@SasPiersonBarmentloo
De sani bevindt zich tussen hal 5 en hal 6. Water is niet meer verkrijgbaar, aangezien er misbruik van gemaakt werd. Op deze locatie zijn naast de sani bovendien 3 grote camperplaatsen. Aan de overkant vd straat (bij shop en verhuur) zijn ook nog 3 grote plaatsen. Geweldig dat dit grote bedrijf met enorm veel campers dit gratis mogelijk maakt.
Grote 'grind' parkeerplaats alleen voor campers (dit staat specifiek op het verkeersbord). Laadpalen voor elektrische voertuigen. Erg vooruitstrevend. Betaalautomaat waar je een ticket van €8 kan kopen. Mooie nieuwe sani tbv lozen en water inname. We dachten dat de CP aan de rivier zou liggen, gezien een foto op Campercontact, maar dat is helaas niet het geval. Top verzorgd allemaal, maar wij vonden het een saaie plek en zijn doorgereden.
Wat een troosteloze CP!! Ze vragen veel te veel (€18). Geen wonder dat er 'niemand' staat. Er stond welgeteld 1 camper. Aangezien het restaurant dicht is op woensdag kan er dan niet aangemeld kan worden, maar dat zou dan de dag erna natuurlijk kunnen. Wij gaan naar de camperplaats bij de buren. Veel netter en stuk goedkoper (€12.50 + evt stroom met munten). Op die CP is het dan ook veel drukker!
Het linker deel, op het 'grind', vonden wij niks. Dat ziet er uit als een goedkope parkeerplaats, maar ieder z'n smaak. Daar heb je echter wel het beste uitzicht over de Moezel. Jammer dat op het andere deel die lelijke oude schepen, die daar blijkbaar een vaste ligplaats hebben, het uitzicht grotendeels belemmeren. Een nette CP met loosplek voor grijs water en toilet verdient gewoon 4 sterren. Als er wifi was, zou ik 5 sterren geven.
Op het parkeerterrein vd Globus met de neus richting ingang. De plaatsen zijn erg krap, zoals ook te zien is op de foto's. Ideaal als je wil winkelen in deze zeer grote Globus. In hetzelfde pand ook nog een soort döner cafetaria, kledingzaak, Tedi en opticien. Geweldig dat de Globus deze CP aanbiedt. Wij hebben hier niet gestaan, maar hopen dat camperaars iets aan deze review hebben. Daar is Campercontact uiteindelijk voor bedoeld!
Wij hebben hier niet overnacht, maar vonden het een prima CP! Ligt direct aan de Moezel aan een doorgaande weg. Camperplaatsen gemarkeerd. Vaste sta-richting. De wifi was stabiel, maar weet niet hoe het is als het drukker is. Sani aan de straat.
We zijn het met 'fransenagnes' eens dat het lastig is om vanaf het bord te kijken waar je wil staan. Een telefoontje naar eigenaar lost het probleem op, want dan mag je even lopend naar binnen! Erg mooie plaats, met struiken en bloemen. Volledig afgesloten. Via automaat vóór het hek alles regelen. Wij stonden er op 30 mei en vonden het gras erg hoog. Had beter gekund! Keurige wc's, douches en afwasplaats.
Sitecode: 92019
Erg afgelegen. Aan fietsroute op voormalige spoorlijn. Naar Daun (winkels/restaurants) heuvelachtig, maar te doen met traditionele fiets. Prachtig aanliggend wandelgebied rond de vulkaanmeren. Wifi uitstekend. Betaling via automaat. Niet gebruikte tegoeden en borg pasje na 3 dagen terugontvangen. Drie prachtige doucheruimtes met wastafel en toilet. Geen aparte wc's.
Ondanks de grootte, fijne plaats. Gewoon dwars over het gras om camper te parkeren. Ticketautomaat met tevens uitgifte pasjes voor afname stroom, water, e.d. Via automaat teveel betaalde weer terug laten boeken. Douche en wc onder de brug door links (achterzijde). Voet/fiets veer €1.50 pp + idem per fiets. Imbiss bij speeltuintje. Mooi fietsen naar bijv Zell over fietspad, slechts klein stukje naast drukke weg. Div eetgelegenheden. Wifi matig.
Mooie rustige cp. 3 hoogte niveaus. Verkeersgeluid niet noemenswaardig. Vaste parkeer richting. Betaling via automaat naast wijnautomaat. Parkeerbon achter ruit plaatsen. Achteraan op het bovenste niveau, bij de brug, is de sani. Lozen grijs en wc in dezelfde put. Een gore put ivm achtergebleven toiletpapier (zoals in eerdere review genoemd), was totaal niet onze ervaring. Gewoon keurig. Met lange slang kan na 't lozen put nagespoeld worden
Geld stop je in de brievenbus. Enveloppen liggen erbij. Op de fiets naar Heinsberg (leuk centrum) via fietsknooppunten 11km. Winkels in Waldfeucht zelf op 1,7 km (Rewe, Aldi, Kik, Tedi, Rossmann)
Mooie plaats met voor ons alle voorzieningen, die we wensen. Ideaal om Sittard centrum te bezoeken. Plus supermarkt heel dichtbij (700m). Duitse winkels (oa Lidl, Aldi, DM) op 2km bij Tűddern.
Ongezellige plek onder hele grote bomen met laaghangende takken. Straatje met eenvoudige huizen direct aan de overkant. Voor overnachting prima, maar verwacht er niets van. Geluid van treinen inderdaad hard, maar niet continu.'s Nachts niet gehoord of in ieder geval niet wakker van geworden, dus dat viel wel mee. Norma supermarkt op ong. 100 meter afstand. Openbaar toilet heel dichtbij op pleintje.
Heerlijke plek. Veel winkels in de omgeving waaronder grote luxe bouwmarkt. Wel erg jammer dat er geen mogelijkheid is om je toilet te lozen. Een Duitser zei dat het gewoon in de rivier kon, maar dat vonden wij wel heel apart.
Rustige plaats. Klein winkeltje met levensmiddelen op 25m. Jammer dat de rivier door hekwerk niet toegankelijk is.
Mooie camperplaats. Twee nachten gestaan in juni 2013. CP ligt aan parkje met jeu de boules banen, veelvuldig gebruikt door de (oudere) dorpelingen. Na het boulen gebruiken ze het schuurtje aan de CP om nog enkele uren na te borrelen en te kaarten tot halverwege de avond. Intermarche supermarkt op enkele minuten fietsen. Satelliet ontvangst op de achterste 2 plaatsen mogelijk.
Prima als overnachtingsplaats incl sani. 7 Km van Phare de Chassiron (vuurtoren op de noordelijkste punt van het eiland).
Gewone parkeerplaats, maar wel met sani. Bakker in dorpje, geen supermarkt in omgeving. Er kan uitgeweken worden naar 'parking du gymnase', (nr 12 op de plattegrond, zie foto).
Mooie plaats. In centrum slechts enkele winkels waaronder bakker. Diverse supermarkten op loop/fietsafstand.