@Scampi30
Lid van Campercontact sinds 2020
€ 10,00 donatie in doos boven op de helling
nieuwe site geopend bij Rosehearty community boat club. Elsan en zoet water £ 10,00 nacht.
Fantastische pub heerlijk eten, vriendelijke mensen, ik ben er dol op.
het geld meer dan waard om te legen en te vullen als je in de hooglanden bent.
Uitstekende site. Helaas hebben we vanwege COVID-19 niet alle faciliteiten kunnen gebruiken. Heel dicht bij het mooie stadscentrum. Zal weer komen.
Geweldige plek voor een tussenstop. Geweldige kleine lounge in de club. Leuke wandeling naar de stad. Zou aanraden?
Ik heb met tegenzin deze 1 ster gegeven. Het moet nul zijn. Niet eigendom van golfclub. Boek zegt £ 17 per nacht, de eigenaar zei £ 20 en hij zou het misschien terugbrengen tot £ 17 omdat de chemische toiletruimte een wespennest had dat te gevaarlijk was om binnen te komen. Hij was niet geïnteresseerd om ons alleen te helpen het geld aan te nemen. Beetje uit de weg.
Camperplaats in een groot landelijk park. Het park is erg druk, maar de camperplaats is rustig en afgelegen. Ideaal wandelen, fietsen en watersporten. Adviseer vooruit te boeken, vooral in het weekend. Alle voorzieningen.
Aire echt goed met services op flot blue 2 euro per kaart. Twee steden niet briljant, maar goed fietsen langs kanaal. Pizza 100metres.
Aire een beetje ruw, maar alle diensten. Landschap en stad maken het de moeite waard
Dit is een stukje verspilling van grond tegen exorbitant hoge prijzen. € 15 per nacht bij de hoofdweg en geen overduidelijke faciliteiten. We besloten op een ACSI-site om 18 € net op de weg. Wat een teleurstelling en zou niet in Campercontact moeten zijn.
Ideale plek om te verblijven voor Verona. Alle diensten behalve elektrisch. Bus niet langer passeert site maar slechts 10 minuten lopen naar de stad
Geweldig om het gedenkteken te bezoeken. Je hoeft niet 30 minuten naar het centrum te lopen. Zeer goede busdienst van gedenkteken naar de stad. Frequent en dicht bij de cp. Geen faciliteiten.
Dit is een prima aire en is stil en voelt veilig, maar helaas lijken de faciliteiten niet meer gebruikt en geblokkeerd. Ondanks een mededeling van de burgemeester van 07/05/18 dat er een bourne, douche en wc was.
Schone goede faciliteiten. Niet te druk in mei. Wederom betalen xtra voor douche en wifi een beetje duur. Zeer mooie eigenaar en zoals eerder dicht bij alle voorzieningen.
Wat een trieste stad. Niets hier. Noisy met kinderen laat in de nacht. Voorzieningen goed.
Zeer adequate site met alle voorzieningen. Dicht bij mooie wee stad. Bestelwagens geparkeerd genummerd 17. Zou hier terugkeren
Schijnt dit jaar uit te breiden. Erg fijn
Alleen auto ruimte. Leuke wandeling naar een zeer mooie stad. Veel toeristen!
Zeer eenvoudige parkeerplaats in zeer basic dorp. Verder gereden.
Mooie rustige camperplaats. Gratis. Water buiten werking 06/16. Een bezoek waard. Geen winkels!
Deze plaats was gesloten toen we hier 20/06/16 waren. Loosplaats was buiten de camperplaats.
Niet veel hier, verder gereden.
Voor 10 euro + 3,45 euro voor water + geen water om cassette te spoelen, geen goede waarde voor je geld. Ook bij het doorspoelen kwam het water overal vandaan. Toen wij er waren regende het en was de grond verzadigd. Niet 10 minuten lopen naar de stad, meer als 20. Leuke stad.
Sitecode: 12054
Zeer mooie stad. Helaas circus op de camperplaats, dus beperkt aantal plaatsen op het moment van het bezoek. Een beetje lawaaierig.
6 euro. Water & elektriciteit kosten extra. De camperplaats moet opgeruimd orden. Leuk stadje, wel steil bergopwaarts vanaf de stad. Mooi strand en wandelmogelijkheden.
20/06/16 was deze plaats gesloten in verband met bouwwerkzaamheden. Grond erg nat en vies als gevolg van zware regenval. Grijs en zwart water dumpen gratis. Geen vers water. 10 min lopen naar de stad
Fantastische plaats aan de oever van de rivier. 10 min lopen naar de kleine stad. Rustig, veilig.
Dit is geweldig, de beste plaats waar we hebben verbleven in meer dan 6 weken. We hebben meer voor minder in ACSI plaatsen betaald. We zullen zeker terugkeren.
Uitstekende stop voor een paar dagen buiten het seizoen. Denk dat het druk en lawaaierig op het hoogtepunt van het seizoen zal zijn omdat het naast een camping en zwembad ligt. 7,50 + 2,50 voor elektriciteit