@SasPiersonBarmentloo
2 foto's toegevoegd · meer dan 1 jaar geleden

De sani bevindt zich tussen hal 5 en hal 6. Water is niet meer verkrijgbaar, aangezien er misbruik van gemaakt werd. Op deze locatie zijn naast de sani bovendien 3 grote camperplaatsen. Aan de overkant vd straat (bij shop en verhuur) zijn ook nog 3 grote plaatsen. Geweldig dat dit grote bedrijf met enorm veel campers dit gratis mogelijk maakt.
3 foto's toegevoegd · meer dan 2 jaar geleden

Grote 'grind' parkeerplaats alleen voor campers (dit staat specifiek op het verkeersbord). Laadpalen voor elektrische voertuigen. Erg vooruitstrevend. Betaalautomaat waar je een ticket van €8 kan kopen. Mooie nieuwe sani tbv lozen en water inname. We dachten dat de CP aan de rivier zou liggen, gezien een foto op Campercontact, maar dat is helaas niet het geval. Top verzorgd allemaal, maar wij vonden het een saaie plek en zijn doorgereden.
5 foto's toegevoegd · meer dan 2 jaar geleden

Wat een troosteloze CP!! Ze vragen veel te veel (€18). Geen wonder dat er 'niemand' staat. Er stond welgeteld 1 camper. Aangezien het restaurant dicht is op woensdag kan er dan niet aangemeld kan worden, maar dat zou dan de dag erna natuurlijk kunnen. Wij gaan naar de camperplaats bij de buren. Veel netter en stuk goedkoper (€12.50 + evt stroom met munten). Op die CP is het dan ook veel drukker!
Het linker deel, op het 'grind', vonden wij niks. Dat ziet er uit als een goedkope parkeerplaats, maar ieder z'n smaak. Daar heb je echter wel het beste uitzicht over de Moezel. Jammer dat op het andere deel die lelijke oude schepen, die daar blijkbaar een vaste ligplaats hebben, het uitzicht grotendeels belemmeren. Een nette CP met loosplek voor grijs water en toilet verdient gewoon 4 sterren. Als er wifi was, zou ik 5 sterren geven.
Op het parkeerterrein vd Globus met de neus richting ingang. De plaatsen zijn erg krap, zoals ook te zien is op de foto's. Ideaal als je wil winkelen in deze zeer grote Globus. In hetzelfde pand ook nog een soort döner cafetaria, kledingzaak, Tedi en opticien. Geweldig dat de Globus deze CP aanbiedt. Wij hebben hier niet gestaan, maar hopen dat camperaars iets aan deze review hebben. Daar is Campercontact uiteindelijk voor bedoeld!
Wij hebben hier niet overnacht, maar vonden het een prima CP! Ligt direct aan de Moezel aan een doorgaande weg. Camperplaatsen gemarkeerd. Vaste sta-richting. De wifi was stabiel, maar weet niet hoe het is als het drukker is. Sani aan de straat.
2 foto's toegevoegd · meer dan 2 jaar geleden