat er op toilet papier bezuinigd wordt! je moet je eigen rol mee brengen.
wat een prachtig plek midden in de natuur. vriendelijke en behulpzame eigenaars net en schoon sanitair. prima camper verzorgingsplek. klein winkeltje en iedere dag vers brood. mooi uitzicht over het meer en super stil! een plek om tot rust te komen. komen graag een keer terug!
prima, goed verzorgde camping. de perfecte en veilige plek om de prachtige stad te bezoeken. schoon en net sanitair, warme douche. om de stad te bezoeken kun je het beste gebruik maken van de bus, Uber of taxi.
hier een paar dagen gestaan, mooie plaatsen met stroom, goeie WiFi, winkeltje met streek producten en een eenvoudig maar goed restaurantje. mooie omgeving voor een wandeling of fietstocht. Sanitair is zwaar verouderd nieuwbouw wordt aan gewerkt maar zal nog geruime tijd duren vermoed ik. al met al een prima plek met vriendelijk personeel voor een tussenstop.
Wat een heerlijke plek om te relaxen, vriendelijke en behulpzame eigenaren ( Sjaak komt uit nederland) gemoedelijke sfeer! Mooie ruime plaatsen prima schoon en verzorgd sanitair gebouw. Winkeltje met streek producten aanwezig. camperplaats ligt midden in de natuur, mooie wandel en fietstochten mogelijk. camperplaats is nog vollop in ontwikkeling maar desondanks een heerlijke plek om te vertoeven we hopen hier zeker terug te komen.
prima plek om te verblijven, direct aan de Boulevard op loopafstand van de stad. prima en schoon sanitair zeer behulpzame eigenaars. jammer dat we maar 2 nachten konden blijven staan omdat alles gereserveerd was. komen graag een keer terug.
Wat een een prachtige plek om te verblijven alles perfect in orde, vlak en schoon. Iedere plek een eigen drinkwater en grijswater aansluiting. Dubbele 220 v contactdozen met meter, je betaald wat je hebt verbruikt. sanitair voorzieningen prima en schoon. douchen €1.- voor 5 min. binnen 10 min. op de fiets naar het strand. div. winkels en Fastfood op loopafstand. vriendelijke beheerders 1 opmerking, de inrit is redelijk steil, let op je achterkant
Een onverharde parkeerplek die na een regenbui in een modderpoel veranderd. Stroom uitsluitend beschikbaar om je fiets accu op te laden. verder een desolate plek met honden overlast…..niet aan te bevelen. Het er tegenoverliggende restaurant is prima. de gemeentelijke verzorgingsplaats net buiten het terrein is prima. Geen plek om naar terug te keren.
prima rustige camperplek, mooie omgeving om te fietsen. strand en stad op 10 min fiets afstand. WiFi is perfect. toilet en douche goed onderhouden en schoon 2 douches en 1 toilet (heren) is wat weinig. verzorgingsplek camper prima in orde. Zeker een plek om aan te bevelen.
Sitecode: 20180
wat een heerlijke plek om te verblijven, alles aanwezig en schoon! iedere plek een eigen wasbak, water aansluiting 220v en afvoer grijs water, prima WiFi. heerlijk gegeten in het restaurant vriendelijke bediening en behulpzame, vriendelijke campingbeheerders. Zelden zo een goed onderhouden en verzorgde camping gezien! zeker aan te bevelen.
prima plek als je Valencia wil bezoeken. Verder een desolate plek waar niets te doen is en geen voorzieningen zijn. S’nachts regelmatig vrachtwagen geluiden. Desondanks prima om veilig je camper achter te laten en op de fiets de prachtige stad te bezoeken, 10 min fietsen naar het centrum. en… je zit weer snel op de snelweg.
grote camping met plaatsen direct aan het strand. de verzorgingsplaats is slecht en vies. Veel vliegtuig lawaai van opstijgende vliegtuigen echter in de nacht is het stil. Prima plek om je camper neer te zetten en Barcelona te bezoeken met de bus ca. 60 min.
prachtige en rustige gratis plek midden in de natuur. Geen voorzieningen op de plek zelf. hier 3 dagen verbleven. Ideaal als je van wandelen en fietsen houd
prachtige plek als je van rust en natuur houd. vriendelijke en behulpzame beheerster. Je staat op een groot grasveld met veel privacy. mooie boomhut om wild te observeren. snacht lopen de herten vlakbij de camper. 2 nette en schone toiletten aan het begin van het veld. De douche en uitstort plaats voor het chemisch toilet is helaas een flink stukje lopen. Zeker een plek om naar terug te komen!
top plek om te verblijven, midden in de natuur. mooi modern en schoon sanitair gebouw. sommige plaatsen wat schuin zodat je blokken nodig hebt! Helaas is de prijs aan de hoge kant
mooie camping midden in de natuur. vriendelijke en behulpzame eigenaar. dorp op loopafstand. Sanitair prima en schoon.
leuke camping in de natuur. grote plaatsen zeer gastvrije eigenaren. mooi en schoon sanitair. zelfbediening wat beter streekproducten top plek!
