@Scaabies
September 2026
Een locatie beoordeeld · 7 dagen geleden
We brachten drie dagen door op deze prachtige camping. Het is een oase midden in de stad. De camping is schoon en perfect onderhouden. Het terrein lijkt wel een park. De eigenaar is erg vriendelijk en behulpzaam. Elke staanplaats heeft een eigen badkamer, wat kamperen extra luxe maakt. De iets hogere prijs is dan ook volkomen terecht. Ze bieden niet alleen camperplaatsen aan, maar ook vakantiehuizen. We komen zeker terug.
Een locatie beoordeeld · 10 dagen geleden
Het is 15:50 uur op een zondag. De receptie is gesloten, niemand neemt de telefoon op en een bordje op de deur geeft aan dat aankomsten vanmiddag niet mogelijk zijn. Er hangt een camera met voertuigherkenning bij de slagboom; er moet toch iets gedaan kunnen worden, zelfs zonder receptie. Ze moeten hier in het hoogseizoen wel genoeg geld verdienen.
2022
we verbleven een paar dagen op deze camping. Het personeel is aardig en alles is aanwezig.Luxemburg is met de bus in 15 minuten te bereiken. De rit is gratis voor iedereen. Ook kunt u prachtige wandel- of fietstochten maken. Er is een steraftrek voor het volume. U kunt de vliegtuigen horen opstijgen en het verkeer op de nabijgelegen Europese route.
we verbleven hier een paar dagen. Het is ideaal als je van rust houdt. U dient zich echter wel vooraf vertrouwd te maken met de cursusregels. Misschien zijn een paar regels een beetje niet naar je zin. Maar je mag ze zeker houden. Alles wat belangrijk is, is ter plaatse beschikbaar en zeer gemakkelijk te gebruiken. Vanaf hier kunt u ook prachtige wandel- of fietstochten maken (M-o EBike).
Wij hebben een paar dagen op deze camping gestaan. Het is een paradijs voor gezinnen met kinderen. De kinderen kunnen zwemmen of naar de aangrenzende kleine boerderij gaan. als je rust wilt, is dit niet de plek voor jou. de kinderen ravotten tot laat op het plein. het personeel is aardig en er is een broodjesservice.
wij verbleef hier voor 2 nachten. Het is een zeer grote en rustige camping. Alles wat je nodig hebt is aanwezig, sanitair, een kleine markt en een restaurant (alleen open tot 20.00 uur). De uitbaters zijn erg aardig en behulpzaam, maar ook zakelijk, wat legitiem is. Douchemunten worden bij aankomst uitgedeeld en staan ook op de rekening aan het einde, maar worden in mindering gebracht wanneer u ze teruggeeft.
2020
We verbleven hier drie nachten met onze camper. Na een van de laatste recensies hadden we slechte dingen verwacht. Maar we waren er anders van overtuigd. De operators zijn super aardig en waren altijd blij om een praatje te maken. Er zijn elke ochtend verse broodjes als je ze wilt. Er is ook een kleine biertuin. We hadden geen ongedierte behalve wespen. Het sanitair was niet het nieuwste, maar wel schoon. Hier komt in ieder geval een echte kampeerflair naar voren. Voor de prijs is het prima. Als je meer wilt, moet je dieper in je zak graven. We bevelen deze camping dan ook graag aan.
We verbleven hier 2 nachten met onze camper. Eigenlijk is het belangrijkste daar. U heeft uw eigen comfort in de mobiel. De operators zijn super aardig. De broodjes worden 's ochtends warm naar de camper gebracht. De plaats is erg rustig en biedt de perfecte uitgang voor wandelingen. U dient vooraf te weten dat u alleen tijdens openingstijden kunt inchecken.