@Scarlett62

Een locatie beoordeeld4 maanden geleden

Sitecode: 19385

De foto's geven helaas helemaal geen weerspiegeling van de werkelijkheid. Het is erg oud, de badkamers zijn oké, maar de wasmachine is waardeloos! Het eten was lekker en goedkoop, en het personeel bij de receptie was vriendelijk en erg behulpzaam. Het was prima voor één nacht op doorreis. De prijs was niet 80 MAD zoals geadverteerd, maar 100 MAD.

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

Hier 1 nacht verbleven met een verplichte tussenstop. Hospita erg aanmatigend, zette ons neer met volslagen vreemden "kampeerders" zonder ons te vragen: jullie zijn ook kampeerders, nietwaar?" was verder oké. Maar geen tweede keer, er zijn te veel goede restaurants in de buurt.

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

Korte update van de laatste kijkcijfers van 2020: Ondertussen betaal je 15€ voor een parkeerplaats zonder enig comfort, 3€ voor elektriciteit...het is oké....en 2€ voor douches in het hotel...ook oké....maar wat betaal je dan 15€ voor! !!! Voor een parkeerplaats, en die telt niet eens mee voor de maaltijd in het restaurant van het hotel. Iedereen moet zien waar hij is, maar dat is nu afzetterij, sorry! Misschien denken de operators erover na

Mooie parkeerplaats, rustig en zeer ruim......maar helaas veel muggen, zodat je alleen in de Womo van de zonsondergang kunt genieten.

We hebben deze parkeerplaats al voor de 2e keer bezocht. Zeer aardige operator, zeer attent, vriendelijk en goed verzorgd! Uitgangspunt voor vele wandelingen en fietstochten. Het eten is hier ook aan te bevelen, overvloedig en smakelijk. We komen graag terug

Pitch erg verkeerd en direct naast een hoofdweg, de foto's zagen er anders uit ... Het eten bij de gastheer was opgewarmd of lauw en de prijs-kwaliteitverhouding had ook een probleem ... Het personeel was erg vriendelijk maar een tweede keer komen we hier niet naar beneden