@Sazzle
We verbleven er één nacht. Een absolute parel! De jonge eigenaar was erg behulpzaam. De camping is zo Frans en rustiek. Ons gezelschap bestond uit een VW-camper met 2 volwassenen (zonder elektriciteit) en een camper met 3 volwassenen (met elektriciteit). De kosten voor beide staanplaatsen waren £47,25, inclusief 5 douches à €1 per stuk. Het toiletgebouw was gedateerd, maar schoon. Er is een leuke bar en een kleine fitnessruimte als je zin hebt om te sporten. Je kunt ook een mooie wandeling maken naar Esquelbecq om de architectuur te bewonderen.
Dit was de enige camping die ik kon boeken. Je moet 's ochtends om 9 uur bellen en om 5 uur op de camping zijn, anders ben je je plek kwijt. Het is een parkeerplaats, niet veel ruimte, maar wel schoon en netjes. De locatie is fantastisch om Füssen te bezoeken en in het meer te zwemmen. De faciliteiten waren schoon en netjes. €38 voor drie volwassenen in een camper + elektriciteit. Ik heb één ster minder gegeven vanwege het belachelijke douchekaartensysteem. €10 borg - je kunt drie douches van vijf minuten op de kaarten laden voor €2 per stuk, de laatste douche werkte niet!
We verbleven hier eind juni. We kwamen zonder reservering aan en hadden het geluk twee staanplaatsen voor één nacht te krijgen op onze doorreis naar Italië. Het was een erg drukke camping, maar het was dan ook een nationale feestdag. Er is een gratis bus of tram naar het centrum van Luxemburg, op korte loopafstand van de camping. De faciliteiten waren schoon en de douches hadden warm water. De prijs van €38 voor drie volwassenen in een camper met elektriciteit was niet slecht. Douches inbegrepen. We zouden zeker terugkomen.