@Sauron94
Veel te dicht bij de weg! Een halfdode heg scheidt de camping praktisch van de weg, waar ze een maximumsnelheid van 30 km/u hebben, maar ze rijden als een Formule 1-wagen! Douches hebben deuren die niet op slot kunnen, schone toiletten. De plaatsen liggen bijna allemaal in de zon; in de zomer vind ik het er hels. De locatie is gunstig, maar ze zouden kunnen investeren in het verbeteren van de camping, te beginnen met betere geluidsisolatie van de weg. Er is een handige grillbar binnen.
Camping 10/10. Bij de ingang staat max. 3,20 m, maar het is 3,40 m. De toiletten en douches zijn brandschoon; waarschijnlijk de beste camping die ik tot nu toe heb geprobeerd. Prachtig uitzicht op de rivier, perfect om te vissen, kanoën en meer. Muziek in de toiletten wordt gewaardeerd, haha. Een echte aanrader.
Een heerlijke camping in een rustige en vredige omgeving, prachtig gelegen aan de rivier, waar u houten banken en ligstoelen vindt om op te ontspannen. Uitstekende sanitaire voorzieningen. Wasmachine €5 + droger €5. Een aanrader!
Sitecode: 19216
Een zeer goed onderhouden camping in het stadscentrum, hoewel je de luifel niet kunt openen. De douches en toiletten zijn uitstekend qua netheid en ruimte. De metro is heel dichtbij en handig. Een aanrader!
Geweldige locatie met een schitterend uitzicht. De badkamers en douches waren brandschoon! Ik vond geen föhnaansluiting in de badkamers, dus hebben we die in onze camper gebruikt. Handige locatie om water bij te vullen en te legen en het toilet te legen. Het strand ligt op 3 minuten lopen. Een echte aanrader!
Er is een spoelvoorziening voor het chemische toilet in de hoekunit. Er is geen spoelvoorziening voor grijs water en er is geen schoonwatervoorziening.
Allereerst, dank aan de man die ons liet blijven en een plekje gaf, ook al was het 21:48 uur. De plek is erg mooi, een beetje lawaaierig, maar niets extreems. Je kunt afvalwater lozen, water bijvullen en lozen, maar elektriciteit is niet op alle plekken beschikbaar. Er is een handige gedeelde keuken, kleedkamers en een wasmachine. Het enige grote nadeel zijn de douches, die gedeeld worden door mannen en vrouwen, niet door mannen en vrouwen samen. De badkamers zijn erg schoon!