@Saxtorp-Sweden
2021
Een leuke camping met een aardige gastheer/eigenaar die heel goed Engels kende. Douche, toilet, legen, restaurant, bar, koelkast, een kleine keuken met kookplaat zijn aanwezig. De camping zelf liep heel erg af maar met vlakke blokken ging het goed.
2020
Een goede plek om te parkeren als je de stad wilt bekijken. We bleven twee nachten en hier was het stil en vredig. Misschien omdat het midden in de week was. Het centrum ligt op korte afstand van de parkeerplaats. Er zijn veel fietspaden.
De camping is leuk. Toen we daar aankwamen, waren er geen mensen. Alles was gesloten en op slot. We gingen naar het dorp en keken een beetje. Toen we terugkwamen, was het net zo leeg. Even later verscheen er een man en toen we erachter kwamen wat het kostte, verlieten we de plaats.
Tijdens onze reis naar Tsjechië verbleven we hier 3 nachten. We zijn hier eerder geweest. 'S Nachts is het kalm en stil. Zeer goed en goedkoop eten in het restaurant. Net boven de camping is een treinstation en busstation. Als Covid19 niet had bestaan, zouden we naar Praag zijn gegaan. Het centrum ligt op korte afstand van de camping.
We hebben hier een nacht geparkeerd. De parkeerplaats is gelegen in een woonwijk. Het was midden in de week, maar het zag er niet uitnodigend uit. Er waren hier geen verbrande auto's of iets vreemds. Maar 's nachts was het kalm en stil. Lidl bevindt zich op korte afstand van hier.
Hier parkeerden we voor de nacht en het was kalm en stil totdat de bussen heel vroeg in de ochtend vertrokken. Het kostte 4 euro en dan konden we hier ook overnachten. Het voelde veilig om hier te parkeren. Het centrum van de stad ligt op loopafstand van de grote parkeerplaats.
Een zeer goede parkeerplaats aan de rand van Svitavy, maar het duurt slechts 10 minuten lopen naar het centrum. Hier zijn de meeste dingen, water, lediging en elektriciteit die niets kosten. Als je wilde douchen, kon je naar het badhuis aan de andere kant van de stad gaan en dat kostte 80 czk. Rustig en vredig 's nachts. Er was ook een kleine bar bij het stadion.
Een goede parkeerplaats die relatief dicht bij het centrum ligt. Het was 's nachts stil en vredig. Het kostte 5 euro. Voor 2 euro kon je douchen in de sporthal.
Over de oceaan op de oceaan 304 tot het jaar tot de grond Banaan tot aan de oppervlakte Viken in de oceaan op de oceaan 400 m tot aan de grond. Bekijk de resultaten van Micke of het is een banaan en een tv als een god en een god bananpannkaka. Trevligt initiatief av honom. 170 kr kost wat kost het wat het is, toa, dusch, ismaskin, vatten, pool, (jacuzzin hade gått sönder). Det fanns också en diskplats och många djur. Värdparet var mycket trevliga och tyst and lugnt var det hela dygnet (förutom när tuppen gol förstås).
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 6 jaar geleden