prima camping op een prachtige plek aan de Ourthe. vriendelijke en behulpzame Nederlands sprekende gastvrouw. prima en schoon sanitaire voorzieningen. bakker op loopafstand. zeker aan te bevelen
Prima camping, aan de Ourthe. schoon sanitair. kleine winkel aanwezig. 5 min fietsen naar het mooie centrum. bij het weggaan een behoorlijk steile helling en een smalle (een richting) weg.
prima ruime plek met water en stroom. netjes en schoon sanitair enigszins verouderd. prima restaurant waar je heerlijk kunt eten. stad is ca 5 min. op de fiets. veel grotere supermarkten en winkels naast de camping . oorlogsmuseum op 15. min fietsen.
een prachtige lokatie met ruime plaatsen en mooi schoon sanitair. vriendelijke en behulpzame eigenaren. heerlijke producten in de landwinkel.
prachtige lokatie midden in de natuur. mooi en schoon sanitair. prima startplaats voor een fietstocht naar Drachten of door het mooie landschap. Alle voorzieningen perfect in orde, jammer dat er geen grijswater losplek is. zeker aan te bevelen als je op zoek bent naar mooi uitzicht en rust.
prima plek vlakbij de stad. Helaas geen werkende WiFi en ondanks betaald douchen alleen koud/ lauw warm water beschikbaar. gezien de forse prijs wordt er (te) weinig service geboden. niet voor herhaling vatbaar.
Prachtige plek om een paar dagen te verblijven. mooie ruime plaatsen in het groen. vriendelijke en behulpzame eigenaren. mooie omgeving om te fietsen. aandachtspuntje, WiFi alleen bij het badgebouw, geen mogelijkheid om grijs water te lossen. verder alles top en super gezellig ingericht. we komen graag eens terug
camping op een mooie plek tegen de duinen aan. Helaas is het terrein erg kaal en met hoge hekken afgezet. douche en toilet voorziening is netjes. Helaas geen WiFi op de plek. de hoge prijs staat in pril contrast tov wat er geboden wordt. advies…. er zijn voor dit bedrag betere en mooiere plaatsen te vinden in deze regio!
Top plek ruim van opzet, prachtige plek met zicht op het water. prima en schoon sanitair. ziet er allemaal zeer verzorgd uit vriendelijke beheerster/ eigenaar.
wat een prachtige camperplaats, via internet aanmelden en betalen. mooie ruime verharde plaatsen met een stukje gras. zicht op de haven. vriendelijke en behulpzame beheerster. schoon sanitair top plek
prima plek mooi ruim opgezet op gras goed en schoon sanitair. water, elektra en afvoer bij de plek aanwezig mooie natuurlijk omgeving, vriendelijke en behulpzame eigenaar. Pas op voor het op en afstapje bij de toiletten dat is verraderlijk hoog. verder alles perfect in orde.
prachtige rustige locatie midden in de natuur. Fijne ontvangst door de gezellige gastvrouw. Mooi en schoon sanitair. Jammer dat er (nog) geen WiFi beschikbaar is maar verder een top plek om te verblijven!
Centraal midden in de stad en dichtbij de mooie rotsen gelegen. Verder is er weinig positiefs te melden over deze desolate plek. Oud en vervallen niet onderhouden. jammer!
Super camperplek zeer vriendelijke en behulpzame beheerder. Top was en toiletgebouw incl wasmachine en drogers. dichtbij de stad en het strand. mooie plaatsen op verharde ondergrond. Alles netjes verzorgd en schoon zeer aan te bevelen!
Sitecode: 20312
Top camping, vriendelijke beheerder, prachtige plekken met zicht op de oceaan en mooie natuurlijke omgeving. 1 week verbleven. Super nette toilet en wasgelegenheid. jammer dat er buiten de receptie / kantine geen WiFi beschikbaar is verder een top plek zeer aan te bevelen
prachtige locatie met uitzicht over de stad. Helaas allemaal erg ambtelijk geregeld en medewerkers zonder humor, veel geduld nodig! 2 schone toiletten voor de hele camperplek, sleutel verkrijgbaar bij de beheerder. Geen douche is was gelegenheid. En…na 2 nachten inpakken en wegwezen. doorverwezen naar een hostel dat ook meestal vol staat en waar je zonder reservering geen kans maakt. jammer hadden graag wat langer gebleven.
1 week hier verbleven, prima plek om te staan. alles super schoon, perfect Wifi signaal en enorm gastvrij en vriendelijke medewerkers. Fijne rustige plek om het prachtige natuurgebied en de stad te bezoeken. Een aanrader.
Wat een geweldige plek om te verblijven! Yvon en Joop hebben een super plek gemaakt om met de camper te verblijven, ruim van opzet, verzorgd en schoon. Daarbij kom jein deze wereld (helaas) maar zelden zo een gastvrije mensen tegen als Yvon en Joop, zelfs een dagelijkse broodjes service is aanwezig! En dat in een leuk en gezellig stadje in een prachtige natuur. Wat ons betreft een dikke 10, en we hopen zeker terug te komen. Karin, Rien en 🐱