@Sas
- 1990
Mooi gelegen aan de Moezel. De mooie plekken achterin aan het water zijn zonder electriciteit . 50 cent voor 5 min douchen. Prima douches en sanitair. Je hoort idd de wegen rondom de camping, maar wij vonden het niet storend.
Prima gratis camperplek. Redelijk vlakke plekken. Mooi gelegen en heel erg rustig, zowel overdag als 's nachts. Geen voorzieningen, behalve elektriciteit.
Ik stond op het grote veld voor 16,50. Geen elektriciteit, maar kon gebruik maken van het sanitair. Wel erg weinig sanitair voor de hoeveelheid campers. De douche was overigens prima.
Prima overnachtingsplek op een industrieterrein.
Een heerlijke plek om samen te genieten van mooie wijnen en Tapas die met zorg gemaakt worden. Ware kunststukjes. Evelynne en Randel, bedankt voor de fantastische gastvrijheid en hulp.
2022
Een locatie beoordeeld · bijna 4 jaar geleden
heerlijke camping, alles goed verzorgd en leuk hoor dat borrel uurtje. je krijgt een welkomstmap en die is perfect in orde met alle info die je maar wil over camping maar ook vooral de omgeving.
2020
Prima stadscamping (doortrekcamping) met een zeer vriendelijke beheerdster. Sanitair verouderd maar schoon. Ruime plekken. Wij hadden het geluk een plek te krijgen aan de Moezel. Wel wat geluid van de boulevard naast de camping maar na 23 uur was het rustig. Wij betaalden 12 euro per nacht (2 volwassenen zonder electriciteit).
Mooi gelegen camping, met nogal wat hekwerk afgesloten, wat ons een wat benauwd gevoel gaf. Als je een plaats aan de Moezel hebt is het fantastisch. Wij kregen echter een klein plekje achterin en zaten tegen een te hoge het aan te kijken. Daarom na 1 nacht weg gegaan. Sanitair basic (wc zonder bril en geen wc papier). Prijs prima. 12 euro (camper, 2 pers geen electra)
Wat een heerlijke camping. Aan 2 visvijvers. Alle ruimte. En wat een rust! Je mag zelf je plekje zoeken. Electriciteit bij de prijs inbegrepen maar niet op alle plekke . Sanitair lijkt op eerste gezicht gedateerd maar functioneert prima en is schoon. Meeste waar voor je geld (12 euro!! pn) Wat ik heb meegemaakt.
Wat een rust en ruimte. Heerlijke camping. Je mag zelf een plek uitzoeken. Eigenaar komt 2x per dag langs. Verouderd sanitair maar schoon. Elektra zit bij de prijs in.